Der mangler altså noget!

Det kan godt være, at I studser lidt over overskriften. Men det handler om, at det var det, jeg sagde til mig selv, da jeg så bedet på billederne.

 

claus20120531_112641

 

Jeg var glad for udtrykket med de violette natvioler og de nattøjsblå langsporede akelejer.

 

Men, men, men ... Jeg så nye muligheder, og i efteråret supplerede vi med en mængde selskabsplanter, der blomstrer på dette tidspunkt – omkring månedsskiftet maj/juni.

 

claus20120531_112743

 

Således kommer der i år blandt andet kæmpeprydløg - ’Ambassador’. Denne sort har jeg aldrig haft før, men jeg har set den i Holland, og den har blomster så store som blomkål. Næsten ... Jeg er sikker på, at de runde kugler vil komme til at stå flot til de floffie natvioler, som der også blev plantet adskillige flere af.

 

En anden formstærk plante er lupinen, og her det sorten ’Masterpiece’, I vil komme til at se.

 

claus20120531_112329 claus20120531_111102

 

Endelig plantede vi også en del af den helt almindelige blå knopurt og lagde en mængde prærieliljeløg.

 

Kan I se det for jer? Jeg er ret sikker på, at det bliver drømmedejligt.

 

Vi supplerede også ’lige’ med tre hundrede dobbelte violfrøstjerner – ’Hewitt’s Double’ – men de kommer jo først senere på sæsonen.

 

Hele sæsonen igennem går jeg rundt med en lille lommebog i forklædelommen, og her skriver jeg alt det, der skal udføres til efteråret. Ovenstående fyldte blot nogle få linjer i en hel bog, så I kan nok forstå, at vi ikke kommer sovende til det.

6 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Jeg tror der er mange der kunne lære noget ved at have en lille bog i lommen, man tror altid man kan huske det til vi når længere hen på sæsonen, bare for at erkende at hukommelsen ikke er hvad den har været.
  Jeg er en dem der må erkende at hvis jeg skal huske det bliver jeg nød til at skrive det ned, men det er svært når man har kunne rummet en hel bog inde i den dumme knold, men sådan er det ikke mere og så er det jo dejligt der er noget der hedder blyant og papir.
  Forsat god aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. p.s det bliver sikkert et drømmesyn der venter senere på sæsonen. Prydløg så store som blomkål, det bliver spændende om det er store eller små blomkål vi snakker om.
  Men alle de andre ting lyder også rigtig spændende.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  du må være regerende verdensmester i at "skrue" planter ned.

  Det bliver drømmedåredejligt.

  Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 4. Ja prærieliljen ville jeg også godt have haft med mine almindelige prydeløg purple sensation, men da jeg kom på det, var den totalt udsolgt i den blå farve

  SvarSlet
 5. Det bliver skønt at se Claus. Jeg hoppede helt da jeg læste din besked om flere knopurt! Elsker de blå farver.

  Dejlige billeder i dit blogbanner i øvrigt :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 6. thanks for this Thanks for this
  http://www.packersmoversnashik.com/ packers and movers nashik

  http://www.packersmoversinmumbai.com/ packers and movers in mumbai

  http://www.moversandpackersbangalore.com/ packers and movers bangalore

  http://www.transportroad.com/ packers and movers in mumbai


  http://www.packersandmoversmumbai.co.in/ packers and movers in mumbai

  SvarSlet