Det kunne være hyggeligt, om vi sås!

På lørdag kl. 14.30 er jeg nemlig på udstillingen ’Vild med Udeliv’ i Fredericia Messecenter, hvor jeg blandt andet fortæller om mit samarbejde med Bilka.

 

portræt_cd

 

Det er ellers ikke noget, jeg sådan gør; altså tager ud og træder op, men idet Bilka også er på udstillingen, har jeg valgt at bakke op om dem.

 

På udstillingen sælges Vis mig dit drivhus til en særlig udstillingspris – kr. 400,-. Normalprisen er kr. 500,-

 

I er selvfølgelig meget velkomne til at tage allerede købte bøger med, så jeg kan skrive i dem.

 

Husk, at min autograf kan byttes for femogtyve af Søren Ryges!!!

 

Læs mere om udstillingen her.

8 kommentarer:

 1. Messen ser virkeligt hyggelig ud med et spændende program :) Dejligt du stiller op.
  KH.
  Marianne

  PS: har tænkt over de gule te a te påskeliljer siden su skrev posten. og helt ærligt, resten af året er det ikke lige mig med skriggule blomster, men i det tidlige forår varmer den gule farve mig langt ind i sjælen, så jeg er for dem. Lige nu har jeg nogle sat ned i mine altankasser sammen med mospuder, grangrene og birkekviste, og jeg nyder de gule glimt imellem det grønne, som små strejf af solskin. senere på året gider jeg ikke farven, der er der jo dejlig sol.

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Jeg ville gerne have hørt dig fortælle, men det er desværre ikke lige om hjørnet for mig. Jeg vil dog gerne nævne, at jeg i forgårs var i Bilka og var heldig at finde dine forskellige jernstativer på lager. Jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med kvaliteten og jeg glæder mig til frosten forsvinder så jeg kan få de høje plantestativer i jorden. Ved du, hvornår dit primulateater dukker op i Bilka, det kunne jeg nemlig ikke finde?

  SvarSlet
 3. Der fik han den - Søren Ryge altså.
  Kan desværre ikke komme forbi på lørdag, er inviteret til noget andet
  Henriette

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Jeg er en stor beundrer af dig og dine bøger. Jeg har dem alle og følger også med her på bloggen.
  jeg var med og glædede mig over at du fik tranerne
  dem havde du virkelig fortjent.
  Blot forstod/forstår jeg ikke dine bemærkninger om Søren Ryge og hans autografer,hverken nu og den gang?
  Som dengang tænker jeg Øv!
  Og der kommer ridser i mit billed af dig,som det rummelige menneske du ellers har givet indtryk af at være
  - du har da flere gange udtrykt,at der er plads til alle typer af have mennesker.
  så dine bemærkninger efterlader et stort spørgsmål- hvorfor?
  du kan da umuligt have brug for at nedgøre andre,når du er så dygtig til det du laver ....
  Måske er der noget jeg har misforstået?
  Venlig hilsen Elsi

  SvarSlet
 5. Kære Elsi - for det første kender jeg Søren R. vældig godt og udgiver også nogle af hans bøger på mit forlag, Klematis. Han er desuden en god bekendt, og vi ses da også af og til privat. Forstår simpelthen ikke, at du ikke forstår min kærlige ironi. Det er lidt, som sagde 'musen til elefanten'. Beklager virkelig, at jeg har stødt dig så meget!!! SRP kan fint slå fra sig, og han har da også i Politiken skrevet om min have, at man ikke kan se den for bar' blomster. Det var der så andre, der blev stødte over på mine vegne. og det rystede jeg også på hovedet af. Jeg tager slet ikke noget så tungt, men jeg kan ikke lade være med at tænke, at du må være lidt humorforladt. Undskyld, men det bliver jeg simpelthen nødt til at nævne

  SvarSlet
 6. Åh gudskelov, så havde jeg misforstået og mit gode billed af dig er intakt, ;-))nej jeg er skam fuld af humør, især nu hvor jeg kender den rette sammenhæng.
  Så godt ord igen din gudbenådede havenørd.
  Venlig hilsen Elsi.

  SvarSlet
 7. Ja Claus.... vi kommer forbi og hører dig på messen :-)
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 8. Kære Elsi - så fik vi bragt det på plads. Kh Claus

  SvarSlet