Endnu en video fra drivhuset – d. 30-3 2013

Her er endnu en hilsen fra mit nye drivhus. Bemærk, at jeg kommer med en fortalelse. Den hyacint, jeg benævner som ’Ametyst’, hedder i virkeligheden ’Woodstock’. Undskyld …

 

9 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Tak for endnu en dejlig video fra dit skønne væksthus.
  Hvor er de skønne, den ene flotte blomst efter den anden, kan godt forstå at du ikke kunne gå uden om dem. De måtte meget gerne bo her ved siden af den sparsomme buket tulipaner (20 stk) som jeg købte i formiddags, for at få lidt forår og kulør ind i stuen her på en snevejrsdag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Hvor ER det godt, at jeg i denne kolde tid kan komme her ind i varmen på din blog og få stillet noget af min blomstertrang. Superdejligt ser det ud, og jeg er begejstret for dine glasvaser, som fremhæver blomsterne så smukt. Dejligt at kunne se stilkene. Jeg har "noget" med violette blomster (du troede nok, at det kun var lyserøde), og jeg har netop her til formiddag haft brug for klikfingeren hos Odenia, hvor jeg næsten udelukkende har klikket på det lyse violette.

  Tak for endnu et kig ind i Eventyrland.

  SvarSlet
 3. Kære Claus.

  Tak for begge videoer, hvor er der dejligt, jeg kunne få rigtig mange dage til at gå med at sidde og male akvareller, sikke en æstetik.

  Mange hilsener fra Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Butik eller ej - så er det da netop de mange fine ting og blomster, der gør det så spændende at se dine videoer fra det nye drivhus.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Selv om jeg deler din glæde for de sarte hvide og lysegule farver, var det skønt med et kik på de blå og lilla nuancer, og du har helt ret i at papegøjetulipanen i de frække lilla-bordeaux nuancer er fantastisk, den må gerne bo i en krukke hos mig i næste sæson. Jeg håber du afslører navnet når du finder det. Jeg har Hyacinth Woodstock i jorden, men der er ingen tegn på liv endnu. Dit nye drivhus er fantastisk. Glæder mig meget til at se mere. Fortsat god påske og TAK.

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Dejlige farver som du har sammensat! Jeg tror vi er mange der beundre din stil og kunnen :-D
  Mens jeg med længsel venter på foråret, forkæler jeg mig selv med Tazetter. De er yndige og dufter himmelsk! Bonus er er man har råd til at fråse med dem, de fås til kun 12,50 hos min grønthandler :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 7. Skønne farver
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Tak for video, det er altid hyggeligt - hvor er det nogle smukke sammensætninger du frembringer.
  God påske
  hilsen jmn

  SvarSlet