Endnu et kig i Tante Grøns bog

I forgårs viste jeg nogle sider fra Tante Grøns vinterhave, og nu får I endnu en lille smagsprøve.

 

20130322_145938

 

20130322_145956

 

20130322_145943

 

Her vil det være tydeligt, at Tante Grøn ligesom jeg holder rigtig meget af forårsløg, og det flor, der udfolder sig hos hende, er helt fortryllende.

 

20130322_150004

 

20130322_150026

 

20130322_150041

 

Jeg husker ikke, om jeg tidligere har skrevet det her på bloggen, men jeg har i hvert fald flere gange – når jeg har fortalt andre om bogen – sagt, at Tante Grøns have henvender sig til alle, der holder af Anne Justs Et år i min have.

 

20130322_150103

 

20130322_150123

 

20130322_150129

 

Læs mere om bogen her.

 

20130322_150156

 

20130322_150209

11 kommentarer:

 1. Den ser fantastisk dejlig ud. Helt sikkert en bog jeg skal have fat i.
  Har jo også hørt fra diverse bloggere der har fået lov at besøge hendes have, at den er meget skøn.

  SvarSlet
 2. Kære Claus (og lidt Tante Grøn)

  Jeg ser straks at du har en overskrift der hedder 'Til kamp'. Så. Nu stiger mine, i forvejen ublu, forventninger til bogen. For så må DET jo være der. Billedet af vores elskede Tante med manchetten højt hævet, klar til at kæmpe sig gennem blomsterfloret.
  Nej, jeg ved det godt, dertil holder hun alt for meget af sine planter og det er faktisk også lige meget. Jeg billedet indeni, det har jeg haft lige siden det spæde 2011, hvor sætningen faldt i en kommentar - det lød jo lidt brutalt fra sådan en skøn tante...men måske var det bare fordi jeg gerne ville være sekundandt.

  Jeg glæder mig virkeligt meget til bogen....

  Kh
  Anne Mette K

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Ved ikke lige hvor mange timers ferie du fik i går, men nu er ferien slut. Hverdagen i form af en søndag melder sig.

  Glæder mig til Tantens bog. Meget.

  SvarSlet
 4. Nøj hvor jeg glæder mig til at få bogen. Jeg er sikker på, at den er intet mindre end fortryllende! Hvem har også lige en syrenprins og sorte hyacinter i haven? Ja, ihvertfald ikke mig ... Tante Grøns have er vist ikke helt almindelig - men til gengæld så meget desto mere ekstraordinært dejlig.
  Kh Mathias

  SvarSlet
 5. Kære Claus.

  Uh hvor ser det lovende ud!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 6. Er sten sikker på, at den bog henvender sig til mig:O)
  Husker tydeligt første gang du gav en smagsprøve på Tante Grøns have fra "Hemmelige haver" der gik et sus gennem skærmen!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 7. Den er bestilt. Nu tæller vi dagene til den kommer.
  Flotte fotos som altid Claus :) glæder mig til tante Grøns levende pen og dine billeder. Det kan kun blive godt.

  God påske
  Knus Eva

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Nu kan tiden kun gå for langsomt. Længsel efter denne skønne bog går dybere og dybere ind i hjertet og jeg venter med stor utålmodighed på den store dag hvor dette vidunderlige og skønne barn kommer til verden.

  God dag til Tante grøn og hendens familie, men også til dig Claus og håber på du er kommet dig over chokket at der var en der hackede din blog.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 9. Så vårlig og fresht !! Deilig inspirasjon! Gleder meg til våren <3

  Ha en herlig dag - og riktig god påske !!
  KLEM
  anette

  SvarSlet
 10. Det er sørme godt, at jeg stadig mangler en fødselsdagsgave. . .

  SvarSlet
 11. Den er bestilt, kan næsten ikke vente til den kommer med posten.

  Håber at du Claus er kommer dig over chokket igår, vi tog imod opfordringen fra Tante Grøn til at hylde dig på din fødselsdag.

  Rigtig god søndag

  Vh Maibritt H

  SvarSlet