Et virkeligt mesterværk

Tidligere i dag viste jeg den imponerende prydløg, Allium ’Ambassador’, og her er det lupinen ’Masterpiece’. Skøn ikke?

 

image

 

Den kommer ligesom ’Ambassador’ til at danne selskab med natviolerne, som jeg viste i går.

13 kommentarer:

 1. Virkelig imponerende. Det skal nok blive fantastisk flot.
  Jeg har jo læst i din fremragende bog: Den levende have, at man godt kan opgive at flytte lupiner, så nu har jeg købt ganske mange frøposer med lupinfrø, der skal sås, så snart vejret tillader, for dem kan jeg IKKE undvære i haven. MÆN det er bare de gængse, man kan købe i brugsen - altså desværre ikke denne skønhed "Masterpiece".

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 2. Hej Claus, jeg har forsøgt at købe Ambassador ved det firma du tidligere har nævnt der solgte dem i England, det kan jeg ikke. Hvordan kan det være at du kan ?

  Mvh Margit

  SvarSlet
 3. Yndskyld jeg merner ikke Ambassador, men "Masterpiece"

  Mvh
  Margit

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Den er lige så skøn som prydløgene, som du viste tidligere på dagen.
  Det kunne jo være man skulle overveje at finde den i handlen også.
  Du er jo rigtig god til at lokke svage sjæle til langt ud over fingrespidserne. Men det er jo ikke første gang jeg oplever det og så er det godt at sparepengene ikke skal gå til cigaretter og øl.

  Forsat god dag.

  Knus herfra det midtfynske hvor varmen fra solen har forlagt os for denne gang, håber den snart kommer igen, Pia

  SvarSlet
 5. Jo, intet mindre end SKØN! Fantastisk flot. Den kan man kun blive betaget af.

  Venligst Susan BJ. Christensen/Kjellerup

  SvarSlet
 6. Kære Margit - det skal du da ikke spørge mig om. Der er åbenbart forskel på folk, kan jeg forstå! Jeg aner det simpelthen ikke ...

  SvarSlet
 7. Hvad andet kan man sige ? Den er super flot, kan rigtig godt lide farvespillet i denne lupin

  Mvh Jesper

  SvarSlet
 8. Kjempefin ,
  Å som jeg gleder meg til våren nå,
  Klem fra sylvia

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Der kommer smæk på, skal jeg love for. Den er ganske flot, og vil givetvis tiltrække megen opmærksomhed.

  Jeg drømmer nu stadigt om Blossom.

  SvarSlet
 10. Kære Claus,

  da jeg så denne lupin, trillede øjnene ud af hovedet på mig, - hvorefter de fortsatte hen over arbejdsbordet og ned på gulvet........

  For mage til skønhed, skal man da lede m-e-g-e-t længe efter. Tror ikke jeg har været så lupinforelsket, siden du viste os den babylyserøde "Blossom", som jeg siden har lidt af ulykkelig kærlighed til. Jeg elsker spir.

  Det bliver et guddommeligt syn, når lilla spir og blomkålsstore kugler kommer i blomst og hele blomster-tæppet bliver vævet sammen af store mængder af de graciøse natvioler. Respekt!

  Idag den 6. marts, har jeg, TANTE GRØN med egne ører hørt lærken synge sine fantastiske forårstriller for allerførste gang i år. Den lille forårsbebuder hang stille i luften oppe over marken og bare sang og sang. Det er altid et stort og næsten andagtsfuldt øjeblik for mig.

  Her i den blå time, er der et velsignet fuglekvidder udenfor. Det er så dejligt, når vinterens stilhed bliver afløst af livsbekræftende forårslyde derude. Småfuglene har dagen været igennem haft travlt med at hente redemateriale ved dueslagene. Det er et herligt syn, at se dem flyve afsted med små hvide duefjer i næbbet.

  Vårgrønne hilsner

  SvarSlet
 11. Kære Claus
  Jeg kan huske et indlæg fra tidligere, hvor du holdt afstemning om hvilke lupiner Bilka skal sælge, og Masterpiece var en af kandidaterne. Så vi kan vel købe den i Bilka håber jeg. Margit har helt ret. Den er ligesom den eftertragtede lupin Blossom helt umulig at vriste fra englænderne, men jeg har et pragtfuldt eksemplar af Masterpiece fra Holland, så jeg er lidt heldig -:) og 3 gange har jeg købt Blossom. De har allesammen haft en kedelig blå farve, så nogle har snydt undervejs.

  SvarSlet
 12. Kjære Claus. Det kommer til å bli et himmelsk syn sammen med nattfiolene og de pyamasblå akeleier!..sukk det vil bli dånevakkert:)
  Du er bare så god til å finne riktige partnere til dine planter. Jeg ønsker deg lykke til med prosjektet.
  Klem fra Ellen

  SvarSlet
 13. Kære Claus
  Jeg glæder mig usandsynligt meget til at se billeder af dette bed i flor. Kanman få disse og Blossom i Bilka mon? Det håber jeg...
  De venligste hilsner fra Panini, Fyn

  SvarSlet