For et år og et par dage siden ...

... tog jeg billederne her af de skønne påskeklokker, Helleborus orientalis. Tænk en gang!

 

20120325_114544

 

20120325_114125 20120325_114007 20120325_100814
20120325_100817 20120325_114133 20120325_113922
     

Lige nu er de alle begravet under sne her på matriklen, og det er svært at tøjre tålmodigheden.

 

20120325_120826 20120325_120900
20120325_100758 20120325_120853

 

Jeg er så heldig, at påskeklokkerne trives fantastisk godt her i den lyse skygge, og når først sneen og frosten forsvinder, er jeg sikker på, at det hele eksploderer.

9 kommentarer:

 1. Åh jo, jeg husker dem tydeligt. Det foranledigede, at jeg købte hele 30 stk. hos Spiren sidste år. Jeg er spændt på, hvor mange der overlever denne forlængede vinter. Med solen højt på en blå himmel er det jo smukt - men komme i jorden er umuligt, så det må gå ud over buske og træer igen - de bliver tyndet ud og skåret ned og fældet.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 2. Hej Claus.

  Vær du glad for sneen, her er det grå, hård jord og juleroser og påskeklokker ligger brune hen ad jorden. Jeg har svært ved at forestille mig, at de kan blive til noget i år. Suk.

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge.

  SvarSlet
 3. Vi har ingen sne i Danmark, men desværre heller ingen påskeklokker af se :(

  SvarSlet
 4. Blot en hurtig påskehilsen Claus :-)
  Jeg har ikke været her siden din fødselsdag, men håber jeg kan følge lidt op på det efter påske - her tager familieaktiviteterne al tiden.

  Rigtig god påske til dig og alle her på bloggen.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Et forsinket tillykke herfra. Og et lille pip om, at når man har været blog-fraværende noget tid, er det altid en glæde at sidde og bladre dine indlæg igennem. Sikke en flot lampe, og lækre perlehyacinter i skøn potte, og.. og ... Rent øje-guf. God påske

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Forår kom nu, vi vil gerne se alle vores påskeklokker istedet for den forbiskede sne. Den forsvinder da heldigvis stille og roligt, men vi skulle efter sigende få lidt igen iaften og de næste dage. Øv altså, det må da snart brække nakken det vejr.
  Nå. såbakkerne kalder, kan jeg høre så jeg må hellere løbe ud til igen.

  Påskeknus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 7. Jeg er ellers den fødte optimist, der aldrig klager. Men nu orker selv jeg heller ikke mere kulde.. jeg vil også se påskeklokker og spirende blomstre, jeg har ikke lyst til at se mere sne. Men tak for de fine billeder - så kommer man da lidt i forårshumør :)

  SvarSlet
 8. Ingen synes der er sjovt med al den sne og kulde; ejheller Marianne fra Spiren, som jeg besøgte i sidste uge, og fik igen, igen smukke planter med hjem.
  Glæder mig til at se billeder fra dine bede Claus.

  SvarSlet
 9. Kaere Claus, ett senkommet "har den äran på födelsedagen" och lycka till med de nästa 50 åren. Jo, nog minns jag dina påskeklokker från förra året. Då drog vi till Skaelskör och köpte en mängd till vår lilla trädgård. De blommade länge och kom med fina bulliga knoppar i början på året men nu, efter månader med barfrost och nästan ingen snö här på Hallandskusten, ligger de svarta och torra mot den hårda jorden och jag blir så ledsen. Borde jag ha givit dom en vintertäckning? Det får bli en ny tur till Marianne Rostén för påskeklokkerne är så älskvärda.
  Med kaerlig hilsen önskar jag dig en riktigt god påske från
  Margareta

  SvarSlet