Forår, forår kom nu snart ...

Mon ikke, vi er mange, der af og til sidder og kigger på forårsbilleder, fordi vi længes noget så grusomt? Jeg gør i hvert fald.

 

claus20120520_163925

 

Noget af det, jeg virkelig ser frem til, er pæonerne, og så må vi se, om de i år bliver så talrige, at jeg nænner at klippe til buketter.

 

claus20120520_163933

 

Som tidligere nævnt vil jeg i år virkelig have gang i vaserne, og jeg tror, at jeg efterhåndener moden til at klippe lidt mere.

 

claus20120520_163948

 

Buketten på billedet her er ikke mit værk, men Margit Engens.

 

claus20120520_164027

 

Kender I Margits bog skønne bog Engen, haven og blomsten? Ellers klik her.

13 kommentarer:

 1. pioner, ahhh! jag brukar avhålla mig från att klaga på vädret, men om ni har ungefär detsamma i danmark som här i malmö, så fy fy fy! inte nog med minus, det ska blåsa så lyktstolparna skallrar! Tur att det finns bloggar som din när marsvindarna är som hårdast...

  SvarSlet
 2. JO, du har ganske ret. Vi TRÆNGER!! - og så bliver der fortæret forårs/blomsterbilleder i den helt store stil. Man er næsten helt umættelig.

  Godt at du har så mange overdådige billeder i dit arkiv, og at du vil dele med os.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 3. Jo, den kender vi godt - du reklamerer flittigt på bloggen ...

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Den ønskede jeg mig i julegave og fik den.

  Jeg indrømmer blankt, at jeg har svært ved at finde en grimasse der kan passe. Vejret kan vi intet gøre ved, og derfor har jeg øvet mig på ikke at blive negativ. Desværre er jeg nødt til at indrømme, at min tålmodighed og venden den anden kind til ...... ikke længere virker. Har svært ved ikke at være muggen.

  SvarSlet
 5. Ohhhh vad jag längtar efter dessa otroligt härliga växter nu när kylan biter och det blåser som bara den. Först vill jag ha vår med alla vårblommor, ingen glömd Det kanske är bra att det inte går så fort då hinner vi kanske med att känna in all doft och se all skönhet våren bjuder på.
  Jag har inte öppnat min koloni ännu där är mycket snö och dåligt med sol så det är bara att vänta.
  Ha en fin vecka hos er
  Kram Meta

  SvarSlet
 6. Skønne, skønne billeder af en dejlig buket. Hvor fint og enkelt at sætte hvide løjtnantshjerter sammen med pæonerne i en vårgrøn vase... pæoner er virkelig så skønne. Minder mig altid om mit bryllup :-)

  Stormende hilsner, Lisbeth K

  SvarSlet
 7. hej Claus
  vi trænger i den grad til noget forår...Den blæst der pt suser rundt derude , tvinger enhver indendøre..Dejlige billeder af skønne pæoner...og jo man skal bestemt huske at nuppe sig en buket i ny og næ
  Kh Diana

  SvarSlet
 8. Skønne,skønne pæoner,sådan en kæmpe buket hvor de vælter ud til alle er noget af det smukkeste, er desværre hundedyre selv på grønttorvet, især her i starten når de kommer frem.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 9. Sikke en dejlig "vi venter på forår-buket". Jeg glæder mig meget til at følge dine klipperier hen over sæsonen;O)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 10. Ååå, pioner! Hoppas mina blommar i år, planterade dem för 3 år sedan och de har ännu inte visat sina vackra blommor. Ha det gott i stormen!
  Hälsningar Sara

  SvarSlet
 11. Ih Claus..
  den lysegrønne vase er bedårende og den passer vel nok smukt til indholdet <3
  Se sådan på det, at for at lave et gennemsnit mht temperaturen, er den nødt til snart at stige.. April bliver helt sikkert ganske vidunderlig :-)
  Har du set, at Netto er gået dig -eller rettere Bilka i bedene (!)
  De sælger nu også farveafstemte plante-kollier..
  Venlige snestormsventende hilsener
  SuK

  SvarSlet
 12. So wonderful!!
  Best wishes, Carmen

  SvarSlet
 13. Kære Claus,

  ja, du kan tro, jeg kender Margit Engens pragtfulde bog. Det er en rigtig "feel-good" bog, som jeg meget ofte tager frem, når jeg er i skønhedsunderskud:o) Margit Engen er helt fantastisk og frembringer nogle vildt smukke kreationer.

  Sådan en buket pæoner garneret med storkonvaller og hvid løjtnantshjerte er fuldstændig vidunderlig.

  Apropos dit tidligere indlæg om lodden løvefod, så SKAL der her på matriklen, en buket Sarah Bernhard blandet med de limefarvede skærme ind og pryde på spisebordet mindst een gang hver sommer.

  Ja, vi længes så vi er ligeved at sprænges.

  De kærligste hilsner...også til dig Margit Engen

  SvarSlet