Forårsvideo fra drivhuset

Jeg mødte lidt tidligere end gartnerne i morges og lavede denne video.

 

Jeg skulle nok have haft lidt lys på, men jeg håber alligevel, at I kan lide, hvad I ser.

 

20130311_113034

 

20130311_111307 20130311_110837

 

18 kommentarer:

 1. Takk for kikken i ditt vakre drihus :) mye spennende vekster som drives frem :)
  Ha en flott mandag videre :)
  vibeke

  SvarSlet
 2. Dejlig lille appetizer/intro. til forårets sysler i drivhuse over det ganske land!

  Og meget delikat og inspirerede med alle de forskellige nuancer i Lysegrøn på vaser og krukker!

  SvarSlet
 3. Kære Claus,

  tusind tak for endnu en dejlig video. Mon ikke du allerede nu undrer dig over, hvordan du tidligere overhovedet har kunnet undvære dette drivhus? Her kan du både lege butik, stemningsstylist, dekoratør, væksthusgartner, restauratør m.m og sidst men ikke mindst kan du lege klimaflygtning og flygte fra den sibiriske kulde og direkte ind i foråret.

  Vorherre siges jo, at være allermest tiltilpas, når hans børn leger og jeg tror, at synet af dit skønne væksthus og legerum, gør ham rigtig glad.

  Jeg glæder mig meget til at se dine sorte vitrineskabe med fyld, når du når så langt. Det bliver endnu en dejlig leg for dig. Og et skønt kig for os andre.

  Mange varme hilsner til alle derude i den bidende kulde

  SvarSlet
 4. PS: Måske man lige skulle tjekke sin kommentar for stavefejl, inden man sender den afsted. Vorherre er naturligvis ikke "tiltilpas" men "veltilpas".

  Forårshungrende hilsner

  SvarSlet
 5. Fantastisk at kunne holde sin egen forårsfest derude i glashuset med det imponerende antal løgvækster og andet godt, som du har gang i... :o)

  Kære Tante Grøn, - hvor heldigt at "røvfuglen" ikke også kom forbi og ellers er vi mange der sagtens kan læse med indlagte tyrkfejl... :o)

  SvarSlet
 6. Jeg har lige fundet din blog.....og hold da op hvor er her skønt og flot at være.
  Dejlig inspiration og man kan lære en masse.
  Tusinde tak for kigget :-)

  SvarSlet
 7. Helt fantastisk - det er jo som at stå på dørtærsklen og se ind i en "slikbutik". Kan godt forstå, at du nyder tiden i dette hus.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Hej igen.

  Efter en næsten smertende kold gåtur med vores nye familiemedlem på 4 ben, MÅTTE jeg altså lige en tur tilbage til foråret i dit væksthus, Claus. Dennegang var det så især den hvide-pyjamasblå akeleje, der stjal al fokus. Hvad hedder denne skønhed mon? Den ville være rigtig god i vort nye forhavebed.

  Kære Fru Friis,

  under gåturen med hunden, så jeg ikke mindre end 3 røvfugle!!!!!!
  Bare de nu ikke tror, at dueslagene er et foderbræt igen igen:o(

  Flere hilsner og tanker

  SvarSlet
 9. Hvor må det være herligt at kunne starte dagen op derinde, så kan man da vist kun blive i forårshumør, nu er min tålmodighed også snart ved at være brugt op ,hvad angår kulde og vinter, går snart i vinterhi igen. Havde ellers lige fået forårsfornemmelser i sidste uge.
  Så er det da dejligt, at du Claus, kan holde humøret oppe på os andre,med alle dine super flotte billeder og videoer. Mange tak for det, tror du er med til at holde vinterdepressionen lidt fra døren for nogle af dine læsere.
  Kh Jesper

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Først vil jeg lige give dig klapsalver for dejlig langsom kameraføring! Vi er vist nogle, som tidligere indtog søsygetabletter i rå mængder, når din begejstring fik det til at gå lidt hurtigt, og vi skulle ind i din videoafdeling og slubre lækkerierne i os. Nu må medicinalindustrien nøjes med at sælge til dem, der skal ud i bølgen blå, for du er blevet supergod til at holde et fint tempo.

  Og der er jo meget lækkert at spærre øjnene op over i dit driverhus. Du milde hvor du giver den gas. Tusind tak for en skøn Dalbypause :-)

  SvarSlet
 11. Hvor har du altså et skønt forår i dit væksthus. Men hvad med dit andet væksthus.....kan du nå at følge med til alle de skønne ting du spirer. Det er jo så overdådigt smukt det hele :-)

  Ønsker dig et rigtig godt forår, for det er helt bestemt allerede hos dig.

  Hilsen Lone

  SvarSlet
 12. Kære Claus.
  Dejlig video - og nu bliver der også klippet i filmen ;-)
  Hvor er der bare skønt i drivhuset - rigtig dejlig forårsstemning med ale de dejlige forårsplanter. Kommer der mon også video fra de andre drivhuse, så vi kan følge med i hvordan planterne der har det?
  Tænk at vinteren skulle vende sådan tilbage - sikkert meget fornuftigt at få dahlierne indendørs igen. God dag. Hilsen Lene fra Langeland.

  SvarSlet
 13. Hej Claus,
  Hvor er det altså bare blevet flot. Du må have spænet frem og tilbage nogle gange - for sikke der bliver fyldt op både oppe og nede. Det må altså være helt fantastisk at kunne omgive sig med så mange lækre ting. Ikke mindst planter. Er du kun skønhedsmager og stemningsstylist i dit nye væksthus?
  Kærlig hilsen Mathias

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  Jeg kan sørme godt forstå at du har svært ved at blive sættene inde ved dit skriveri i havestuen. Med det univers du har fået stablet på benene forstår jeg godt at glashuset trækker gevaldigt i dig og du bare må derud.
  Især når vinteren nu er vent tilbage med stor fornyet kraft og havearbejdet er blevet lidt af en udfordring, især hvis man skal i jorden. Marts måneden kan være en drillepind af de store, det ved vi jo. Men vi bliver nødt til at væbne os med tålmodighed, desvære.

  Et STORT TLLYKKE Tante Grøn med det nye familiemedlem.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 15. Hej Claus.
  Dejlig video, tak for den. Hvor har du mange planter på vej.
  Skønt med alle de forårsblomster.
  hilsen jmn

  SvarSlet
 16. Tak for en herlig video Claus.
  Dejligt at kunne svømme hen i krokus og skønne akelejer - det undrer mig ikke det mindste at du opholder dig så meget derude.

  Jeg tror dine gartnere må være ret tilfredse med deres nye "skur". Det er muligt at du ligger nr. 1 på bloglisten, men din personalestue må da også ligge nr. 1 på en liste!

  Kærligst Lisbeth K

  SvarSlet
 17. Kære Nola - velkommen her. Kh Claus

  SvarSlet