Glemmer du ...

... så husker jeg! Mange sukker over den sne, vi har fået nu, og mange har åbenbart helt glemt, at der kunne komme sne på denne årstid.

 

080322_1898_Ivy

 

Men her er det altså, at billeder er gode til at huske os på.

 

Billedet er fra den 22. marts 2008, og da havde vi altså også sne.

 

Det ser ikke ud til, at vinteren lige slipper sit tag de første dage, så jeg glæder mig over, at jeg på næste lørdag d. 23. tager af sted til Børnebogmessen i Bologna.

 

Lad os håbe, at det er lidt varmere dér.

9 kommentarer:

 1. Jag vet att det brukar vara snö denna tiden men varje år som det sker så blir jag så besviken. Det var ju barmark och riktigt skönt i solen för ett litet tag sedan. Jag satt till och med ute på min nysopade uteplats och drack kaffe då. Då, för ca en och en halv vecka sedan..
  Nu är trädgården täckt med 3 dm snö och jag fick höra att vi skulle få 2 dm till nästa vecka. Påskharen kommer att få det kallt om tassarna i år ;)
  Om man tänker att om knappt 2 månader så är vi i Maj månad. Det känns inte så långt borta. Snart kan vi sitta ute igen :)
  / Sylvia

  SvarSlet
 2. Åh jo, kære Claus. Jeg husker såmænd mere end en snestorm i marts her på Solskinsøen. Og den 5. april 1997, da gemalen og jeg blev gift, da var der både sol, regn og slud...

  God rejse.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Jeg kan ikke lige huske denne dag, men jeg kan sagtens huske at det kan sne i marts og selvom det er mere sjældent så husker jeg også år med sne i april.
  Som Nette skrev på en blog "alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det" :o)
  Vi må tage det som det kommer, livet er for kort til at stresse efter et bestemt vejr.
  Det lyder dejligt med en tur tol Bologna;)

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Vi blev jo nok lidt forkælet i sidste uge, hvor vi lige var ved at tro at sommeren var kommet til os, vi må bare anerkende at der mange gange har været sne i marts måneden. Jeg husker så tydeligt i marts måneden 99 der opgav sneploven her hvor jeg bor at køre, da de kun kunne når 3 km af vejen før der var lukket igen.
  Såå, unormalt er det ikke.

  God tur ned i varmen, så må du huske at bage på forskud til dine dygtige medarbejder, kan huske det pga min den mindste fylder d. 19 marts. Han bliver 19 og du kan jo så ligge 31 oven i den 23 marts.
  Held og lykke fremover.

  Forsat god aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Jamen det er da rigtig, der har før været sne meget senere hen i foråret, jeg mener, det var i 1998, vi kom hjem i bil fra Østrig d. 1. april og stødte ind i en gevaldig snestorm ved Aarhus, og havde store problemer med at komme ind til vores egen matrikel her i Himmerland.

  SvarSlet
 6. Kære Pia - du har en imponerende god hukommelse.

  Jeg oplever så meget i det daglige, at jeg ikke behøver at fejre mig selv. Derfor passer det mig rigtig fint at være 'udrejst på dagen'. Kh Claus

  SvarSlet
 7. Kære Claus,

  glemmer du, så husker jeg det fnug for fnug. Alting brast, da våren fik et hug. Vinteren vil ingen ende ta´, sneen bli`r tykkere dag for dag..... .....

  Ja, min kære fader har fødselsdag den 17. marts og jeg husker, at vi et par gange har måttet aflyse hans fødselsdagsfest p.g.a snestorm.

  Vores datter har også et enkelt år måttet lede efter påskeharens æg i en snedækket have, hvor påskeliljerne ufortrødent og ukueligt stod og blomstrede i sneen.

  For slet ikke at tale om de to barske vintre, vi havde i træk for nogle år siden. Da vågnede jeg en tidlig martsmorgen op til lyden af militærets bæltekøretøjer ude på marken. De var ude med mad til ældre indesneede, og ude for at hente herboende læger på arbejde på hospitalet. Jo, det ku` være møj værre!

  Bologne lyder som en rigtig god idè.

  De kærligste hilsner til alle vinterforfrosne sjæle

  SvarSlet
 8. Jeg har såmænd oplevet en påske først i april, hvor jorden var hvid - og haveplanerne sat på holdt - det er nok et par og tyve år siden. Det er jo så spændende, om sommeren bliver ekstra god og varm, når foråret nærmest er en forlængelse af vinteren. Se det kan jeg ikke huske.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Rigtig god tur til Bologna Claus!
  Jeg ved ikke hvad jeg helst ville: Gå amok på bogmessen eller svælge i et mildt forår :-)

  Rigtig god tur - Lisbeth K

  SvarSlet