Jamen, kæreste venner

Det er først, da jeg læser Ingas hyggelige indslag under forrige indlæg, at det går op for mig, at det jo er I DAG ’vi’ har tre års blogjubilæum.

 

20090627_040938

 

Tænk; jeg troede først, at det var om et par dage. Men Inga husker altså bedre end jeg.

 

Inga, du har været med fra dag ét. Det er der også andre, der har, ved jeg.

 

Lad os gerne høre fra jer.

39 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Tillykke - og mange tak for den daglige dosis naturmedicin!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 2. T I L L Y K K E
  med de 3 år på bloggen
  og pladsen på T O P P E N.

  Velfortjent :)

  Mange hilsner fra den trofaste Anemone...

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Hjertelig tillykke og tak for 3 dejlige år med så meget inspiration og information om alverdens planter og steder som er værd at besøge. Jeg husker hvor spændende det var da du i nyhedsbrevet fortalte at du ville begynde at blogge, jeg glædede mig gevaldigt og det er stadig en stor fornøjelse at følge med her:o)

  SvarSlet
 4. Tillykke med de tre år. Det var faktisk opstarten på din blog, der gjorde at jeg "lærte" dig at kende. Vi har haft have i 2,5 år nu og takket være din blog er interessen for dyrkning af haven vokset. Tak for det :)

  SvarSlet
 5. Ja tänk vad åren går fort. Alltid lika roligt att titta in på din blogg Claus!

  SvarSlet
 6. Kære Claus,

  Ligesom Lisbeth, husker jeg også tydeligt, HVOR stort, fantastisk og spændende det var, da du i et nyhedsbrev fortalte, at du ville til at blogge om have. Jeg ventede i åndeløs spænding på din debut i cyberspace og har været inde og kigge mindst een gang hver dag siden starten. Din blog er blevet mit daglige åndehul. Den fungerer for mig som en slags mentalhygiejnisk sjæleoase, hvor øjet finder skønhed og sjælen ro.

  Tag nu blot det vidunderlige valmuefoto, du lige har lagt på. Det er det mest livsbekræftende og opløftende syn en havetosse, der lige har hørt en havedyrkningsuvenlig vejrudsigt overhovedet kan forestille sig<3<3<3

  Skulle hilse mange gange fra Paw i New York og ønske et stort tillykke med både blogfødselsdag såvel som topplaceringen på bloglisten.

  De kærligste hilsner og tanker fra een, der har været med fra dag 1

  SvarSlet
 7. Grattis och otroligt vad inspiration man hittar här inne ..STORT TACK !

  Pernilla

  SvarSlet
 8. Grattis Claus! Tack för alla fina bilder och all inspiration. Ser fram emot att följa våren i din trädgård.

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Du skal også have et stort tillykke fra mig. Jeg måtte lige regne efter... tre år... sikke tiden flyver.
  Jeg kan også huske din debut ligesom Tante Grøn. Vi ventede og ventede og klikkede ind i dagevis for at se, om du mon var gået 'i luften'.
  Du har virkelig den skønneste blog, og det er ikke bare smiger :-) Din blog var mit første møde med Blogland, og det var selvfølgelig også inspireret af din blog, at jeg oprettede min egen.
  Jeg er målløs over, at du kan blive ved med at lave så mange skønne indlæg dag efter dag efter dag.
  Bliv endelig ved, for vi NYDER dem alle.
  Kærlig hilsen Hanne

  SvarSlet
 10. Kjære Claus.
  Gratulerer med 3 års dag på bloggen! Hurra!
  Jeg har følgt deg fra første dag. Faktisk så lagret jeg din blogg på favorittlisten på vår pc før bloggen din var åpnet offisielt. Og jeg tittet inn hver dag i spenning i tilfelle det var sjedd noe! Det er hos deg jeg henter det meste av inpirasjon og jeg titter innom hver eneste dag:)
  Din blogg er en stor FRYD!!
  Klem fra Ellen

  SvarSlet
 11. Stort TILLYKKE til bloggen og dig.

  Kan jo næsten ikke forestille mig/huske, hvordan det var før vi fik lejlighed til de - ofte flere daglige - skønne og yderst vanedannende "doser Dalby".

  TUSIND TAK for dem og alt hvad du så rundhåndet dele med os.

  De kærligste hilsener Sanne O.
  Som også har været med fra dag 1.

  SvarSlet
 12. Tak for tre skønne år i dit selskab på bloggen. Også jeg må have min daglige dosis Dalby, og de dage hvor det glipper bliver jeg nødt til at læse tilbage... Skulle jo nødigt gå glip af noget. Stort tillykke med dagen, måske der sniger sig en lille fødselsdagskage ind på matriklen, eller... !?

  SvarSlet
 13. Hjertelig tillykke med og til bloggen Claus :-)

  Jeg har siden bloggens første dag været dybt afhængig af den/de daglige doser af blomsterstøv du drysser med derfra. Hver ENESTE morgen åbner og forbliver din side åben til min computer slukkes igen... man skal jo lige ind og kigge og følge med løbende. VERDENS BEDSTE BLOG FOR MIG :-)
  ha' en god solrig men desværre kold tirsdag fra Helle Aagaard
  Sydfyn

  SvarSlet
 14. Tusen tack för alla vackra bilder och inspiration från dig.Du får en att orka ta sig igenom den kalla vintern och se fram emot ljuvlig blomstring.
  Tack!!

  SvarSlet
 15. Hjertelig Tillykke med bloggens 3 års Jubilæum!! :)
  Jeg har desværre ikke været med fra starten, men jeg fik gennemstuderet alle gamle indlæg, da jeg for ca. 1½ år siden fandt din dejlige blog, og havde den på favoritter så jeg daglig lige kunne kigge ind og se nye indlæg!
  Tak for en skøn & inspirerende blog! :)

  SvarSlet
 16. Tak for det smukke billede.
  Jeg drister mig til at ønske til lykke med de 3 år - selvom jeg ikke har været med helt fra start - det er nok ca. 1½ år siden, jeg kom med.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 17. Hei!
  Jeg er en norsk dame som har fulgt bloggen din en tid. Det som slår meg er at du virker så ekte, livsgleden er gjennomstrømmende i alle innlegg. Jeg liker at folk er seg selv, og synes det er en fryd å følge bloggen din videre. Lykke til med de neste år!

  SvarSlet
 18. Til lykke både med dagen og din succes. Din blog er en næsten daglig kilde til fryd, glæde og inspiration. Tak fordi du gider, og at du giver dig tid til det.
  Hilsener fra Lene Nyk. F.

  SvarSlet
 19. Til lykke herfra. Jeg glæder mig hver dag over din store iderigdom og livsglæde.
  Mange hilsner

  SvarSlet
 20. Tillykke Claus - hvor var det heldigt for os alle at du fik lyst til at blogge!

  Mig i nøddeskal: jeg er jo væk af og til fra pc'en, og kom af samme årsag også først med på din blog efter den havde været i luften i 9 dage. Ganske typisk er det også først i dag at jeg får gratuleret :-)

  Men det har bestemt været 3 fornøjelige år. Jeg er meget glad for din blog, og kan absolut ikke undvære den i længere tid af gangen.

  En ting slår mig i dag: jeg mindes der var langt flere svenske og især norske kommentatorer i begyndelsen - dem savner jeg at høre fra. Det er så hyggeligt med lidt opdateringer fra det nordlige Skandinavien, og sproget er da ingen hindring. Tværtimod er jeg glad for at have lært det norske "klem" at kende.

  Klem fra Lisbeth K :-)

  SvarSlet
 21. Grattis, du är så flitig med bloggen! Underbar vallmobild, vilken sort är det? Mycket lik min vallmo Candy Floss från Boäng :)

  SvarSlet
 22. Kære Claus. Hjertelig tillykke med de 3 år. Jeg har kun været med de sidste ca 1 1/2 år, men alle indlæg er læst, nogle op til flere gange. Det er altid opløftende læsning og din positive ånd skinner igennem. Det er meget lærerigt at følge dig på bloggen og der blir kikket ind flere gange om dagen.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 23. Hej Claus.
  Hjertelig tillykke med de 3 år på bloggen :)
  Jeg har "kun " været med i 1 ½ år.
  Tiden er gået hurtigt.
  Man nyder at gå ind og læse hos dig.
  Det giver en masse positive ideer mv i hverdagen.
  Selvom jeg ikke har en have mere pga sygdom,holder jeg stadig meget af have og blomsterlivet :D
  Og speder gerne en masse af dine ideer ud blandt familien .
  tusind tak for at du har overskud og energi til at skrive så meget på din blog.
  KH
  Greta

  SvarSlet
 24. Hej Claus,

  Stort grattis på 3-årsdagen och jag säger som många andra - din blogg är på toppen av min blogglista!

  Jag undrar också vad det är för underbar vallmo på bilden??

  Kram
  Elin i Malmö

  SvarSlet
 25. Kære Claus
  Du kan tro, du bliver forfulgt af mig ;) Du var jo med til at starte min haveinteresse op, da du begyndte på din skønne vanedannende blog. Igennem dig opdagede jeg havens fantastiske væsen. TAK siger jeg bare. Glæder mig usigeligt til den 19. maj !!!
  Knuzz
  Lena fra Håstrup

  SvarSlet
 26. Stort tillykke, meget velfortjent.
  Håber du bliver ved mange år endnu.

  Lun hilsen Søren

  SvarSlet
 27. Kære Claus

  Også et stort tillykke med jubilæet herfra!
  Det er imponerende som du formår vedholdende og energisk at dele ud af dine daglige doser Risskov mv. Det er dejligt for os alle, at du bliver ved og godt for haverne i særdeleshed - det er jeg helt sikker på!

  Rigtig dejlig dag til jer alle
  Lone

  SvarSlet
 28. Kære Claus

  Jeg har ikke været med fra day 1 - men tæt på. Der gik jo et par måneder, hvor jeg med åben mund og polypper blot læste med dagligt. Det var ikke før du på et tidspunkt skrev, at kommentarerne var den benzin, som fik bloggeren til at køre videre, at jeg tænkte: Nå, er der nogen der gider læse, hvad jeg skriver? Jeg ville jo ellers ikke blande mig.

  Nu blander jeg mig så. En del.

  Tak for en formidabel blog, som giver mig inspiration, viden og lyst til at fortsætte med både at lære og forsøge mig med nye ting, selvom det er i en hel del mindre målestok, end på "The Dalby Estate Garden" i Risskov.

  SvarSlet
 29. Kære Claus.
  TJillykke med de 3år på bloggen - og tillykke med 1. pladsen på blog-listen.
  Jeg har også fulgt dig gennem de 3 år og har nydt alle de gode billeder og tekster om mange forskellige emner. Jeg må dog indrømme at jeg ikke er så flink til at kommenterer dine indlæg, men de nydes i fulde drag ;-)
  Hilsen Lene fra Langeland.

  SvarSlet
 30. Kære Claus.

  Jeg er med - igen og igen og igen - og med stor fornøjelse.
  Det er stærkt vanedannende.
  Tak for de første 3 år.

  Stor hilsen
  Inge-Lise Thomassen

  SvarSlet
 31. Tak for 3 gode år i haven og masser af drømme og inspiration

  droemmeijorden.blogspot.com

  SvarSlet
 32. Tillykke med de 3 år. Jeg er en af dem der hver dag lige må ind og ha' min daglig dosis vitaminer.
  Dejligt at det er så altsidigiet. Takker også for de mange kommentar der kommer, som oftes også er meget inspirerede.

  Hilsen Pia. Veberöd

  SvarSlet

 33. Kære alle - tak for jeres meget søde kommentarer.

  Kære Dagliljan - helt korrekt. Det er Candy Floss.

  Kh Claus

  SvarSlet
 34. Tyya's dad won't assume anything sizeable at the pile up - no ice cream, no sweets, no cookies. But when the saleslady puts a pay sticker on Tyya's nose, Daddy is done feigned to suborn something virtuous

  http://www.webhunter.pl/?p=1


  http://swietniee.com.pl/53_karpacz-stolica-karkonoszy.html
  http://domkipokoje.pl/porto,istotne-informacje-o-portugalii.html
  http://laren.com.pl/tag/warzywa
  http://paas2012.pl/tag/notherdam
  http://samochodow-wynajem.pl

  SvarSlet
 35. This is statutory control from the Pivot on owing Education. Village authorities (LAs) must acquire involve to it when carrying out their excise to arrange timely full-time tutoring (or part-time when appropriate in compensation the youngster’s needs) in behalf of children who are powerless to go to a mainstream or important circle because of their fitness

  http://ag-nier-anin.pl/jakie-sa-potrzeby-mieszkaniowe-w-naszym-kraju
  http://3asfur-el7ob.com/vb/member.php?u=12237
  http://mojesklepy.com.pl/index.php?a=search&szukaj=szkola&min=0
  http://director.iport.ro/afacerieconomie-finante-c-1-p-953.html
  http://budowaremontywarszawa.com.pl/tag/regal-magazynowy-opole/

  SvarSlet
 36. As opposed to of texting my daughter pertaining to laundry, I accidentally texted a co-worker from charge and it autocorrected to whores.
  http://www.cinciarz.com.pl/strony,blogi,fora/mdj,electronic,programowanie,sterownikow,s,1030/
  http://kimsim.zarow.pl/?p=4815
  http://www.jaramer.edu.pl/firmy/mdj,electronic,automatyka,przemyslowa,s,4316/
  http://www.saphera.pl/firmy/mdj,electronic,monitorowanie,systemow,przemyslowych,s,2854/
  http://uendu.edu.pl/?p=6158

  SvarSlet
 37. I'm mad and that's a fact I found out animals don't help Animals think they're pretty smart Shit on the ground, see in the dark

  http://promowanefirmy.pl/katalog/gabinet-weterynaryjny-na-miejscu-dr-grzesiak-robert
  http://biznesdlafirm.com/katalog/szukaj/cat/1/strona/linki.php
  http://www.centrum-firm.com/katalog/pokaz/6336
  http://pkdt.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=241:media-o-nas&catid=4:o-nas&Itemid=60
  http://wydumany.be/zdrowie,i,uroda/calodobowa,lecznica,weterynaryjna,weterynarz,gdynia,s,5889/

  SvarSlet
 38. Tyya's dad won't repress anything sizeable at the assemble - no ice cream, no sweets, no cookies. But when the saleslady puts a amount sticker on Tyya's nose, Daddy is decisively laboured to buy something well-behaved

  http://www.webhunter.pl/?p=1


  http://xn--lubi-media24-7vb.biz.pl/2012/02/23/page/10
  http://nsz-clan.pl/2012/11/page/2
  http://nasza-klasa-foto.pl/nowosci-technologiczne/urok-aparatow-analogowych-%E2%80%93-kto-jeszcze-to-pamieta
  http://prima-rewal.com.pl/tag/podrozowanie
  http://torunforfree.pl/2008/08/torun-na-liscie-unesco

  SvarSlet
 39. Two outstanding manufacturers of pet care for products are pulling a variety of in vogue brands from the exchange because they may contain traces of poultry antibiotics that are not approved in the U.S.

  http://www.biznesdlafirm.com/category/militaria/cat/25
  http://promowanefirmy.pl/category/budownictwo-projektowanie/cat/333 ca³odobowa
  http://www.biznesdlafirm.com/katalog/dach-mix-
  http://promowanefirmy.pl/katalog/---ubr-stal-kowalstwo
  http://centrum-firm.com/category/budownictwo-materialy-elektryczne/cat/258

  http://www.centrum-firm.com/category/firma-wagi/cat/144
  http://centrum-firm.com/katalog/pokaz/1316
  http://promowanefirmy.pl/katalog/pokaz/134
  http://biznesdlafirm.com/katalog/pokaz/5587
  http://centrum-firm.com/katalog/hydrogeowiert-dominik-pazera

  SvarSlet