Jeg elsker at sætte i scene ...

...pynte op, skabe tableauer og arrangere. Både i vort hjem, drivhusene og haven holder jeg af at være dekoratør og scenograf, og jeg er så heldig at have hjælpsomme kyndige og kreative folk omkring mig.

 

Jeg fremhæver ofte min engagerede medarbejderstab. Uden dem var jeg ilde stedt. Jeg finder på, og de hjælper med til at føre drømmene ud i livet.

 

Ikke blot i haven, men også på kontoret er mine medarbejdere involveret i min ageren og sætten i scene.

 

Jeg får ofte hjælp af mine grafikere, når jeg har en idé til et særligt projekt. Måske har jeg en forestilling inde i hovedet, som jeg gerne vil føre ud i livet. Her er problemet så, at jeg ikke kan tegne, men det kan grafikerne heldigvis. I fællesskab prøver vi så at få mine tanker ned på papir.

 

claus20130227_112407

 

Det seneste projekt har været nogle skærme, som skal skjule arbejdsbordene inde i det nye drivhuse, som I ser på billedet herover.

 

Opgaven har været at få dem til at passe til to glasskabe, som jeg købte, lige da vi havde taget det første spadestik til drivhuset.

 

20130227_112310 20130227_112257

 

Min tanke var, at de skulle have samme design som de Versailles-kasser, jeg fik lavet sidste år.

 

De kommer nemlig til at stå rundt om drivhuset.

 

Udklip

 

Udklip

 

Her ser I resultatet, som Marianne og Finn i fællesskab er mestre for. Skærmene bliver lavet i zink, og tegningerne er allerede mailet til Ungarn, hvor jeg har kontakt med nogle dygtige håndværkere.

 

Det er også dem, der lavede Versailles-kasserne.

21 kommentarer:

 1. Flot at de kommer til at passe sammen. Hvordan flytter man dem så? Bliver de ikke tunge?

  SvarSlet
 2. Vad spännande!!
  Beundrar dina svarta skåp!! så snygga.
  Hälsningar
  Mariana

  SvarSlet
 3. Kære Claus,
  Du er på alle måder en rigtig heldig mand, - men du forstår også at hjælpe heldet :-)
  De skærme bliver bare "topping on the ice cream".

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Oj de skabe der...!!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Kære Zeb - så bare vent, til der kommer lys i skabene, og de bliver fyldt op med vaser.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.

  Det bliver så fascinerende, er jeg sikker på! Glæder mig til at se...

  (Jeg ville fylde dem med "væsener" ;) Nu kan jeg vise gemalen, hvad det er, han skal holde udkig efter for mig - indtil videre har han måttet nøjes med en vag forklaring. Jeg blev helt paf, da jeg fik øje på dine her.)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 7. Kære Claus. Du er altså fantastisk til at få ideér.....og udføre dem. Det blir vanvittigt flot med de skærme.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Først et stort tillykke til de heldige vinder, det bliver helt sikkert en oplevelse af de store.
  Hold da op for nogle skærme, de skal nok pynte i dit nye væksthus.
  Det må være skønt at være omgivet af så trofaste og dygtige medarbejder. De er ihvertfald gode til at omdanne dine ideer fra hovedet til papirudgaven.
  Flot må det blive med den røde linje ude fra plantekasserne og ind i væksthuset.
  En status fra bilka odense, de har fået masser af krukker, jord frø og knolde. Konsol bordene var ikke pakket ud og andet fandt jeg ikke på min vej. Fik dog de første 10 sække dalby jord med hjem, har sat mig selv i karantæne med hensyn til krukkerne, men flotte er de.
  God aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 9. Kære Claus,
  Det må være fantastisk at kunne slå sig løs som man har lyst og så langt fantasien rækker. Ikke mindst i kraft af, at du i forvejen har en pokkers masse smukt at lege rundt med. Jeg glæder mig rigtig meget til at se skærmene og tror, at det kommer til at se vildt lækkert ud. Måske en kende upraktisk at skulle flytte på dem hele tiden, for at kunne komme til? Men ideen er da genial. God løsning. Heldig er du også dagen igennem at kunne sparre med ligesindede, kreative og æstetiske mennesker. På det punkt misunder jeg dig meget. Lys i skabene skriver du - har du hørt om vi danskeres jantelov? For pokker hvor er der mange, der vil komme til at tabe gebisset. Herligt må det være at kunne provokere den gode smag i en frisk, fræk og nytænkende retning med den indflydelse du har. Aldrig har jeg mødt en som dig, der tør at stå ved sine holdninger til æstetik og blot gå linen ud. Ikke mere ros for nu. Rigtig god weekend,
  Kærlig hilsen Mathias

  SvarSlet
 10. Kære Mathias - du får det til at lyde som om, at det er meget ekstravagant med lys i skabe. Det er nu ikke så ualmindeligt.

  For øvrigt kan jeg helt ærligt sige, at jeg aldrig har følt janteloven. Jeg synes, at jeg får så megen ros og så mange skulderklap - også her på bloggen og især på fb - at det er et helt ukendt fænomen for mig.

  Men måske er det fordi, jeg er meget tykhudet. Ved det ikke ...

  At danskerne ikke skulle være gode til at rose eller give andre kredit, passer altså heller ikke.

  Jeg oplever ikke så sjældent, at folk stopper mig og takker for mine bøger og lignende. Så kan jeg da ikke undgå at blive både glad og taknemmelig.

  SvarSlet
 11. Hej Claus

  Det bliver da super godt med de skærme , glæder mig til at møde dig, og se din smukke have i Maj.
  Ps. kan man ikke købe din bog " krukker i haven " mere ? Mangler den lige til min Dalby samling

  Mvh Jesper Svendsen

  SvarSlet
 12. Kære Claus,
  Det er også mig der ikke kan formulere det jeg mener. For jeg mener på ingen måde, at du forarger og blærer dig. Det jeg mener er, at du tør tage skridtet videre, hvor andre var stået af i Roskilde. Det er på mange måder ekstravagant, men samtidig trendsættende og skaber med garanti måben. Pointen er, at du kører på diplomatplader når det gælder jantelov og selvfølgelig er berettiget til al den ros du modtager. Jeg havde da også stoppet dig i Irma!

  SvarSlet
 13. Kære Claus...Øhh...de fantastiske kunne du ikke give os adressen på firmaet i ungarn eller måske importere dem selv via Bila...det var da en god ide :)))))
  Mvh Margit

  SvarSlet
 14. Ja jeg glemte så lige at skrive krukker og stave Bilka korrekt i forgående indlæg ;)Men hvad hjertet er fuldt af, løber munden over med :) Mvh
  Margit

  SvarSlet
 15. Kære Claus
  Det er flotte tegninger af dine ideer som Marianne og Finn har lavet og din ide er virkelig god. Du har efterhånden fået skruet en del ind i dit skønne drivhus;o)

  @ Zep du kan købe de dejligste vitrineskabe her - hos Kathrines som jeg har god erfaring med:

  http://www.katrines.com/page.asp?i_PageID=1&

  SvarSlet
 16. Kære Margit - de produkter bliver desværre lidt for kostbare til det brede danske marked.

  SvarSlet
 17. Kære Mathias - du har mange gode formuleringer. Og jeg kan rigtig godt lide den med diplotampladerne pladerne!

  Men 'Stået af i Roskilde'? Ja, det er vist en helt anden boldgade!!!

  SvarSlet
 18. Kære Jesper - måske antikvarisk. Den, er udsolgt fra forlaget, som der hedder,

  SvarSlet
 19. @ Lisbeth, jeg siger mange tak!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 20. Kære Claus,

  sikke en opstilling, du får dig der. Det bliver rigtig smukt. Jeg er fuldstændig forelsket i de sorte vitrineskabe og de fortjener virkelig både at blive oplyste og at komme til at rumme din ikke-samling af fantastiske vaser.

  Jeg er så glad for at høre, at du aldrig støder på Janteloven, Claus. Det giver mig et spirende (måske naivt?) håb, at den ligeså stille er afgået ved døden. Skal vi ikke håbe, at Danmark er ved at blive stort og rummeligt nok, til at kunne nyde andres succes og glædes over andres glæde?

  De kærligste ønsker om en rigtig god weekend til alle fra det forblæste og kolde nord

  SvarSlet
 21. Hej Claus
  Så vil jeg gerne købe den antikvariske model, så samlingen er fuldendt, he he

  Mvh Jesper

  SvarSlet