Jeg er faktisk ret stolt

I dag har jeg været i Ikast hos Drivhussnedkeren for at tage billeder af det nye trædrivhus, som Drivhussnedkeren, Bilka og jeg nu i fællesskab lancerer i Bilkas Havecentre.

 

20130306_121813_F

 

Huset, der er på 11,7 kvadratmeter, kan købes på Bilka.dk fra om en god uges tid.

 

20130306_121456 20130306_121402

 

Når jeg er stolt, er det fordi den idé, som jeg fik for et halvt års tid siden; at Bilka selvfølgelig også skulle have et trædrivhus i deres sortiment, nu er blevet til virkelighed.

 

20130306_121621 20130306_121638
20130306_121655 20130306_121905

 

Som det vil fremgå, er der tale om gedigen dansk kvalitet fremstillet i de bedste materialer, og hvis man vil tage huset i nærmere øjesyn, bliver det stillet op i Bilkas Havecenter i Tilst samtidig med, at det bliver lanceret på hjemmesiden.

 

Jeg skal nok fortælle, når det er klar.

 

Prisen bliver kr. 36.995,- frit leveret. Jeg/vi er meget spændte på, hvordan det danske havefolk/I tager imod dette nye tiltag.

44 kommentarer:

 1. Hvor er det flot.
  Det ligner et dejligt gammeldags drivhus.
  Godt initiativ, Claus.

  SvarSlet
 2. Det er virkelig smukt, og præcis sådan et drivhus jeg godt kunne tænke mig.
  Desværre er vores have for lille, så jeg håber at I overvejer at sætte en lidt mindre model på 7-8 kvm på markedet? :-)

  SvarSlet
 3. Ja, det er super flot! - Men vil kræve en tilladelse, da det er over de 10 kvm. - Og det koster også en del. - Men smukt er det!

  SvarSlet
 4. Jeg syntes det er rigtig fint Claus. Det skal nok få nogen til at drømme endnu mere om et drivhus.
  Jeg er heldig - for jeg har allerede dét fra mine drømme. Men meget meget smukt i den hvide farve - dét må jeg sige.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 5. Vilket vackert växthus! Jättefint!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvarSlet
 6. Rigtigt fint drivhus, hvilken træsort er der brugt?

  SvarSlet
 7. CLAUS, CLAUS, CLAUS .....jammen jøsses dog! DER ER DET JO! DRIVHUSET I MIT LIV!!!<3<3 Drivhuset, som jeg drømt om i årevis. Drivhuset, som jeg ikke kan leve uden! Drivhuset, som vil gøre mig lykkelig! Jeg har ikke for vane at blive hysterisk eller (stærkt) k rævende. Men DETTE drivhus, kan få mig til både at skrige og stampe i gulvet af desperation. Jeg MÅ, jeg VIL, jeg SKAL bare ha` det. Vi to, drivhuset og jeg, hører sammen. Forevigt!

  Jeg hører gerne fra evt. sponsorer:o) :o) Findes der mon et legat, for værdigt drivhustrængende??? For guderne skal vide, at jeg trænger! Aldrig har jeg ønsket mig noget så inderligt. Ihvertfald ikke af den slags, der kan købes for penge. Suk, suk og atter suk ... Ingen penge har jeg nok af.

  Totalt forelskede hilsner fra en desperado
  SvarSlet
 8. Et drømmedrivhus til en fin pris. Kommer nok til å bli stor etterspørsel. Et slikt kunne vi godt hatt tilgang på her i Norge også.

  SvarSlet
 9. Det er et super flot drivhus og jeg håber I kan sælge det.
  Til Floras univers: Der er kommet nye regler, så man skal ikke længere søge tilladelse, kun meddele kommunen at man har bygget det. Vi har lige bygget et orangeri på 38,5 m2 og der skulle ikke tilladels til.
  Håber tante Grøns bog sælger så godt, at der kan blive til et drivhus :o)
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 10. Lige en lille hilsen til Tante Grøn :-)
  Jeg melder mig under samme fane som Eliane.... Jeg håber også at din fine fine bog vil give dig muligheden for at få afhjulpet den store og desperate trang til dette fantastiske drivhus.
  For du har jo helt ret - I to hører sammen... det kan jeg jo sagtens se.
  Jeg skal ihvertfald nok sponsorere ét par køb af dine havebøger. Det lover jeg.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 11. Et meget, meget smukt drivhus, ikke noget at sige til at Tanten og andre ligesindede savler og får abstinenser over det. Drivhussnedkeren borger vist også for kvaliteten, virkelig godt gået... :o)

  SvarSlet
 12. Flot - men tilslutter mig andre som ønsker/savner en noget mindre model.

  /Bo

  SvarSlet
 13. [url=http://buyonlineaccutanenow.com/#zglvq]generic accutane[/url] - cheap generic accutane , http://buyonlineaccutanenow.com/#snnvp cheap accutane online

  SvarSlet
 14. hej claus ..
  hvor er det fint og flot,og så ser det mega stabilt ud... flot håndværk..

  Kære tante grøn ...hold ud ...jeg er sikker på det nok skal lykkes. jeg kan godt forstå du er pjattet med det flotte drivhus...kæmpe kram fra Diana

  SvarSlet
 15. Det er godt nok et fint drivhus!

  Der skal dog IKKE længere søges byggetilladelse til opførelse af drivhuse/carporte mv., sålænge det er under 50 kvm. Dette blot til info :o)

  SvarSlet
 16. Angående anmeldelse / tilladelse, så kan drivhuse op til 35 m2 opføres uden anmeldelse, såfremt der ikke er særlige restriktioner på grunden, eks. skovbyggelinie. Mellem 35 m2 og 50 m2 skal anmeldes, og over 50 m2 kræver tilladelse. Dette gælder for de fleste ejendomme.
  Mvh S

  SvarSlet
 17. Du kom mig lige i forløbet ;-)
  /S

  SvarSlet
 18. Kære Claus

  Jeg er ked at skulle skrive det, men .... hvor er det godt, at min have er så lille, at der ikke er plads, så jeg må haste videre. For hvis først jeg skal flytte for at få plads, bliver det vist dyrt.

  Det er vel nok godt gået. Det er lækkert, smagfuldt og .... alt for dejligt. Tror snart jeg må sætte mig selv i karantæne fra denne blog.

  SvarSlet
 19. Sikke et flot drivhus og en god størrelse, hverken for stort eller for lille, men med plads både til planter og en lille siddeplads.

  SvarSlet
 20. Kære alle,

  som føler med den gamle glashusløse, skrukke tante. Jeres store forståelse og medfølelse varmer, som solen en tidlig forårsdag i et........drivhus. Dejligt, at der findes nogle derude, som forstår ens udækkede behov:o)

  Paw, min lille blogkæreste, vil du købe nogle drivhusanparter? Dine grønne fingrer kribler jo efter, at få lidt jord op under neglene? Jeg skal nok sørge for vedligeholdelsen af drivhuset, og jeg er sikker på, at Inga også vil komme og servere kaffe for dig? Ikke Inga?

  Med håbet om at alle vi drivhusdrømmere får sovet inat, skal der lyde et godnat og sov godt herfra

  SvarSlet
 21. Super flot drivhus, lige efter min smag, men prisen! Pyh det kommer jeg aldrig til at betale for et drivhus fra Bilka.

  Kh.

  SvarSlet
 22. åå, det ser knakende godt ut!
  Så flott et hus, fine proposjoner og detaljer. Og prisen var da slettes ikke så ille, om man ser hva man får for pengene. Naturligvis ikke for alles lommebok, men så er det da også et ganske ekstraordinært lite hus.

  Gratulerer :)

  SvarSlet
 23. Hvor er det da et smukt drivhus. Du har bestemt grund til at være stolt ;o)
  uha hvor kunne det se rigtig godt ud, ude i min have.
  kh.

  SvarSlet
 24. Kære Claus. Det er vel nok et fint bud på et drivhus . Meget smukt, enkelt og det ser ud til at have en rigtig fin højde. Et rigtig kvalitets hus. Det kan du helt sikker være stolt over. Jeg syntes også at størelsen er rigtig god selv til en lille have. Et drivhus af den kvalitet skal have noget statur, ellers kommer det hurtigt til at virke som et dukkehus. Jeg syntes helt ærlig ikke at det kan blive meget mindere..Man kan jo altid rykke lidt rundt i haven. Har de da foresten ikke lige solgt mini drivhuse i bilka " blink med det ene øje" Men selvfølgelig hver sin smag. Jeg har ellers hafe en dejlig dag med sol og fugle fløjt. Dagen tog dog en slem drejning efter at jeg læste på bloggen at Tante Grøn har fået pip i kasketten. Her går jeg og tror at det var mig der gør hende rigtig lykkelig og ikke et hus i glas hvor man kan kikke lige igennem. Troede klart at det kun var mig der kunne få hende til at skrige og stampe i desperation. Hun siger at guderne skal vide hvor hun trænger..JA JA da, men det behøver vi andre jo ikke at få at vide.. Men som den person jeg er, er jeg da selvfølgelig villig til at tilgive hende og hjælpe hende på vej. Som gammel Københavner er jeg da sikker på at vi hurtig og nemt kunne finde hende en glasflise hvor hun kunne tjene lidt extra. Hvis så jeg ordnede hendes økonomi, iført symtetisk pels og store guld armbånd på mine løse håndled, er jeg sikker på at hun snart ville sidde under et tag af glas. Ps Kære inga har du mon lyst til et lille job som telefonpige i mit nyåbnede firma. Kære claus , jeg er virkelig glad for at du har fået et sådan flot hus til os i Bilka, det er et stort arbejde og en stor gavmildhed fra din side, at ville det bedste for os andre. Mange tak for det og for at gøre Danmark kønnere. Kærlige hilsner fra ham med den fine siturations fornemmelse.. Mange tak for i dag..

  SvarSlet
 25. Det er rigtig sødt. Flot man nu kan købe et så fint hus i Bilka. Det er den helt rigtige stil. Vi får desværre nok ikke tilladelse til endnu et drivhus (vores lokalplan har særlige vedtægter).

  SvarSlet
 26. [url=http://buyonlineaccutanenow.com/#hoatu]generic accutane[/url] - order accutane , http://buyonlineaccutanenow.com/#mjocc cheap accutane online

  SvarSlet
 27. Kære Claus

  Rigtig flot stykke arbejde du og Drivhussnedkeren har sat sammen.
  Jeg forstå godt du er stolt over det sammenarbejde. Størrelsen syntes jeg også er okay. Det næste lille problem er prisen, ikke at jeg syntes det er for dyrt, men jeg er ikke sikker på om familien vil leve af vandgrød de næste 10 år, der er jo så mange andre ting du frister med i dette dejlige univers. Men jeg kunne sagtes finde pladsen til det her på matrikel.

  SMILER lidt, når jeg ser Tante Grøn jubel, jeg kan lige forestille mig hvordan hun danser rundt oppe på bordende og farer rundt og finde alle 25 ørene i diverse bukselommer til dette vidunderlige hus. hihi

  Rigtig god dag til jer alle.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 28. WOWWW !
  Hvor er det altså bare et helt formidabelt smukt hus - Det har både du og drivhussnedkeren bestemt al mulig grund til at være stolte over !
  Prisen synes jeg bestemt også er yderst rimelig, når man tænker på at det smukt, veludført håndværk og kvalitet. Prøv bare at sammenligne prisen med de bedste lakerede aludrivhuse i den størrelse og se ;-)

  Og så steg mit humør altså bare helt vildt, ja jeg kom faktisk til at skraldgrine ved at læse Tantens og Paws indlæg - sikke billeder de dannede på nethinden :-D :-D :-D
  Tak for det !

  SvarSlet
 29. Pyh, Det er godt, at drømme stadig væk er gratis.

  SvarSlet
 30. Åh hvor er det dog bare SÅ smukt <3

  Jeg kunne også drømme om en lidt mindre udgave, så os med knapt så store haver også kan være med :-)

  Prisen er selvfølgelig i den dyre ende, men det er nok at forvente, når det er i træ, og ikke masseproduceret, men smukt og fyldt med drømme, det er det altså!!!

  Drømme og hilsner fra Kira

  SvarSlet
 31. Åh hvor er det dog bare SÅ smukt <3

  Jeg kunne også drømme om en lidt mindre udgave, så os med knapt så store haver også kan være med :-)

  Prisen er selvfølgelig i den dyre ende, men det er nok at forvente, når det er i træ, og ikke masseproduceret, men smukt og fyldt med drømme, det er det altså!!!

  Drømme og hilsner fra Kira

  SvarSlet
 32. Kære Claus
  Hvor er det smukt! Det er helt poetisk.
  Jeg bor godt nok i en toværelseslejlighed, men må indrømme jeg stadigvæk er fristet. Hvis jeg nu lagde en væg ned kunne jeg bruge det som soveværelse..
  Well done!

  De bedste hilsner
  Maria

  SvarSlet
 33. Kære Claus,

  jeg skriver fordi, jeg er alvorlig bekymret for, at Paw er kommet ud i noget snavs. Hans tankegang plejer at være ren som en engels. Min fornemmelse siger mig, at han måske har joinet mafiaen. Har også hørt, at han er emigreret helt til Sverige og nu lever i skjul hinsidan under dæknavnet "Alfons Åberg". Det er åbenbart slået klik for ham, da han solgte sin have. Håber han snarest får sig en ny, så han kan blive rehabiliteret og udskifte pelsen med grønt gartnertøj. Vi holder jo så meget af ham og hans meget meget fine situationsfornemmelse og pli.

  Iøvrigt håber jeg at dette mesterværk af et drivhus også vil være at finde i Bilka i årene fremover, så jeg MÅSKE får en chance for at spare op til det. Det er virkelig indbegrebet af mine drivhusdrømme. Når jeg kigger ud af vinduet, ser jeg det allerede stå der, hvor der idag er højbede. Et rent fatamorgana-syn:o)

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 34. Kære Paw.
  Nu er jeg altså bare bange for, der er lidt langt mellem kunderne til en eventuel glasflise til TANTE GRØN i Flade - så hvis jeg skulle være telefondame i dit firma der, ville jeg vist komme til at kede mig.
  Nej så vil jeg hellere støtte TANTE GRØNs ide og købe en anpart i hendes drivhus.
  Kære Jytte - ellers ved jeg, hvordan du kan få det hus....
  Du skal bare holde åben have 2 gange. Der kommer nok 500 pr. gang som sidst. De betaler 40,- kr pr næse. Vupti... så er det hus betalt - og jeg kommer og serverer kaffe, selvfølgelig. Det eneste du skal lave, er bare at sidde og signere din nye bog:-).
  Kærlig hilsen

  Kære Claus. Hvor ER det nye drivhus vel nok blevet flot. Du kan tro, jeg følger med i, hvad du laver.

  SvarSlet
 35. Kære Inga

  Det kalder jeg et konstruktivt forslag!

  SvarSlet
 36. Kære Nette.
  Ja, og jeg er sikker på det kunne holde!!!
  Så TANTE GRØN - bare få bestilt det drivhus:-)
  Og med hensyn til Paw - jeg tror bare han trænger til at komme en tur til Jylland og blive blæst godt igennem. Det er nok bare lidt forårskådhed, der har ramt ham. Det kan jo ske for selv den bedste:-)).

  SvarSlet
 37. Hej Claus

  Hvor er det fint.
  Når du skriver frit leveret ,går jeg ud fra at man selv skal samle det(det kræver vel at man er lidt handymand ),jegmå skrive det på min ønskeseddel.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 38. [URL]www.packersmoversinmumbai.com/packers-and-movers-kharghar.php [/URL]
  [URL]www.transportroad.com[/URL]
  [URL]www.moversandpackersbangalore.com [/URL]

  SvarSlet
 39. Hold da op Claus! Du sparer ikke på gode ideer :-) Også jeg som er haveløs er fristet, for dette er virkelig et flot hus - til en rimelig pris, selvom den er "dyr" - men helt fair. Flot design.

  Håber du vil følge op på salget, det kunne være sjovt at vide om det kan bære for Bilka-folket.

  Super god idé med en Åben-Have-Dag hos vores allesammens tante! Jeg kommer gladeligt, og betaler gerne entre - så kan vi netop få vores nye bøger signeret - super! Husk blot at annoncere det her på bloggen, så vi kan følge med :-)

  Kærlige hilsener
  Lisbeth K

  SvarSlet
 40. Hvor er I søde allesammen:o) :o) :o) :o) <3 <3

  Kære Inga,

  det er faktisk en rigtig god idè, du der fik:o) Den vil jeg overveje:o) Du er god til at regne den ud.

  Ja, jeg tror vi skulle invitere ham nysvenskeren til Jylland og grave nogle huller et par dage, så han kommer væk fra den bekymrende løbebane, han er på vej ind i:o):o) :o)Hårdt fysisk have- og altanarbejde og noget frisk luft, skal nok få ham på ret køl igen.

  Begrebet "drivhus-effekt" får pludselig en helt anden betydning, når man læser kommentarene til dette indlæg.....een overvejer at bruge drivhuset til soveværelse, en anden har ligefrem leget med tanken om at flytte, for at få plads til et glashus.....! Jo Drømmefabrikant Dalby har slået til igen!

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 41. Er der en venlig sjæl, der kan oplyse hvornår dette drivhus bliver lanceret? Jeg kan ikke finde oplysninger på Bilkas egen side... Venligst Lise

  SvarSlet
 42. Kære Lise,

  Huset er til salg nu, og du kan se det i Tilst. Kh Claus

  SvarSlet
 43. Mange tak, Claus. Der er desværre langt fra Hillerød - men det findes der nok en løsning på :) Lise.

  SvarSlet