Jeg får rigtigt mange tilbud …

… om at deltage i dette og hint. Meget bliver jeg af tidshensyn nødt til at sige nej til, men der er selvsagt også nogle henvendelser, der er så besnærende, at jeg straks takker ja.

 

Jeg er næmest vokset op med Bo Bedre og har stort reepkt for magasinet.Det er da også et af de få magasiner, der stadig klarer sig flot. Det er jo ikke nemme tider for de trykte medier, men når Bo Bedre står distancen, handler det for mig at se ikke mindst om magasinets høje standard, og at man dér altid har fingeren på pulsen.

 

Derfor blev jeg da rigtig stolt, da magasinets chefredaktør, Erik Rimmer, kontaktede mig og spurgte, om jeg ville være en del af deres team og komme med input om noget af det jeg brænder mest for, nemlig haver og havedesign. Det ville jeg naturligvis gerne.

 

image

 

I dag er samarbejdet blevet officielt. Ovenstående har Bo Bedre netop lagt ud på deres fb-side. Som det

fremgår, går samarbejdet blandt andet ud på, at jeg nu også blogger for Bo Bedre.

 

Som en markering af samarbejdets begyndelse har Bo Bedre købt ikke mindre end 100.000 poser med ‘mine’ lathyrusfrø’, og når man som kunde køber magasinet, der er ude hos forhandlerne om et par dage, får man en pose gratis frø i tilgift. Abonnenter modtager magasinet i dag.

 

Det handler selvfølgelig om, at der i dette nye forårsnummer er en del havestof; blandt andet en artikel om mine nye bog – ‘Den hvide have’ og også en om lathyrusdyrkning.

 

Jeg håber, at I har lyst til at læse med på www.bobedre.dk/clausdalby

18 kommentarer:

 1. Tillykke Claus. Det er et lækkert blad og det blir endnu bedre når de hver gang får et indlæg om haven. Kommer dine billeder også i?
  Jeg må sige, når jeg sammenligner hjemmesider, at dine billeder er klart de flotteste. Du rammer virkelig blomstens sjæl, som du selv siger.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Tillykke med samarbejdet, som er helt fint i tråd med den kvalitet, du står for.

  Dér fik de lige solgt et eksemplar mere af dette magasin, for det må jeg da studere nærmere :-)

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Tillykke med dit nye spændende job.
  Jeg er lige ved at tro at dit døgn er udstyret med 48 timer end vi andres som kun er på 24 timer. Det er helt utroligt hvad du har af overskud både til det ene og det andet.
  Jeg ved godt du siger at det er lysten der driver hele svingmøllen, men fordi jeg lige har oplevet en der har sagt farvel og tak, kan jeg ikke lade være med at blive en smule bekymret over den fart du har på i øjeblikket.

  Knus herfra en stor beundre herfra det midtfynske, Pia


  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Wauh, det lyder vidunderligt. Du gør det virkelig godt og din blog er altid en stor fryd for øjet :-) Mange tak!
  Jeg har nu fulgt din blog i lang tid og der er et spørgsmål som brænder sig på. Det ville interessere mig at vide hvor mange "ansatte"/involverede der står bag din blog? Det hele er perfekt...skønne billeder!, flotte layouts med de dejligste fonts, blomster og haveviden, arbejdet i drivhuse og have og sidst men ikke mindst alle dine blogindlæg (og nu også for BoBedre)...alle der har en blog ved hvor megen tid der invisteres i noget som ser enkelt ud på bloggen.
  Du må have et hammerstærkt team bag dig! Tillykke med det ....og det hele. :-)
  Kh Susan

  SvarSlet
 5. Snakk om god reklame. Nå vil jeg forsøke å skaffe det magasinet også. Moro!

  SvarSlet
 6. Nu har jeg lige fået en nyheds-mail fra Bo Bedre og jeg må sige at du presenterer dig flot, både din blog, den engelske have og Den hvide have. Rigtig flot arbejde. Endnu engang tillykke.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 7. Kære Susan - Tak for dine rosende ord. de glæder virkleig. Det med bloggingen klarer jeg helt selv. Det laver jeg bare i min 'fritid'.

  Kære Eliane og I andre - tak fordi, I altid er så postive omkring mine aktiviteter.

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Tillykke med dit nye fritidsjob:-) Ja, ikke bare til dig - men så sandelig også til Bo Bedre, som er så heldige at have fået dig med på holdet.
  Jeg er fuldstændig holdt op med at tænke på, hvordan du når det hele. Det overlader jeg trygt til dig.
  Claus, jeg er ret så sikker på, du er den mand i Danmark, der er blevet ønsket "Tillykke" flest gange i år. Og det bliver garanteret ikke den sidste:-).

  De kærligste hilsner

  SvarSlet
 9. Kæreste Claus,

  Du spænder vidt og favner bredt. Fra Bilka til Bo Bedre. Fra beton til bonede gulve. Med den rummelighed og det passionerede engagement, du besidder, vader du lige ind i folks hjerter..... med havesutterne på:o) Alverdens døre vil blive ved med at åbne sig for dig. Skal vi vædde? Tillykke med endnu et flot og spændende samarbejde.

  Knus og kærlige hilsner

  SvarSlet
 10. Beate fra Skovhaven19. marts 2013 kl. 17.03

  Kære Claus!Tillykke med det nye job, det er en stor gevinst for Bo Bedre. I gamle dage holdt jeg bladet, men nu må jeg da til det igen.Jeg tænker ligesom alle andre på bloggen, hvordan kan du da nå alt det du har gang i? Søvn må være en by i Rusland! Kh Beate

  SvarSlet
 11. PS: Når man så forøvrigt også lige fylder alle siderne på Post Danmarks hustandsomdelte omslag, så er man da virkelig for alvor blevet et household name i Danmark.
  Jo, Claus ....du er kommet for at blive:o)

  Tilbage til kødgryderne......

  SvarSlet
 12. Hej Claus
  Tillykke med dit nye job, er sikker på det som med alt andet du har med at gøre, bliver en kæmpe succes, glæder mig til at følge med i dette, for du er og bliver vores allesammens have-Guro nr 1.
  Kh.
  Jesper Svendsen

  SvarSlet
 13. Kære Claus
  Hjertelig til lykke med din nye fjer i hatten som medarbejder på Bo Bedre. Jeg kan godt forstå, at du er glad, for det er jo et velrenommeret blad.

  Fordi jeg er CD fan skal jeg naturligvis have fat i det næste nummer, men ellers er jeg holdt op med at følge med i Bo Bedre. Jeg er også vokset op med det, lige fra det allerførste nummer, som jeg blandt meget andet købte for min første rigtige løn. I rigtig mange år var det et fantastisk blad, men i de senere år har jeg ikke brudt mig om det. Det er blevet alt for pretentiøst, synes jeg, og jeg kan heller ikke lide layoutet. Minder det ikke lidt om et møbelkatalog?

  Nå, men der findes jo så mange livstilsmagasiner både på det danske og det internationale marked, så der er noget for enhver smag, også min. Og jeg glæder mig i hvert fald til at se, hvad du finder på.

  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com.

  SvarSlet
 14. Nej hvor du kan, søde ven! Stort Tillykke! Det glæder jeg mig virkelig til at følge. Har nogle dejlige, men ikke haveinteresseret kollegaer som kommer med udklip og før omtalte omslag til mig. Nu ved de ihvertfald hvem Claus Dalby er. Dine smukke billeder slår alle omkuld - havetosser eller ej. Ingen kan jo undvære den slags skønhed i livet :)
  Jeg er pavestolt af dig og af at have sådan en personlighed i vores lille Danmark. God dag til alle og i særdeleshed Tante og du.

  SvarSlet
 15. Søde Cendie,

  - også en rigtig god dag til dig. Husk nu at fortælle os om din brudebuket her hos Claus <3 <3 <3 <3

  Snevejrsknus

  SvarSlet
 16. Wauw Claus! Det var da en overraskelse :-)
  Det bliver spændende, men jeg vil nu nok føle mig mere knyttet til denne blog under alle omstændigheder.

  Jeg går sådan og håber på at hører mere om Cendies brudebuket, det lyder helt fantastisk :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 17. Har netop lige flået plastikken af mit nye Bo bedre :-) og sidder og kigger på dine Black Knight lathyrusfrø. Glæder mig til at læse mere :-)

  SvarSlet