Jeg hygger mig …

… og lader billederne tale for sig selv. At nogle mener, at min stil er for overvældende, kan jeg ikke tage mig af.

 

Tænk, når jeg ser på billederne her, finder jeg dem helt minimalistiske. I skal tænke på, at det nye drivhus også er mit fotoatelier, hvor jeg har alle modellerne omkring mig, og hvis man ikke ser dem som fragmenter, kan det måske godt virke som for meget.

 

Det handler om, hvilken forestillingsevne, man har. Ved at dyrke en stringent farveholdning understreges roen. Mener jeg …

 

20130330_133700 20130330_133741
20130330_134249 20130330_133820
20130330_135026 20130330_135716
20130330_140303 20130330_135923

 

20130330_140445

 

20130330_140331

 

20130330_134731

 

20130330_135016

 

20130330_110824

 

20130330_133948 20130330_134333
20130330_135857

20130330_140015

20130330_140006 20130330_133746

43 kommentarer:

 1. Hvor ser det skønt ud Claus.

  Som jeg forstod det skulle dit nye smukke drivhus bruges til netop det du viser nu.
  Et sted hvor du kan lege galleriejer og dekoratør ved at vise os flotte planter, blomster og lækre nips i flotte opstillinger der skifter i løbet af året?

  I USA er alting støre og for mig gælder det også Østre Skovvej 1 i Risskov.
  Det finder jeg utrolig indspirende og især når det er krydret med din gode kreativitet, viden og sans for alt det smukke.

  Så er det op til gennemsnit-danskeren at trække noget fra hvis man synes det bliver for meget i ens lille parcelhushave eller kolonihave :-)

  SvarSlet
 2. Kære Jesper - det er altid dejligt, når du lægger en kommentar. Tak ... Kh Claus

  SvarSlet
 3. Man kan aldrig få for mange blomster. Eller bøger. (...eller bøger om blomster)

  Glædelig Påske!

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Smukke, smukke, smukke billeder. Giv du den bare gas. Jeg har bl.a. en krukke med udsprungne Thalia ved siden af mig, og med den duft i mine næsebor kan jeg næsten bilde mig selv ind, at jeg er tilstede i dit underskønne drivhus. Selve drivhuset har efter min mening meget stramme og rene linjer, hvilket er en flot kombination med dit "sprælleri".

  SvarSlet
 5. Tak for de utroligt flotte og inspirerende fotos! Det ser rigtig godt ud at holde det i en farveskala.

  SvarSlet
 6. Meget smukke fotos, som virker så inspirerende. Lige hvad vi trænger til i denne langtidsholdbare vinter.

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Din stil og stilleben er bare så perfekte efter min mening. Elsker motoet "Der er altid plads til en plante til..."

  Fortsat god påske til trods for sneen der lige nu her i det sydfynske daler ned igen-igen....
  nu må det da snart være slut... vi er SÅ mange der hungrer efter forår og milde vinde.
  hilsner fra Helle Aagaard
  Sydfyn

  SvarSlet
 8. Så vackra bilder/blommor!!
  Glad Påsk
  Mariana

  SvarSlet
 9. Det bliver aldrig for meget Claus Dalby...:-)
  Smukke billeder af de smukkeste blomster og alle de dejlige vaser og krukker.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 10. Fantastisk flotte bilder. Jeg elsker det hvite/grønne og det kan aldri bli for meget - jeg venter på din bok og nå er det kanskje bare en mnd igjen ??? Tusen tusen takk for inspirerende bilder.

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 12. Kære Claus.

  Een af de ting jeg holder rigtig meget af ved din blog, er at her altid er sådan en venlig atmosfære, en god omgangstone og en behagelig respektfuldhed.

  Når man besøger en blog, er man i mine øjne, gæst. Blogejeren lukker mere eller mindre gæsten ind i sin privatsfære. Og derfor må der også på en blog gælder helt almindelige regler for takt og tone.

  Jeg besøger mange forskellige blogs, men er ingen andre steder end hos dig, stødt på nedladende kommentarer om det blogejeren har valgt, at vise frem. Der er visse uskrevne regler, der ikke bør overskrides. Det handler om noget så simpelt som pli. Man går jo heller ikke som gæst rundt i ens værts hjem og siger " Den vindueskarm er da alt for overfyldt!" eller "Den borddækning er bare dårlig smag!"

  Jeg kunne ikke drømme om at skrive noget negativt, hvis jeg på andres blogs ser noget, der ikke lige falder i min smag. Har man ikke noget pænt at sige, kan man jo bare holde sig fra tastaturet. Beder blogejeren om ens mening, eller vil han/hun starte en debat, er det en helt anden sag.

  Jeg tilslutter mig fuldt ud Jesper D.s meget fine kommentar. Og kan man ikke lide maximalisme, må man hellere finde sig en anden blog at hjemsøge. Vi kender jo den dalbyske indholdsfortegnelse, og ved hvad den indeholder af overdådighed og volumen.

  Så kæreste Claus, skru du bare helt op for volumeknappen. Det er det vi elsker dig så højt for.

  Knus og fortsat god påske

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Hvor er det bare smukt, jo mere overvældende jo bedre
  Dine billeder både af din have og drivhuse er meget inspirende
  Fortsat god påske

  Kh Anja

  SvarSlet
 14. Dejligt blomster flor. Det er altså ved at være meget tiltrængt med sådanne tilstande. God påske. Knus Anne

  SvarSlet
 15. Hej Claus
  Af ren og skær nysgerrighed, hvor har du købt de to snegle henne ? De er da charmerende.
  Og mange tak for de flotte fotos, nyder din blog flere gange dagligt og sætter stor pris på alle dine gode og inspirerede fif, som du helt kvit og frit pøser ud af her på bloggen til alle os have elskere.

  Påskehilsner fra Jesper Svendsen

  SvarSlet
 16. Det er da så skønne og inspirende billeder du viser, elsker den maximalistiske stil du kan skabe. Bliv endelig ved. Din blog er til daglig glæde og inspiration.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 17. Hej Claus
  Flot opsats med fine farvekombinationer. Kan du sige mig hvad den bredbladede Allium hedder og om den evt. kan købes her i Danmark. God påske.

  Med venlig hilsen

  Hanne Lilleskov

  SvarSlet
 18. @ Tante Grøn: Utrolig flot formuleret. Jeg er SÅ enig!

  SvarSlet
 19. Det ser så smukt ud det hele. Men hvad er det for en (løg?)-plante der er i de 2 lerkrukker? Den ser ualmindelig dejlig ud.

  SvarSlet
 20. åhh de to snegle,,, de er bare så søde. Alle de andre ting er osse så skønne, de er bare for "fine" til mit gamle bondehus (nok heldigvis for min pengepung) hihi
  Men kan da godt beundre noget selvom man ikke selv ville have det hjemme.
  påskehilsner Gunvor

  SvarSlet
 21. Tante Grøn,

  Smuk formulering af også mine tanker!

  Der skal i haverne og i Danmark være plads til forskellighed ... Ellers visner vi!

  Tak for endnu et fint indlæg fra både dig og vor alles læremester, Claus Dalby!

  Mvh, Sussi

  SvarSlet
 22. Er enig med tante Grøn.
  Claus du er en af grundene til at jeg overhovedet turde begynde at kaste mig over haven ,som andet end stedet hvor man slår græsset og klipper hækken. Jeg er virkelig taknemmelig for din åbenhjertede deling af dine ideer og kreativitet .
  Kh
  Marianne

  SvarSlet
 23. Kære Claus

  Skønne billeder du viser. Som altid er det en fornøjelse at komme ind på din blog og mærke den varme der altid udstråler fra hvert og et af de indlæg du laver. Jeg nyder dem til langt ud over fingrespidserne hver eneste gang.
  Følge dit fodspor og din iver i at skabe et fantastisk paradis er en stor oplevelse og meget lærerigt. Selvfølgelig kan man ikke og skal heller ikke lave et nøjagtigt kopi af dit paradis, ej heller af de flotte opstillinger du frem tryller, men det kan giver en inspiration som kan bruges i mindre målestok på den ene eller anden måde.
  Samtidig vil jeg tilslutte mig Tante Grøns ord, de er så rigtig skrevet.
  Claus bliv ved på den måde som du er, det er jo det vi kan lide ved dig.

  Knus herfra det midtfynske, Pia


  SvarSlet
 24. Hej Claus.
  Hvor kan man købe de søde snegle?De er rigtig søde. Hvor er det flot,med de skønne hvide blomster. Man har lyst til at gå på indkøb i det fine drivhus.
  Mange hilsner fra Heidi

  SvarSlet
 25. Kære Claus.
  Jeg tilslutter mig helt tante Grøn´s og Jesper D´s kommentarer. Bliv endelig ved med at vise os dine dejlige billeder og videoer, de er til stor inspiration og glæde hver dag. Det er også en stor glæde, at du altid er så positiv....det smitter og gør dagen lysere.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 26. Rigtig god påske, og tak for endnu nogle fantastiske billeder og videoer. Besøger din blog hver dag, man bliver i så godt humør og får masser af inspiration, herligt. Meget enig med tante Grøn.
  Søndagshilsen fra Anna

  SvarSlet
 27. Kære Claus
  Jeg syntes det ser så indbydende og inspirerende ud! Og det er vel også det der er meningen! - bare kom med det ;-D
  K.Gro

  SvarSlet
 28. Hej Claus
  Der er altid nogle der for ondt i den nederst del, lige meget hvad man gør, men vi er mange der elsker din sande glæde ved alt du gør og sal lige se om du har lagt noget nyt ud et par gange om dagen,
  Knus helle

  SvarSlet
 29. Kære Claus.

  Sidder og føler stor glæde ved den frodighed, du viser. Hvor er den vidunderlig. Den minder om alt det grønne ude, som med eller uden hjælp snart sprudler og overvælder. At lægge bånd på den begejstring virker ikke naturligt. Det er livsglæde og hyldest. Og det er ikke forbudt at nyde. Tak fordi, du deler! Du giver noget, som mange andre ikke har mulighed for.

  Hjerteligste påsketanker.

  SvarSlet
 30. Hej Claus
  Det bliver kun for meget når man ikke har sans for at sætte farverne sammen og at det ser rodet ud ,dine ting og sammensætningen af farver og ting er jo lige netop det der gør forskellen i om det bliver for meget,jeg syntes ikke det bliver for meget. Bliv endelig ved.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 31. Kære Claus,
  Tak for dine smukke billeder.

  Hilsen
  Anne

  SvarSlet
 32. Hvad hjertet er fyldt med...
  Haven er da vores legeplads og ingen skal bestemme eller begrænse vores udfoldelser her! Du skal bare gi den max gas og fylde din verden med det der gør dig lykkelig, ven. Så kan folk vælge til og fra som inspiration. Negativ ytren kan vi ikke bruge til noget. Det dræber kreativiteten! Jeg holder med Tante og Jesper! Så, muse, bliv ved at inspirere os til at blive bedre havetosser, vi elsker dig for det!

  SvarSlet
 33. Kære alle - tak for søde og hyggelige kommentarer. Jeg kører videre med min maksimalistiske stil, og så må de med bedre? smag klikke andetsteds.

  Sneglene har jeg fra en engelsk antikshop.

  De små allium er nævnt ovenfor.

  Kh Claus

  SvarSlet
 34. Kære Claus og alle her
  Claus's er den eneste blog, jeg tager mig tid til at gå ind på næsten hver dag. Og hver gang fylder det mig med stor glæde.

  Det er de smukkeste kompositioner, skønne fotos af både blomster og kunst.

  Og helt rigtigt. Det bevarer roen, når udtrykket holdes i få farvenuancer. Jeg elsker, at der er så meget at kigge på.

  Rigtig god påske til alle, der nyder Claus's fantastiske stil i fulde drag.

  SvarSlet
 35. Kære Claus,
  Tak for meget smukke billeder.
  Jeg nyder virkelig at besøge din blog - se videoer og se alle dine "stileben". De giver megen smil og glæde. Et fantastisk nyt drivhus du har fået indrettet. Glæder mig til at se det med de blomstrende lavendler foran når den tid kommer.
  God påske til jer i Risskov.

  SvarSlet
 36. Hej Claus
  Du skriver at man kan se overfor hvad Allium'en hedder, men det kan jeg altså ikke se. Håber at du kan hjælpe.

  Med venlig hilsen

  Hanne Lilleskov

  SvarSlet
 37. Kære Hanne - undskyld. Det var ubnder videofilmen, at jeg skrev om den. Den hedder Allium karvinskianus 'Ivory Qeen'.

  SvarSlet
 38. Så smukt og skønne billeder at glædes over .... igen.
  Elsker alle dine små vaser - de små hvide på det første billede er så skønne - er også vild med alle dine grønne keramik ting .. ;0)
  Ønsker dig en dejlig påske

  SvarSlet
 39. Vidunderlig samling af blide farvede blomster, og meget smukt sammensat og opstillet! Foråret lader i den grad vente på sig i år, og jeg tørster næsten desperat efter frodighed, så for mig kan det ikke blive maximalisme nok i øjeblikket!!
  Jeg er så enig i hvad Tante Grøn skriver, så jeg vil ikke prøve at udtrykke det anderledes! :-)
  Rigtig god Påske!

  SvarSlet
 40. Hej Claus

  Tak for dit svar.

  Med venlig hilsen

  Hanne Lilleskov

  SvarSlet
 41. Sidder netop og læser op på påskens indlæg og vil blot tilslutte mig Jesper D og Tante Grøns kommentarer her over.

  Dette indlæg gjorde mig helt fredfyldt og sætter mine drømme igang ... Disse skønne billeder taler til min nysgerrighed og pirrer min sjæl ("Hvor køber han de fine lys?" - "Hvor finder jeg selv en buste?") Tak fordi du ikke lader dig begrænse af andres smagsdommeri. Det er så modigt at du fremlægger dine private indretninger i både hus og have og så dejligt forfriskende med en kreativ sjæl, der ikke er bleg for at tænke ud af boksen. Og hvor bliver det fint, når du gør det! De lys du viser ovenfor er jeg helt og aldeles vild med.
  Dejligt at der er lidt farve på, fremfor rene hvide lys, som jeg efter mange års brug er kørt træt i.
  Dejligt at du sætter så mange flotte blomster sammen, jeg glæder mig næsten lige så meget over dine blomster, som over de buketter jeg selv har.

  Tak for de "blomster" jeg får fra dig, dagligt endda!

  Kærligst, Lisbeth K

  SvarSlet
 42. This free search apparatus searches the munificent full-text of over 400 online law reviews and law journals, as excellently as paper repositories hosting academic papers and cognate publications such as Congressional Research Service reports. Several of the law reviews and right journals (such as the Stanford Technology Law Rehash), working papers, and reports are elbow online only.

  http://hiw.dobrykatalog24.com/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=70&sobi2Id=1776&Itemid=1
  http://sulntas.com.pl/?p=7963
  http://www.malopolskie-firmy.pl/tag/s/strona-5
  http://www.niezle-strony.pl/szukaj/kancelaria+prawna+krak%C3%B3w
  http://www.monako.ubik-wszechobecnika.pl/tag/budowlane

  SvarSlet
 43. Tyya's dad won't fall for absorb anything high-minded at the roll up - no ice cream, no sweets, no cookies. But when the saleslady puts a appraisal sticker on Tyya's nose, Daddy is at the model instant overworked to net something high-minded

  http://www.webhunter.pl/?p=1


  http://nfljerseys-shops.com/tag/moda
  http://tomaszowinfo.pl/search/historia/page/2
  http://catering-restauracja.pl/category/bez-kategorii/page/6
  http://cojesc.info/index.php?id=94
  http://willasmaku.pl/2012/06

  SvarSlet