Jeg ’kan’ med alle farver

Nogle vil måske tro, at jeg er mest til de hvide, de lysegule og de cremede farver toner, fordi jeg har vist så mange af dem på det sidste. Men det hænger sammen med, at jeg i den grad arbejder på min nye bog ’Den hvide have’ og hele tiden har de toner på nethinden.

 

20130331_163717

 

Men faktisk er sagen den, at jeg kan lide alle farver, og jeg holder af at sætte dem sammen på mange måder. Det kommer I til at se her hen over sæsonen.

 

20130331_164219 20130331_165746
20130331_165751 20130331_164447

 

Jeg er heller ikke kun til tone-i-tone beplantninger. Havde min have været endnu større, ville jeg også arbejde med kontraster.

 

20130331_163905

 

Når pladsen ikke er til det, er der heldigvis ingenting, der hindrer, at jeg laver kontrastfyldte sammensætninger i vaser, så det vil jeg gøre, når vi kommer lidt længere hen på sæsonen.

 

20130331_164250 20130331_170135
20130331_164358 20130331_164239

 

Her er det dog de milde og blide blålige toner, jeg viser, og det er dem, jeg kommer til at anvende i krukker omkring drivhuset.

 

Hvide blomster og lysegule vil også blive inddraget og for netop at skabe kontrakt, vil jeg anvende gulløvede vækster og også grå.

 

20130331_164527

 

Jeg kan nemt se det for mig. Og jeg glæder mig …

10 kommentarer:

 1. Hadde nok ingen tro på at du hadde bare hvite og gule. Regnet jo med at du hadde alt vi andre har og litt til.

  SvarSlet
 2. altså de skønne frække tulipaner, det er papegøjetulipaner ikke?,,,
  De er helt anderledes end de papegøjer man normalt ser på løgstativerne om efteråret. Jeg håber plantehandlerene , osse andre end bilka, kikker med, så der kan komme nogle friske nye i sortimanet til efteråret.
  påskehilsner Gunvor

  SvarSlet
 3. Hvem der bare var den heldige ejer af sådan et opvarmet/isoleret væksthus!
  Vejret har sparet mig for de helt vilde forårsagtige indkøb - desværre...
  De blå og purpur buketter er utrolig smukke, men der er altså bare noget helt særligt ved de hvide og creme farver især indendøre.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. En sand fryd for oejnene. Papegoejetulipanen's farve er
  Virkelig smuk. Tone-i-tone buketterne er saa laekre og
  Meget stilrene.

  SvarSlet
 5. Det er en virkelig smuk samling af bå og lilla forårsblomster du har og vaserne som de står i fordeler hver enkelt buket på smukkeste vis.
  Jeg er ikke i tvivl om at du kan med alle farver og det er forståeligt at du har meget fokus på de hvide-gule- og grønne mens du skriver bogen.
  Det kunne være sjovt at se et Claus Dalby bed med kontraster, kan du ikke indlejre et lille område inde i skoven? Haha.
  Jeg går og glæder mig gevaldigt til alle løgene snart dukker op ad jorden derude, jeg vil så nødig klage over vejret, men hold da op hvor skal vi vente længe i år:-)

  SvarSlet
 6. Kontraster kunne også være spændende,du kunne måske lave dit væksthus til kontrasternes paradis og evt starte med buketter indtil man finder den helt rigtige sammensætning,måske en skør tanke?
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 7. Flot ser det ud. Jeg begynder at forstå, hvorfor du har anskaffet de mange glasvaser, de fremhæver meget flot både blomster, blade og stilke.

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Hvor bliver det spændende at følge dit kreative gen i dette pragtfulde væksthus. Du har virkelig fået et hus, som lever op til det indendørsgen, som du mester til fulde.
  Ærgerligt, at du ikke har dobbelt så meget m2,( hvad med at tage et stykke af skoven, det er da ingen da opdager; når de ser hvilken paradis der er kommet) det ville havde været en fryd for øjet at se dig arbejde med kontraster og sikkert meget lærerigt.

  God aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 9. Savler over papegøjetulipanerne. Wow Wow wauuu

  SvarSlet
 10. Overdådigt! Det er jo som at træde lige ind i en bolchebutik!! - skøn at se. Her har vi lige klippet flere buske ned - det er utroligt som alt skyder helt vildt. Der er bare en søndags arbejde mere, så er jeg klar til at plante - hårdføre planter. Så det bliver nok bronzeblad og masser af hosta. Er der ellers andet, der kan anbefales hertil? - noget der lyser lidt op med farver? Men det skal kunne klare sig blandt skvalderkål.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet