Når man sådan ser det hele lidt fra oven ...

... er det tydeligt, hvilken grafisk virkning, hækkene giver her på stedet.

 

claus20130227_104234

 

Ikke blot de mørkegrønne takshække, men også de brune bøgehække.

 

Det fremgår også, at stierne er en vigtig del af havens design.

 

claus20120504_105820

 

claus20120504_065759

 

claus20120504_070547

 

På billederne herover, er vi kommet lidt ned på jorden igen, og det er mærkeligt at tænke på, at sådan ser haven ud om et par måneder.

 

Jeg kan næsten ikke vente.

10 kommentarer:

 1. Jeg kan slet ikke undvære de stedsegrønne i haven. Havde de ikke været der ville haven virke langt mere "død"
  Åh jeg glæder mig SÅ meget til frosten går af jorden og det hele begynder at komme frem af jordens mørke.

  Har iøvrigt sendt dig en pb herfra det kolde nord :)


  SvarSlet
 2. Kære Claus. Tusind tak for de skønne billeder her på en bidende kold martsaften. Nu må vinteren da snart være ovre.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Ja nu går vi vist snart ud af vores gode skind af at vente, for et år siden sad vi ude på terrassen og fik frokost omkring denne her dato, da var det blevet forår. Håber ikke det hele bliver sat en måned tilbage, pga dette hårde vinter vejr, men mon ikke denne her uge, bliver de sidste krampetrækninger, af denne her vinter ? Jeg har ihvertfald plantet pæoner og en del nyankøbte stauder i Potter idag, så nu må de stå i kælderen indtil vejret arter sig igen.
  Ps. Sjovt lige at se din have lidt fra oven af, det må være dejligt med alle de små haverum , tror jeg skal overveje at opdele min have med takshække, jeg kan god lide at de er grønne året rundt, og samtidig giver mulighed for små haver i haven, hvor man som du kan forsøge med diverse farve kombinationer

  Mvh Jesper S

  SvarSlet
 4. Til Anne Kirstine Roepstorff: I bogen "Den levende Have" beskriver Claus udførligt, hvordan han binder roserne ned.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 5. Så bliver jeg altså lidt misundelig, tænk hvis jeg havde sådan en smuk udsigt når jeg kiggede ud, det ville være så skøøønt...

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 6. Fantastisk billede af vinterhaven du viser os, men du kan jo nok forstå at disse smukke takshække skaber et vist behov!
  (Bilka)ønskesedlen er efterhånden ret lang, men temmelig øverst står takshæk og paraplyformede træer i en pæn høj højde...
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 7. Claur your spring garden is one of the most spectacular I have ever seen! I am a huge fan of you and your garden and read you almost every day.

  SvarSlet
 8. Sikke dog en forskel på det første og de efterfølgende billeder. Dejligt at se, at det bliver grønt og frodigt igen. Den 19.3.2001 var der snestorm i Danmark - så i år er altså ikke nogen stor undtagelse. MÆÆÆn nu måtte foråret altså godt snart komme. Så vi kan få sået stauder - frøposerne hober sig op.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Takshækkene er en fryd for øjet. Vi planlægger at plante dem i efteråret til at skjule vores område med havetilbehør mv., der er det ret praktisk at de hele året er dejligt mørkegrønne. Hvis Bilka har dem må jeg lige se efter.

  SvarSlet
 10. Dear Agnieszka Konkol - I'm very pleased to hear!

  SvarSlet