Nu går det løs

Så er vi på vej til børnebogmessen, og det bliver to travle dage. Jeg tror faktisk, at det er femogtyvende gang, vi er af sted, og det er mærkeligt at tænke på, at Mette (der er ansvarshavende for vore børnebøger) og jeg efterhånden er danske alderspræsidenter hernede.

 

Meget har ændret sig, siden vi kom første gang, men det er stadig spændende.

 

Bologna er en meget charmerende by. Er der nogen af jer, der har været her?

 

Nogle år har vi haft omkring tyve grader, men sådan er det ikke i år. Vejret er noget bedre, end I har det, men efter sydeuropæiske forhold stadig koldt.

 

20130322_115849

 

Billedet ovenfor, som jeg tog dagen før min afrejse, har jeg stadig på min nethinde. Mon sneen er forsvundet?

9 kommentarer:

 1. Hej Claus,
  håber, du får en rigtig god tur i Italien.. Småkoldt eller ej bliver det sikkert fantastisk.
  Der er streng nattefrost på programmet hele ugen og mere nedbør i vente, så desværre ligger en ny omgang sne oveni den aktuelle..
  Så meget mere kommer vi til at glæde os over det, når lav- og højtryk endelig passer sammen og kan pumpe varm luft op over os :-)
  Jeg sad i læ på en stol på terrassen og følte solen varme forleden.. Det er -liiige om lidt
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 2. Hej Claus,
  Dejligt at høre fra Bologna.
  Her er stadig koldt og i vores have i Horsens er der rigtig meget sne endnu.. Solen har fået magt og meget sne forsvinder hver dag på trods af frostgrader.
  til din fordel kan jeg sige, at jeg på en køretur mod Solbjerg, nær Århus, oplevede at der var langt mindre sne. Måske der ikke er meget når du returnerer. Men som min kone altid siger, når jeg er allermest vinterdeprimeret og drømmer om forår. "Jamen Michael, har du nogensinde oplevet, at der ikke er blevet forår og sommer?". Og nej, det kommer jo altid til os, men det gør ikke ventetiden nemmere.. Rigtig god tur..
  Mvh Michael (et liv med stauder)

  SvarSlet
 3. Rigtig god fornøjelse i Bologna - lyder dejligt med bare lidt mere lune. Nyd det og nyd alle eventyrerne i bøgerne.

  SvarSlet
 4. Bolagna, uhm, bare det var mig. Jeg har jo tidligere besunget min kærlighed til Emilia-Romagna herinde og jo også Bologna. Har du taget gåturen op til Santuario di Madonna di San Luca? En laaaaaaang gåtur, men det hele værd - i hvert fald i klart vejr. Man jo også køre, men... Jeg stiller mig lige i solen, lukker øjnene og forestiller mig at være på Piazza Maggiore... Håber du har tid til at nyde det en smule.

  Kh Anne Mette K

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Her i Hammel, ligger sneen stadig i et tykt lag, selvom man tydeligt mærker at solen får lidt mere magt om dagen, så ligger nattemperatur stadig på 5-10 graders frost, jeg gik mig lige en tur ned i mit drivhus idag og opdagede at mine clematis, står med dejlige friske skud, så nu vare det forhåbentligt ikke længe inden det hele begynder, sådan rigtig for alvor, og for pokker jeg glæder mig til at komme i gang med forårs-syslerne.
  Fortsat god tur
  Mvh Jesper Svendsen

  SvarSlet
 6. Vi har stadig sne i Aarhus. Fortsat god tur :-)

  Bente Ravn Holst

  SvarSlet
 7. Såg det här nu. Jag var i Bologna förra året i oktober 2 dagar. Det var en fin by, med många arkader. Åt världens godaste glass där! Och var med om fyrverkerier på stora torget. Hoppas du hade en fin tur dit.

  SvarSlet
 8. Såg det här nu. Jag var i Bologna förra året i oktober 2 dagar. Det var en fin by, med många arkader. Åt världens godaste glass där! Och var med om fyrverkerier på stora torget. Hoppas du hade en fin tur dit.

  SvarSlet
 9. Såg det här nu. Jag var i Bologna förra året i oktober 2 dagar. Det var en fin by, med många arkader. Åt världens godaste glass där! Och var med om fyrverkerier på stora torget. Hoppas du hade en fin tur dit.

  SvarSlet