Nu glæder jeg mig til at komme hjem

Det har været et par hyggelige, men travle dage, her i Bologna.

 

20130322_115445

 

Vejret har været rimeligt, men slet ikke så godt som ofte før.

 

20130322_115518

 

Nu glæder jeg mig til at komme hjem og se, hvad der er sket.

 

20130322_115555 20130322_115546

 

I haven er aktiviteterne nok begrænsede, men i drivhusene har planterne givetvis rørt på sig.

 

F.eks. var kameliaerne ved at springe ud, lige inden jeg tog af sted. Spændende bliver det at se, som nogle har åbnet sig, når jeg er tilbage i morgen.

3 kommentarer:

 1. Kære Claus. Sikke nogle skønne kameliaer.Det er smukke planter. Vi købte én først i marts, da vi troede foråret kom, men vi har måttet tage den ind om natten, da vi kun har 5 grader i vores orangeri, hvilket har bevirket, at den stort set er afblomstret nu. Men så har vi haft glæden ved den og kan glæde os over påskeliljerne, der springer ud nu. De blev lagt i krukker efter dine anvisninger i efteråret og kommer alle med blomster.
  Venlig hilsen Eliane.

  SvarSlet
 2. Våren lar seg vente. Jeg kjenner at jeg blr litt frustrert, og utålmodig. Men, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!! Jeg prøver å rydde litt i haven, men grener og kvist sitter fast med frosten- så det er bare å vente. Imens, leser jeg jo på din blogg hver dag, og finner gleder og gullkorn som gjør at ventetiden er verdt å vente på
  ...
  Riktig God påske Claus:)

  Cathrine

  SvarSlet

 3. God påske!
  Håber der kommer flere programmer
  fra din skønne have.
  Nini

  SvarSlet