Så er vi på banen igen

Selv om det ikke fremgår af vejret, går vi altså snart ind i den anden forårsmåned, og Bilka har mange af ‘mine’ varer på hylderne.

 

image

 

Især vil jeg gerne fremhæve de tre underskønne roser – ’Göethe’, ’Heidi Klum’ og ’Munstead Wood’.

 

Denne trilogi har jeg plantet i gentagne grupper i haven sammen med Rose de Rescht og ’Rhapsody in Blue’.

 

image

 

Med hensyn til de sorte hornvioler ’XL Black’ ovenfor har gartneren oplyst, at de lige nu er mere blå end sorte, men når det bliver varmere, skifter de farve og bliver mørke.

 

Trædrivhuset er rigtig smukt, synes jeg. Og hvis I vil tage det i nærmere øjesyn, kan I set det i Bilkas Havecenter i Tilst, hvor det er stillet op.

 

image

27 kommentarer:

 1. åh.... flere mørke roser - de er bare smukke. Der bliver trængsel i butikken efter alle disse skønne sager.

  SvarSlet
 2. Å vi har fått masse snø i helga, men drømmer meg bort i dine bøker,
  Det er snart vår.
  Ha en fin søndag,
  Klem fra sylvia

  SvarSlet
 3. Hvordan ser det ud med plantestativer osv. - gentages succesen?

  SvarSlet
 4. Kære Mette,

  Ja succes'en gentager sig, og i år er der også et lidt lavere stativ. Begge størrelser er ude i butikkerne nu.

  SvarSlet
 5. Æv hvem der bare kunne holde liv i roser :'( Ikke mig..

  Må nøjes med at forelske mig i hornviolerne og solhatten. Mon Bilka også få den hvide eller lysegule variant?? Og andre hvide cremefarvede stauder??

  Nå må vente og se :)

  Ha' nu en dejlig dag i det snedækket Århus :)

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. YES - tak for hurtigt svar Claus!

  SvarSlet
 8. Hej Claus.
  Vi er på vej ud og hente roser.. men vi tænker om der mon er byttet om på navnene i reklamen?
  På din blog (11.august 2012) viser du de 3 roser - men dér er det "Heidi Klum" længst til venstre. I reklamen er det dén i midten?
  Og når vi ellers kigger billeder af "Heidi Klum" - så tror vi måske mest på dit indlæg fra sidste sommer :-)
  Men uanset.... så er de jo smukke begge to - ja alle tre jo. Så mon ikke der ryger én af hver ned i vognen alligevel.
  Mange hilsner fra Susan & Jesper

  SvarSlet
 9. Kære Susan - du har ret, men det skulle være navnene her, der gælder! Kh Claus

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Var i Bilka igår og der røg lækre krukker, muld, hornvioler og et minidrivhus i bilen. Men de havde ingen komposteret kogødning........ til den Munstead Wood som jeg ikke kunne modstå. Måske skulle jeg finde en undskyldning for at købe de andre to roser også. Skal snart til at opfinde ny skrueteknik.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 11. Kære Anne Marie - den komposterede kogødning er på vej. Jeg fortæller her, når den er der derude. Kh Claus

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Du bliver min ruin.

  SvarSlet
 13. Jamen, søde Nette - hvad er det nu, du skal og og investere i? Sig frem ...

  Kh Claus

  SvarSlet
 14. Ud over 9999999 krukker, stativer, konsolbord (det af jern), roser og meget gerne et lille drivhus samt en ny bolig, så der er plads til det hele ...... intet.

  Godt man endnu ikke skal betale for drømme.

  SvarSlet
 15. Hej Claus

  Du må godt sige til folkene i Bilka, at de godt kunne tage og oppe sig hvad det angår dine produkter i butikken. Godt nok er pladsen trang og de har ikke plads til hele, men annocevarer, dem bør de da kunne finde plads til. Har kørt så mange gange forgæves...

  Iøvrigt tusind tak for den skønne blog. Du er grunden til at vi nu inddrager 2/3 af haven til stenmelsstier og farveafstemte bede med hække som ryg. Vi skal nok få sved på panden! Hvornår tror du båndstålene kommer i butikkerne?

  Hanne

  SvarSlet
 16. Kære Hanne - det lyder da ikke godt. Hvad er det for nogle varer, du ikke kan finde? Det vil være en stor hjælp for mig at vide det, og du må også gerne nævne, hvilket havecenter, der er tale om, så vil jeg se, hvad jeg kan gøre. Det er jo træls at køre forgæves.

  SvarSlet
 17. Roserne frister, men jeg har intet drivhus, så hvad skal jeg dog gøre, nu sneen ligger højt og det stadig er hundekoldt. Jeg nøjedes med at købe muld, så jeg er klar, når det en gang bliver rigtigt forår.

  Hilsen Lise

  SvarSlet
 18. Kære Lise - roserne står i potte, og der kan de godt tåle frost. Kh Claus

  SvarSlet
 19. Hej Claus

  Undskyld, det glemte jeg i al hast. Det drejer sig om Bilka i Hillerød. Er f.eks. kørt forgæves efter minidrivhuset og løg i potter (specielt den hvide perlehyacint). Skal nok give dig en melding ang. ugens varer, for kommer forbi Bilka tirsdag formiddag efter roser.

  Vh. Hanne

  SvarSlet
 20. Kære Hanne - ja, det er et problem med Bilka i Hillerød, der ikke har fuldt sortiment. Jeg har skrevet det før, men kan åbenbart ikke gøre det tit nok. Jeg beklager virkelig. Du bliver nok nøsdt til at sætte kursen sydpå, til Hundige eller Ishøj, i stedet.

  Kh Claus

  SvarSlet
 21. Burde den gode krukkemuld være i butikken nu?? Synes ikke jeg kunne finde den i Horsens

  SvarSlet
 22. @ Hanne

  Jeg var i Bilka i Hundige i dag. Perlehyacinterne er væk, men der var alle mulige andre CD varer. Bl.a. minidrivhuset. Jeg købte selv et for et par uger siden. Det har en rigtig god størrelse. Hvis altså du mener det creme med glas. Jorden er var der ikke endnu. Ejheller zinkbakkerne. Men de er vel næppe blevet annonceret endnu.

  SvarSlet
 23. Fyyyyeee! Slemme Claus! Du lokker jo :) Kan godt se traileren må med en tur til Bilka.
  Var hos Marianne igår og de 2 dejligheder, Søren og Nico. Lidt dobbelte (ja typisk mig)liljenkonvaller, fyldte anemoner, abrikosfarvet helleborus og en fyldt hvid med gult på hver andet blad. Søren kender min samling af vintergækker, så der blev også tilføjet lidt særligt der. Det er mig en særlig stor glæde Claus fra Munkhus har sagt ja til at lave alle mine bryllupsblomster. Her er vi nemlig enige om at bruge haveblomster til alt. Så Claus, dine Lathyrus, kommer fint under plantelys :)

  SvarSlet
 24. Kære Claus
  Tak for oplysningen om, at roserne står i potter og kan klare frosten. Det var da en god oplysning, så kan jeg alligevel godt tage dem hjem nu. Altså jeg må afsted til Bilka igen. Ja du er en fantastisk sælger.!

  SvarSlet
 25. Jeg holder meget af alle dine rosenbilleder. Men jeg ved ikke, om jeg har mod på at plante flere. De går ud rask væk, når jeg forsøger mig. Men derfor kan man jo godt nyde de skønne billeder.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 26. Kære Claus

  Du frister os jo over evne,jeg kan stort set bruge det hele,men som der var en der påtalte den anden dag, så er jeg også bange for at mine naboer snart kører træt i at vande alle mine krukker,når jeg er på ferie.
  Men tak for nogle fine fristelser

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 27. Hej Claus

  Var i Bilka Hundige i lørdags. Hvilket sørgeligt syn med alle de halvvisne hornvioler og påskeklokkerne så ud til at fryse rigtig meget i det kolde vejr. Tror at gartneren er taget sydpå. Fik dog en fin Munstead Wood. Som info til andre har de minidrivhuse, stativer, konsolborde mv.

  Mange hilsner Susanne

  SvarSlet