Se, hvad jeg har ’fået’

Først vil jeg endnu en gang sige tak for alle jeres søde ord. De både glæder og overvælder.

 

20130322_151110

 

20130322_151145

 

Her ser I indholdet af de gaver, jeg har givet mig selv. På messen i Paris ’faldt’ jeg over en stand med disse fortryllede mundblæste vaser.

 

20130322_151156 20130322_151212
20130322_151337 20130322_151505

 

Dem kunne jeg ikke lade stå. I kan tro, at det er kram. Virkelig gedigent håndarbejde, som jeg glæder mig til at kombinere med alle mine øvrige vaser, når jeg går buket-amok her hen over sommeren.

 

20130322_151516

 

20130322_151529

 

20130322_151523

 

Tror, at mange blomsterdekoratører og amatørflorister vil sende lange blikke efter vaserne her. Jeg er i hvert fald rigtig glad for dem.

10 kommentarer:

 1. Hej Claus

  Hvor er de flotte, og ikke nogen man lige har set før,de skal nok blive et hit.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 2. Mundblæste vaser - aha, det var det pakkerne gemte!
  De er helt utrolig smukke og med sikkerhed endnu smukkere i virkeligheden.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. De er meget smukke. Bliver spændende at se dem med blomster i.

  SvarSlet
 4. Kære Claus. Mere tillykke. Det er nogle lækre glasting du har "fået". Jeg googlede også afsenderen, men jeg tænkte:SÅ mange vaser køber han trods alt ikke. Der kan man bare se, hvor man kan tage fejl:)De høje smalle kasser snød mig.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Tillykke med dagen, på tysk ville man nu sige, "at nu er du endelig blevet voksen" hihi...
  Håber du har nydt dagen.
  Kram Pi

  SvarSlet
 6. Ja de er vel nok fine..
  Det forpligter at vise dem med blomster i...
  Det er en super gave til dig selv, de bedste gaver er dem man giver sig selv syntes jeg.
  Tak for i dag.
  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 7. Kære Claus. Jeg glæder mig vildt til at se dig gå buket-amok. Tænker på en fødselsdag for nogle år siden hvor dt vist også skete for mig, kunne bare ikke stoppe hm.... Det var mest mere det man kalder sjældent end kønt. En anden gang da jeg havde kaldt til tøse-rose-fest i min have og regnen silede ned og det var koldt, klippede jeg alle roser af og hele stuen var pyntet, lagkage med roser, aser med roser, opsatse... Er sikker på at dit gåamok bliver flot og kønt.
  Kh Susanne Kolmos, Nivå

  SvarSlet
 8. Kære Claus. Jeg glæder mig vildt til at se dig gå buket-amok. Tænker på en fødselsdag for nogle år siden hvor dt vist også skete for mig, kunne bare ikke stoppe hm.... Det var mest mere det man kalder sjældent end kønt. En anden gang da jeg havde kaldt til tøse-rose-fest i min have og regnen silede ned og det var koldt, klippede jeg alle roser af og hele stuen var pyntet, lagkage med roser, aser med roser, opsatse... Er sikker på at dit gåamok bliver flot og kønt.
  Kh Susanne Kolmos, Nivå

  SvarSlet
 9. Hvor er de smukke. Jeg var selv heldig at få en fantastisk mundblæst 3-benet vase i julegave. Og så så, at den også kan fås i gulvstørrelse. Tror de vil være noget for dig : http://www.balticseaglass.com/?Id=1162&Gid=44

  SvarSlet
 10. Nogle af dem er da meget nydelige ...

  SvarSlet