Sikke’n venlighed

Rundt omkring bliver jeg mødt af en venlighed og imødekommenhed, som jeg er uhyre taknemmelig for. Her er et lille eksempel fra hverdagen:

 

Fornylig var jeg på udkig efter en skøn, skøn dyb lilla gladiolus, som jeg havde set i England. ’Purple Flora’ hedder den.

 

Jeg Googlede og fandt frem til Hollandskeblomster.dk, men kunne ikke se, hvordan man kunne betale med Dankort. Derfor skrev jeg til firmaet og forespurgte. Kort tid efter modtog jeg nedenstående meddelelse:

 

image

 

Kære Claus,

Ingen problemer med dankortbetaling til dig fordi: Jeg er Hollander og din omtale af Holland er så positiv at jeg vil gerne sende dig100 Gladiolus Purple Flora gratis.

Jeg siger tak fordi du har fundet noget på vores webshop som har din interesse.

Jeg vil sende din ordre ( gave) den første uge i marts.

 

Mvh. Henk Hollandskeblomster.dk

 

20130310_181552

 

Det var da fantastisk. Løgene ankom for et par dage siden, og jeg siger tusind tak.

 

20130310_181842

 

Der er flere fine steder på nettet, hvor man kan købe løg og knolde. Prøv f.eks. at klikke på Hollandskeblomster.dk, Blomsterliv.dk eller Blomsterverden.dk

 

God fornøjelse.

5 kommentarer:

 1. WOW.... hvor er du heldig. Det er en af dem jeg SKAL have hvert år. Og som jeg passer godt på at få gravet op og ned.
  Og så bor Henk - og Hollandske blomster næsten i min baghave.
  Der må jeg lige forbi imorgen. :)

  SvarSlet
 2. Dejligt at vide at der er venlige og generøse mennesker. Godt at huske på, når man ind i mellem er så uheldig at løbe ind i en af "de andre", som kan tage pippet fra en. En god historie.

  Ja, de gladiolus er sørme meget lilla. Gad vidst hvad du sætter dem sammen med?

  SvarSlet
 3. Hvor er denne gladiolus smuk - en dejlig "dyb" farve. Jeg har smugkigget på omtalte hjemmeside, og den røde Zorro har også en meget gennemtrængede farve. Svær at sætte sammen med andet, når man ikke er i besiddelse af den evne. Jeg glæder mig derfor meget til din bog om "naboplanter" - hvad man kan sætte sammen med hvad for at opnå det bedste resultat.
  Men når selv du ikke kan købe med dankort - kan vi andre jo nok slet ikke.
  Vi må nøjes med at kigge billeder.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 4. Hvor SKØNT og hvor dejlig oplevelse for dig. Og hvilken fantastisk smuk farve disse gladiolus har. Det bliver spændende at se, hvad du vil sætte disse skønne blomster sammen med.

  Mange hilsner
  Mette Marie

  SvarSlet
 5. Kære Hannemor og Mette Marie - det bliver sørme ikke svært at finde noget at sætte sammen med denne dejlighed. I skal nok få det at se ...

  SvarSlet