Snart afløser det ene hvide dække det næste

Vi er så heldige her, at væksterne ikke kaldes tidligt frem af solen. Det skyldes, at skoven vender mod syd og slører solens stråler.

 

20110411_123609

 

Inden sneen kom, så jeg, at der flere steder længere nede af vejen var krokus i blomst, og der er ingen tvivl om, at sneen nu har mast dem noget.

 

20110411_124504

 

Heldigvis er vi lidt senere på den, og derfor glæder jeg mig til, at det hvide snedække afløses af de hvide krokus.

 

20110411_124102

 

Og så de små kodrivere, som er et umiskendeligt forårstegn. Dem elsker jeg ...

4 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Vi vil hellere se på hvide krokus end alt det forbiskede sne, som vi er omgivet af. Men i morgen skulle solen komme og vi glæder os som uartige børn, der ikke har fået deres slikkepind.

  God dag til jer alle.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Mja Claus

  Jeg har lige igen været på såvel yr.no og DMI blot for at konstatere, at der igen kommer en del sne, hvor jeg befinder mig, på torsdag. Så du har ret. Det ene hvide dække afløser det næste :-)

  SvarSlet
 3. Hvis det på nogen måde kan være en trøst, har jeg lige fået det flotteste vinterkort fra en veninde, der er bosiddende i Schweiz. Og der har de samme vintervejr, som vi har her, så det er åbenbart ikke kun i Danmark, vinteren ikke vil slippe sit tag.
  Men hvor er det rigtigt, det måtte hellere være hvide krokus, der dækker jorden. Vores tålmodighed bliver spændt til det yderste i år.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 4. Jeg er glad for, at du ikke kører helt tone i tone her, kodriverne og de hvide krokus er et match made in heaven!
  Med venlig hilsen
  Lise E Rasmussen

  SvarSlet