Stauder i krukker

I år vil jeg arbejde endnu mere med stauder i krukker. Det er noget, jeg har eksperimenteret med de senere år.

 

claus20120818_162017

 

Man snyder sig selv, hvis man kun planter sommerblomster, synes jeg.

 

claus20120818_162313

 

Sommerblomsterne kan man selvfølgelig ikke undværes og heller ikke dahliaerne.

 

claus20120818_161622 claus20120818_161703 claus20120818_161759

 

For mig handler det slet og ret om at bruge det bedste fra mange verdener. Og især også at plante planter med smukt løv.

 

claus20120818_162511

12 kommentarer:

 1. Jamen jeg er da SÅ klar til input omkring stauder i krukker. Foreløbig er det blevet til hosta, alunrod, geranie, græsser samt rød vejbred. Glæder mig til at høre om spændende sammensætninger... :)

  SvarSlet
 2. Stauder i krukker sat sammen med krukker med sommerblomsterne er et fantastisk mix og en dejlig base at starte udfra om foråret, men min ferie-have-vander får altså tiltagende ticks i takt med min udvidelse af krukkeparken...
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Åh hvor jeg længes efter sommer, når jeg ser dine billeder og ideer til plantning i krukker.

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Hjælp hvor jeg glæder mig. Ud med sproget. Hvilke eksperimenter? Hvilke resultater?

  SvarSlet
 5. Herlig nyhed med stauder i krukker! Det har jeg selv forsøgt mig med, men jeg er meget ivrig efter dine (sikkert) gode ideer :-)

  Vidunderligt billede af din "sunken garden"!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 6. Hej Claus

  Ja,vi kan næsten ikke vente med at se dine krukker,og jo stauder er fine i krukker,jeg har forsøgt mig med nogle store purpur farvede sommerfugle buske i sommers ,og det syntes jeg selv ,var meget pænt,så det er bare at springe ud i det.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 7. Kære Claus. Jeg vil glæde mig rigtig meget til at lære af dine erfaringer. Det får jeg brug for.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 8. Jeg glæder mig til at høre mere. Sidste sommer så jeg det skønneste orange staude "bed" i krukker hos De Kleine Plantage" i Groningen.

  SvarSlet
 9. Det skal jeg også gøre noget mere i - hvor er det nu man kan få planter der er klar til udplantning....jeg plejer at bestille chokolade blomster og får dem tilsendt i en smart lille beholder - klar til at vokse sig store i mine potter . men kan bare ikke huske hvad firmaet hedder..... hjælp....

  SvarSlet
 10. Det lyder spændende! Det vil jeg meget gerne høre mere om :) Med en altan, bor alle mine vækster i krukker, så jeg vil meget gerne høre om erfaringer, så min have kan indeholde flere spændende planter - hele året.

  SvarSlet
 11. Det glæder jeg mig også til at "være med til". Det var også planen hos mig i år. Og så er det jo herligt med verdens bedste læremester.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet