Video d. 29-3 2013

Så er der forårspyntet i drivhuset. Måske en smule overvældende, vil nogle nok tænke …

 

20130329_165852

 

 

36 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Ægte Dalby stil. Maximalisme for fuld udblæsning. Hvor siger du, at der er plads til menneskene? Hehe, jeg glæder mig til forsættelsen i morgen. Du er en heldig og dygtig herre.

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  For pokker hvor er du kreativ anlagt, jeg er dybt imponeret over dine flotte kreationer, du burde starte en brugskuns/tblomster forretning i Århus, hvor vi Dalby fans, kunne komme og få inspiration.
  Påskehilsner fra
  Jesper Svendsen

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Tak for video, der ser jo smukt ud i væksthuset, og ja, du har mange "ting" - men de er smukt arrangeret, det er du god til
  Hilsen jmn

  SvarSlet
 4. Er du vimmer - i sandhed overvældende men hvor er det smukt! Tak for kigget!

  SvarSlet
 5. Kære Claus,
  Skal jeg være helt ærlig, så synes jeg at det er noget bras, når den gode smag kammer over.
  Kh Mathias

  SvarSlet
 6. Kære Claus. - Der er meget smukt i dit drivhus. Glæder mig til fortsættelsen af videoen.

  SvarSlet
 7. Det ser rigtig godt ud Claus. Faktisk som èn butik man ku gå nuts i :-D og alle de Lyngby vaser og andet lækkert!
  K.Gro

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Meget smukt og smagfuldt,tak for at vi må kigge med.
  Og rigtig god påske.
  Hilsen Trine


  SvarSlet
 9. he he hvor plads til mennesker??
  Men det er smukke ting, måske liige lovlig meget forskelligt sat sammen efter min smag, det minder lidt om en udstilling, men en meget smuk udstilling indrømmet.
  Snevejr igen derude, heldige dig med dit varme væksthus, det ender med os stakkels forårshungernde havenarkomaner kommer på luskevisit i dit væksthus, bare for at få lidt blomsterfix.
  påskehilsner Gunvor

  SvarSlet
 10. Kære Claus. Alle de smukke ting og blomster du har samlet!! Sikken en opstilling!
  Din kamelia er også helt fantastisk smuk.
  Hvad er det for løg med de små runde kuglehoveder der står ved siden af ranunklerne på bakkebordet? Dem har jeg aldrig set før.
  Tulipanerne er jeg også helt vild med, den farve er ikke så almindelig.
  Tusind tak for kikket.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 11. Kære Claus,

  jeg kan lige forestille mig , HVOR meget du går og hygger dig med at mixe dine to helt store passioner; blomster og kunsthåndværk.

  Jeg er fuldstændig vild med de douche grønne nuancer, der changerer i hele den støvgrønne skala lige fra armygrøn, olivengrøn og til marehalmsgrøn. Det er SÅ lækkert og indbydende. Synes det er smukkest uden det sorte mix.

  At du er en tone-i-tone-mester helt udenfor kategori, ses også på de elfenbensfarvede tulipaner, der matcher perfekt sammen med støvdragerne i amarylissen og farven i den underskønne kamelia. Kamelia klæder virkelig dit nye væksthus helt fortrinligt.

  Dejligt, du zoomer ind på alle detaljerne. Jeg elsker detaljer og ser frem til flere imorgen.

  Tusind tak fordi du inviterede indenfor i foråret. Smukkere vinterflygtinge-asyl, end dit nye glashus findes ikke.

  Nu vil jeg gå ind og drømme om smukke blomster i ditto glasvaser.......zzzzzzzz

  Godnunatogsovnurigtiggodt  SvarSlet
 12. Tusen takk for en flott 'gartneri'vandring!!
  Dette synet gleder et gartnerhjerte! :-)

  SvarSlet
 13. Kære Mathias
  – nu har jeg fået sovet på din kommentar i går, hvor du skriver om indretningen i mit nye drivhus ’at det er noget bras, når den gode smag kammer over’! Jeg indrømmer, at jeg – da jeg så billedet og videoen - tænkte, at det måske lige var overvældende nok, men det handler alene om, at alle de ting, som skal bruges i de to andre drivhuse, i udekøkkenet og andre steder, nu er stuvet sammen i et hjørne. I løbet af en måneds tid kommer plantebordene også ud, og så bliver det hele mere fordelt.

  Nu kunne man godt tro, at jeg er i gang med at retfærdiggøre mig selv, men det er slet ikke det, der er mit ærinde. Nej mit ærinde er såmænd et helt andet. Jeg har lyst til at spørge dig, hvorfor du ind imellem har behov for at komme med små negativiteter. Det klæder dig simpelthen ikke. Et andet eksempel er, da jeg forleden viste de glasvaser, jeg havde købt. Da skrev du: ’Nogle af dem er da meget nydelige ...’

  Dette indlæg handler heller ikke om, at jeg ikke kan tage imod kritik, men så skal den altså komme fra folk, der er både dygtigere, klogere og mere vidende end mig. Et eksempel er Kjeld Slot, som jeg gang på gang nævner.

  Du har endnu til gode at vise os, hvad du kan. Hidtil har du smykket dig med lånte fjer: vist billeder, som du ikke selv har taget; skrevet om steder, du aldrig har gæstet; og omtaler mennesker, du aldrig har mødt.

  Da du startede din blog, valgte jeg at linke til dig, fordi jeg syntes, at det var al ære og respekt værd, at en så ung mand begyndte at skrive om have. Det synes jeg stadig, men jeg kan altså godt undvære dine små ’dumsmarte bemærkninger’!

  SvarSlet
 14. Kære Claus.

  Nu siger jeg til gengæld helller ikke dette for at 'fedte'. Smag og behag er, ja, forskellig - for mig behøvede du ikke flytte noget. Jeg kunne kigge på disse billeder/video 1000 gange og finde noget nyt og smukt hvert enste gang, om det så er de matchende stearinlys. Jeg finder ro i maven og inspiration, mine øjne glædes over både de smukke blomster, men bestemt også over det smukke kunsthåndværk. Jeg føler mig 'blot' heldig, at du vil dele det med os, tak.

  Kh Anne Mette K

  SvarSlet
 15. Kære Claus.Jeg har lige læst mit indlæg igen og ser at det måske kan misforstås. Jeg er vildt begejstret for din opstilling af alle de smukke ting. Jeg har lige set videoen for 7. gang. Det er en skøn, skøn video og jeg glæder mig til én senere i dag.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 16. Kære Claus

  Tusind tak for kikket i dit bedårende væksthus, det er utroligt smukt og du forstår at udnytte det til fingrespidserne.
  Jeg er sikker på at hvis du ikke var blevet forlægger tror jeg at din vej havde ligget inden for boligindretning, du er knaldhammerne god til at sætte planter og brugskunst sammen så det ligner en million.

  Forsat god lørdag, Claus

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 17. Kære Claus, godt du retter svar til den negative kommentar, hvis man ikke spørger om folks svar/mening, har jeg altid lært og lærer mine børn at: "har man ikke noget godt at sige, så hold bøtte"

  Glædelig påske til dig, som altid har et positivt sind, tænk hvis vi alle havde det ...... :-)

  Lena

  SvarSlet
 18. Kære Claus,

  Jeg er da ked af, at du tager min kommentar så negativt op. Men når du skriver og opfordrer os til at give et besyv med, må du ikke forlange at vi giver dig andet end vores ærlige mening. Desuden kan jeg ikke vide, at mange af tingene blot er ´stuvet sammen´, som du skriver, og derfor er på vej ud igen. Jeg vil ikke være den evige fedterøv og kun rose. Min helt ærlige mening er stadig, at det smukke og ´kunsten´ i alle dine lækre ting forsvinder, når det er stuvet sådan sammen. Har du lagt mærke til hvor mange der synes, at dit nye drivhus ligner en butik? Det er da ærgerligt!

  I øvrigt tak for, at jeg nu ved hvor i hierarkiet jeg ligger. Ganske rigtigt er jeg hverken landskabsarkitekt eller trendsætter, men skal det betyde at du ikke vil høre min/vores mening? Alle os der dagligt læser din blog?

  Der skuffer du mig, må jeg sige ...

  Kærlig hilsen,
  Mathias

  SvarSlet
 19. Kære Mathias - jeg har netop selv kaldt mit drivhus for en 'butik', og det ser jeg da ikke noget galt i.

  Jeg er heller ikke hverken trendspotter eller landskabsarkitekt.

  Hvis du vil stige i hierakiet, må du gøre dig fortjent til det og vise, hvad du kan. Det har jeg endnu ikke set ...

  SvarSlet
 20. Obs - den lille allium, som I er et par stykker, der spørger på, er Allium karataviense 'Ivory Queen'.

  SvarSlet
 21. Jeg håper det var ok at jeg lenket til din video på min blogg. Takk for energi og inspirasjon - jeg har aldri sett et så vakkert drivhus! Jeg har nu plantet mange 1000 hvite løkplanter og gleder meg til å se om det blir resultater fordi løkene skulle vært plantet i høst ......
  hilsen minminivilla.blogg.no

  SvarSlet
 22. Jeg håper det var ok at jeg lenket til din video på min blogg. Takk for energi og inspirasjon - jeg har aldri sett et så vakkert drivhus! Jeg har nu plantet mange 1000 hvite løkplanter og gleder meg til å se om det blir resultater fordi løkene skulle vært plantet i høst ......

  SvarSlet
 23. Kære Ingunn - det er du naturligvis meget velkommen til. Tak ...

  Det lyder spændende med alle de hvide løgvækster. Skal nok blive imponerende.

  Kh Claus

  SvarSlet
 24. Kære Claus.
  Sjovt at følge dig, til tider også særdeles inspirerende. Jeg har fået mange ideer gennem dig. Du er en person der har midler til og virkelig lever dine havelyster ud. Det synes jeg er interessant at følge på sidelinien. Må indrømme, at da jeg først så din pynt, trak jeg lige vejret en ekstra gang og overvejede en kommentar, men undlod det, fordi jeg ved nærmere eftertanke netop ikke kunne se nogen grund til at være negativ. Mit pyntegen ikke er så "veludviklet" som dit, mine lyster går mere til det enkle og stringente.... men heldigvis for forskellighederne her i verden, ellers ville det hele da blive forfærdelig kedeligt. I tilgift kommer, at man efter min menig, kan lære meget om sig selv ved "sammenvær" med mennesker, der netop ikke er som en selv. Det hvad enten det handler om havelyster eller menneskekulør.
  En ting har vi to under alle omstændigheder tilfælles: En kæmpestor beundring for Kjeld Slots arbejder rundt omkring.

  Venlig havehilsner!
  Lis

  SvarSlet
 25. Kære Lis- jeg citerer ofte Poul Henningsen, der sagde 'Uenighed gør stærk'. Jeg står bare af, hvis kritikken bliver inkompetent og bedrevidende. Godt, at vi er forskellige.

  Kh Claus

  SvarSlet
 26. Kære Claus. Tak for navnet på de små allium. Har googlet på dem og ser at de blir meget specielle, men yndige.
  Har også fundet de elfenbensfarvede tulipaner hos Zimtrade. Dem må der lægges et par krukker af til efteråret.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 27. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 28. Kære Gritten - er det ikke dejligt, at det er helt frivilligt, om man kigger med her?

  SvarSlet
 29. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 30. Kære Claus.
  Der sagde du lige de rigtige ord: Det er da ganske frivilligt, om man vil kigge med her.
  Og hvis man gør er det vel for at man nyder det, akkurat som jeg gør.
  Nu har jeg det med dig, som i eventyret "Hvad fatter gør, er altid det rigtige", derfor ser jeg hvor fint du laver det hele. Du flytter hele tiden rundt, så vi ser nye opstillinger, nye blomster, nye ting - og serverer os det hele på et sølvfad. Kvit og frit. Hvad mere kan vi forlange?
  Jeg har i flere år været så heldig at have dig som ven. Ja, du er nok nærmest den mest dyrebare jeg har af slagsen.
  Mener også at vide, at Mathias Emil nyder godt af dit venskab, derfor synes jeg bestemt ikke den unge mand kan være bekendt at komme med en udtalelse, som den i går.
  Jeg har lært hjemmefra, at kan man ikke finde på noget pænt at sige, så er det lovligt at holde sin mund.
  Kære Claus. Her ovre til højre står der, at der er 3.615 der "Synes godt om" - og så er vi da en hel del, der ikke er på Facebook. Trøst?
  De allerkærligste hilsner fra en som er pavestolt af at kende dig og ved, hvad du står for som menneske.

  SvarSlet
 31. For et nydelig drivhus. :) Er innom bloggen din nesten hver dag for å se om det er en ny video og inspirasjon. Elsker bloggen din, tv-programmene "slukte jeg rått" da de ble vist her i Norge. :) mvh. Anne fra Bergen

  SvarSlet
 32. Din keramik-samling ser også ud til at vækste! Hvem er skaberen af den flotte kande på anden øverste hylde, den, der nærmest er sat sammen af forskubbede led? Den er ret fantastisk.
  Med venlig hilsen
  Lise E Rasmussen

  SvarSlet
 33. Kære Lise - kanden er lavet af Lis Biggas - http://www.lisbiggas.dk/

  Kh Claus

  SvarSlet
 34. Kære Claus, tak for svaret, jeg må vist tage færgen til Sjælland næste gang!

  God Påske
  Lise E Rasmussen

  SvarSlet