Dekadence?

Ja, jeg kunne forestille mig, at nogle synes, at jeg ind imellem er lidt dekadent!

 

For øvrigt et skønt, men næsten glemt, ord ...

 

20130403_130849

 

I nogle tilfælde går min smag i retning af det stringente og stilrene, men andre gang er det det næsten svulstige, jeg falder for.

 

20130403_130916 20130403_130923

 

F.eks. disse gamle træting, jeg lige har fået hjem fra Frankrig. Dem kunne jeg slet ikke stå for, da jeg fandt dem på min seneste rejse.

 

Dem glæder jeg mig til at få bragt ind i de rette rammer. Det bliver noget med hvide og grå planter.

 

20130403_130903 20130403_130912

 

Jeg vælger kun at vise nogle af dem, fordi der er enkelte, der ikke kan abstrahere eller overskue, hvis jeg viser for mange ad gangen. Jeg vil jo nødigt endnu en gang udsættes for, at mine nyanskaffelser kaldes bras!

29 kommentarer:

 1. Suk Claus. De er uimodståelige dejlige! Hvis du finder ud af, at du har købt for mange (fat chance), oplyser jeg meget gerne min adresse. De kommer alt for tæt på kategorien "kan-ikke-leve-uden", end godt er!

  SvarSlet
 2. PS: Jeg finder dem aldeles ikke svulstige.

  SvarSlet
 3. Skønt bras du der har fundet. Jeg kunne tænke mig de har en dejlig overflade at lade hænderne glide hen over. En del at haveæstetikken er jo også den taktile oplevelse. Forårs-solhilsen Lise

  SvarSlet
 4. He-he.. jeg synes at de er fede:o)

  SvarSlet
 5. Hej Claus.

  Jamen, jamen er der nogen, der har kaldt dine ting for bras - det var hårde ord. Lige da jeg så det første billede, tænkte jeg :"du godeste", men ved næste billede gik det op for mig, at det ikke var marmor og så fik de en helt anden rå charme.
  Min mor sagde altid:" kan du ikke sige noget pænt, så ti stille" og så længe du med glæde viser os det, du er faldet for og ikke specifikt beder om vores mening, så er det da en meget god regel. Jeg håber du bliver ved med at have modet til at vise os stort som småt.

  Mange hilsener Jette, Kr. Hyllinge.

  SvarSlet
 6. Hej Claus.
  Hvis der er nogen,der synes din stil tangerer dekadence, må jeg blot tilføje:" Måske,men på den gode måde" (PH-kogle i drivhuset - ikke nogen "junglelov" her)
  Mvh
  Merete

  SvarSlet
 7. Når bare man er dekadent med stil!
  Lækkert ... Jeg mener jo stadig, at du skal få installeret en enorm guldkugle på toppen af dit nye drivhus. Det ville da være fantastisk!
  Kh Mathias

  SvarSlet
 8. Jeg synes, de er skønne, men hvor finder man sådan nogle i Frankrig?

  SvarSlet
 9. De er lækre og endnu bedre at de er i træ..:-)
  De måtte gerne komme hjem til mig og bo..;-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 10. Kære Bente i Paris latinerkvarter, i de små gader!

  Kh Claus

  SvarSlet
 11. Kære Claus
  Jeg skal til Nice området i juni måned, og jeg vil se, om jeg kan finde noget lignende at tage med hjem. Tak for inspiration :-)

  K.h.
  Bente

  SvarSlet
 12. Hej Claus, at nogen syntes at det du kan lide er noget bras, det er deres problem, ikke dit. Vær du bare tro mod dig selv og gør hvad der passer dig, ensrettehed er der nok af i dette samfund. Jeg elsker dem der er anderledes og tør skeje ud og jeg syntes i øvrigt ikke du skejer spor ud. Du er bare dig selv, hold fast i det. Kh Margit

  SvarSlet
 13. Aj hvor ser de sjove ud! Tænk hvad man kan finde, jeg kan rigtig godt lide dem. Vidste slet ikke den slags var til salg.

  Dekadent er et dejligt ord, absolut ikke sjældent i mit vokabular :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  Lad dig ikke begrænse af nogle få upassende kommenteringer. Vi vil gerne se hele dit lager, jeg er nysgerrig og følger din blok for at ser andre perspektiver på have, drivhuseffekt, indkøb mm. Så "giv os det hele".
  Kh Bodil

  SvarSlet
 15. Hej Claus
  De ser da nydeligere ud, har de nogen funktion oprigtigt eller er det udelukkende pyntegenstande ?
  Har aldrig set dem eller lignende før. Herligt at du inspirere os den ene gang efter den anden, tusind tak for det
  Mvh Jesper

  SvarSlet
 16. Kære Claus

  Lad dig ikke begrænse af nogle få upassende kommenteringer. Vi vil gerne se hele dit lager, jeg er nysgerrig og følger din blok for at ser andre perspektiver på have, drivhuseffekt, indkøb mm. Så "giv os det hele".
  Kh Bodil

  SvarSlet
 17. Kære Claus
  Du skal da ikke lade dig begrænse af, hvad andre synes om dine ting og tiltag , sådanne mennesker, som har glemt deres gode opdragelse ... eller aldrig fået nogen!

  God opdragelse er efter min mening ikke noget 'småborgerligt fis', som nogle udtrykker sig, men udtryk for den omsorg, vi viser hinanden.

  Klø' bare på, Claus! Vi skal nok hænge på.

  Happy Collecting
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 18. Kære Claus,

  Hvis det skulle være bras, så er jeg STOR tilhænger af bras. De er meget smukke, og som andre nævner ovenfor, så tak for inspirationen og din fantastiske entusiasme som minder om at få en god indsprøjtning af forårskuller - og det kan da kun være godt.

  Kærligst

  Christel

  SvarSlet
 19. Kære Claus,

  Hvis det skulle være bras, så er jeg STOR tilhænger af bras. De er meget smukke, og som andre nævner ovenfor, så tak for inspirationen og din fantastiske entusiasme som minder om at få en god indsprøjtning af forårskuller - og det kan da kun være godt.

  Kærligst

  Christel

  SvarSlet
 20. Kære Claus
  Dejligt bras du har fundet der. Jeg kan lige se sammenhængen med det hvide/grønne/grå tema sammen med nogle lækre krukker. Smukt.
  Og så forstår du jo at sætte tingene sammen så man er ved at dåne. Du skal være lykkelig for den evne - jeg har den desværre ikke.
  Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 21. Kære Claus
  Dejligt bras du har fundet der. Jeg kan lige se sammenhængen med det hvide/grønne/grå tema sammen med nogle lækre krukker. Smukt.
  Og så forstår du jo at sætte tingene sammen så man er ved at dåne. Du skal være lykkelig for den evne - jeg har den desværre ikke.
  Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 22. Kære alle - tak for alle jeres søde kommentarer. Kh Claus

  SvarSlet
 23. Godaften Claus.
  Hvorfor er det dig der har fundet dem og ikke mig.. Hi Hi. Jo det er lige dem, der ville se fine ud i mit vindue.
  De minder om ting man kan købe på et Amerikansk loppemarkede hvis man dog er heldig.
  Du inspirere som sædvanlig og jeg skriver mig bag øret.
  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 24. Hej Claus !sikke nogle ting du finder! jeg kunne godt taenke mig at gaa paa indkób med dig , her der kóber vi saadande ting hos zigójnerne , det er saadan nogle mórke steder fulde af stóv og aederkoppespind hvor man er en lille smule bange , men meget spendende med hylder og kroge hvor man kan finde de maerkeligste ting ,nok preget af at vi jo er et inmigrantland .
  Du maa godt vise alt det du kóber , det er spendende at se ,
  Hilsen A. Bonaerensis

  SvarSlet
 25. De er superflotte og ligner jo til forveksling dem i sandsten, som må være originalerne disse er lavet efter?

  Har selv et par stykker i sandsten, de er bare enormt tunge og svære at flytte rundt med, så de her er også lige pludselig et must- have for mig :-)

  SvarSlet
 26. Hvor er de bare skønne! Jeg har også altid hjemført sådanne top-pynt fra trappestolper og lignende, for jeg elsker det håndværks-finish fra tidligere stilarter. Tillykke med fundet! :-)
  Forårshilsner fra Alice

  SvarSlet
 27. Kære Claus

  Del endelig ud af alt dit "BRAS".
  Tror de fleste af dine bloggere, deler glæden ved de ting du viser.

  Og har man ikke noget godt at sige - så ti!

  Sidder i mit stille og bliver lidt harm over den frimodighed, hvor nogle mennesker udtrykker sig om andres gøren og laden på nettet.
  Lad dig aldrig påvirke af den slags. Forsæt endelig din gode stil.

  Mange hilsner
  Christel

  SvarSlet
 28. Når er vi gamle nok til at bestemme hva vi selv liker og gi blaffen i hva andre sier? ;) De var nydelige - og de gav meg en ide...... jeg har en del gamle treting som jeg slett ikke liker, men jeg tar vare på dem fordi de er arvegods. De er gule og brune av elde - i morgen vil jeg kalke dem hvite ;)))))) Takk for tips! Har forresten sett fremsidereklame for din bok i dag - gleder meg! Her er forresten plantet 8 nye hvite stauder fra Garden Living i dag - burde visst hatt to av hver for å skape symetri og orden, men det v isste jeg ikke før jeg leste om din hage i dag ;) (Vedlegg til bonytt) God helg

  SvarSlet
 29. Kære Claus

  Jeg forsøger at kigge ind på din blog hver dag og jeg kan se at likes bliver flere og flere.

  Så noget rigtigt må du da gøre.;@
  Jeg elsker at finde inspiration, forslag og få ideer fra dig og dit super fine udstillingsvindu...

  Bare fortsæt med at udvide min blomster horisont.
  Mange tak Claus

  Kh Pi Betsch

  SvarSlet