Der mangler jord til haver

Jeg får en del henvendelser fra folk, der gerne vil have, at jeg omtaler dette eller hint her på bloggen, men jeg er ret selektiv.

 

Forleden fik jeg en henvendelse fra Karna Maj, den utrættelige redaktør på havenyt.dk.

 

 

Karna, der er en virkelig ildsjæl, skrev til mig:

 

Hej Claus

 

Landsforeningen Praktisk Økologi har lavet en ny deleside for haveejere. Her kan man dele alt fra jord, grønsager, hestemøg til planter m.m. Og man kan finde deltagere og jord til fælleshaver i byerne

 

Man kan både følge det på landsplan og finde det lokale udbud via Googlekortet.

 

Jeg behøver jo ikke at skrive om alt det, man kan bruge det til, du har jo en god fantasi. Jeg vedhæfter lige vores pressemeddelelse.

 

Jeg håber, at du har lyst til at omtale Del Jorden.

 

Mange hilsener

Karna

 

Det er klart, at jeg gerne vil omtale dette spændende initiativ, og i stedet for at skrive en masse, henviser jeg hermed til deljorden.dk

6 kommentarer:

 1. Herligt hvad man kan bruge nettet til !
  Tak for linket
  Mvh Jesper

  SvarSlet
 2. Fint at du deler dette med os Claus. Og ligeså fint at du er selektiv!

  Hvis man har noget på hjertet, og hvis det er relevant, kan man som regel godt få det skubbet ind i en kommentar - jeg har selv gjort dette af og til. Den slags synes jeg er helt fint, (nyder det også når andre gør det),så kan du vælge med omhu hvad du selv vil lægge navn til.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Det er et spændende initiativ :) tak .
  Kh.
  Marianne

  SvarSlet
 4. Linket her er spændende - et godt initiativ. Kan godt forstå, at du har ladet det "slippe" igennem.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Hej Claus

  Ikke en kommentar til dette, men jeg kunne godt tænke mig en bog om liljer. Kender du nogle gode bøger om emnet? Ellers var det måske en bog du kunne skrive!

  De bedste hilsner fra
  Hanne Lilleskov

  SvarSlet
 6. Jeg tror, dette Del Jorden er langt bedre end lykkepiller. Der er ikke ret meget, der er bedre, end at have et stykke jord, hvor man kan lægge sin arbejdskraft og kærlighed i. Man får frisk luft, motion og kan også få afreageret, hvis man har brug for det.
  jeg er 'en af de gamle cirkusheste, der lige så snart dagene længes mærker foråret boble i årene. Det er næsten som champagne ;.)) Glad hilsen til jer allesammen fra
  Bibi

  SvarSlet