Det er sjældent ...

... at jeg laver blandede buketter. Nej, når jeg sætter blomster i vand, nyder jeg at sætte forskellige vaser sammen og blot komme en slags blomster i hver.

 

20130427_104109

 

Det er jo på samme måde, jeg planter i krukker. Så er det nemlig meget nemmere at flytte rundt og bytte ud, når nogle af blomsterne begynder at falde.

 

20130427_103351 20130427_103437
20130427_103708 20130427_103943
20130427_103442 20130427_103840

11 kommentarer:

 1. Dejlige blomster :)
  Kh
  Marianne

  SvarSlet
 2. Skønne farver og flot opstilling - det ser pragtfuld ud :0)

  SvarSlet
 3. Hej Claus,
  det er så bedårende..
  De nederste til venstre ligner næsten små lyseblå roser <3
  Og så er jeg vild med dine sartgrønne vaser. De står SÅ smukt til de forskellige blomster og deres løv.. (vilha, vilha)
  Din opstilling får mig til at blive endnu gladere for det spadestik mandstro, jeg tiltuskede mig for nylig.. det bliver godt..

  Også jeg er glad for info omkring Bilkas blomstertilbud..
  Det lykkedes mig at få tiltusket mig 3 forkølede riddersporer Astolat.. De er plantet og ser glade ud :-)
  God weekend til alle
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Også jeg holder mest af kun en slags blomster i samme vase eller krukke - det skaber ro og giver en smukkere helhedsoplevelse.
  Da jeg er et af den slags mennesker, der ikke kunne drømme om at lægge mine dagligvareindkøb i Bilka - for stort og uoverskueligt - og som af principielle årsager ikke modtager reklamer, er jeg meget glad for, at du gør opmærksom på spændendende plante - og havenyheder fra Bilka på din blog. Jeg betragter det som en service, du yder os, og som gør, at vi er opdaterede på alt det spændende nye, der kan erhverves, hvorefter bilen kan startes, og kursen sættes mod Bilkas havecenter, hvis fristelserne, som det ofte er tilfældet, er helt uimodståelige. Tak for det :-)
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Det er også så flot når blomsterne står sådan i vaserne og forøvrigt også i krukkerne,man får effekten af at det ikke ser rodet ud,og alligevel har forskellige blomster.
  Ang.hele den debat igår omkring dine indlæg fra Bilka,som jo er en ekstra service til alle dine læsere,er det da utroligt ,hvad folk kan hisse sig op over.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Sikke da en god ide at mixe det på den måde. Virkelig. Det vil jeg prøve fremover selvom det jo ikke blir så fantastisk flot som dit. Men et sted skal jeg jo starte................

  SvarSlet
 8. Hej Claus.
  Det nederste billede til venstre, der ligner små søde lyseblå/lys-lilla roser på vej til at springe ud. Hvilken blomst er der her tale om? :-) Og kan de dyrkes i haven? :-)

  Venligst
  Susan BJ. Christensen/Kjellerup

  SvarSlet
 9. Wauw - og så ser det supergodt ud :)

  SvarSlet
 10. Kære Susan - den hedder Lisianthus. Tror ikke, at den er så nemt i haven. Jeg har ingen erfaring - måske andre har? Så giv endelig lyd.

  SvarSlet