Det er vigtigt med overstandere

I alle mine staudebede har jeg plantet små træer eller buske for at skabe højde. Det er vigtigt med overstandere.

 

20120515_112205

 

I Flammebedet har jeg for eksempel anvendt japansk løn og blodhassel, hvis mørke blade passer perfekt til de orange toner.

8 kommentarer:

 1. Kære Claus!
  Det ser utroligt elegant ud, som farverne fortættes og klæder hinanden. Jeg har altid været meget tilbageholdende, hvad angår stærke farver, har syntes, at det kunne virke for voldsomt, men her fremstår det roligt og harmonisk. Flot og helt rigtigt med overstandere - jeg vil arbejde mere med det i min egen have.
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Flot flot, ser det ud, og hvor må det være spændende at se sådan et flammehav skyde op hvert forår. Håber du har tændt op for jordvarmen, så det når at komme til at se sådan ud, når vi kommer forbi den 19 maj, glæder mig som et lille barn
  Mvh Jesper S

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Herlige forårs billeder du har vist de sidste dage. Man skulle ikke tror det var nødvendig at dække forårs vækster nu, men jeg kan godt forstå du vælger at gøre det for at få sat lidt skub i dem, når vejrguderne nu er noget imod os iår. Øv.
  Jeg er også spændt på hvor mange af mine tulipaner der kommer op i det orange bed iår, sidste år var jeg godt tilfreds, så man har jo lov til at håbe lidt, der er ihvertfald mange spirer på vej.
  Jeg beundre dine overstander i dette bed rigtig meget, de er rigtig flotte, men det er selve bedet også og jeg nyder hvergang du viser billeder fra flammebedet.

  Forsat god aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Härlig färgkombination och så fint planerat med växter i tre nivåer!

  SvarSlet
 5. Vakkert. Harmonisk i alle nivåer!

  SvarSlet
 6. Hei1 jeg følger din blogg med stor interesse. I sommer skal jeg innrede mitt eget drivhus og gleder meg vilt. Derfor: Vet du hvor jeg kan henvende meg for å kjøpe økologiske frø?

  SvarSlet
 7. Kære Claus og Jytte

  Så er den længe ventet bog kommet ind af døren. Hele familien er samlet omkring bordet og mundvandet har det allerede meget svært. Det er helt sikkert en lækkerbisken af format. Jeg glæder mig til at sidde resten af dagen i fuldstændig ro og nyde hver en side. Resten af familien er heldigvis kørt til den tid. Så der er kun hunden og mig, han sover resten af dagen efter vi har været i haven hele formiddagen og strø kogødning, alm kunstgødning og rhododendrongødning og derefter vanding.

  God dag til jer begge.

  Store glade knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 8. Kære Jesper - jeg håber sørme også på, at haven stråler den 19. maj.

  Kære Hønemor - her bliver jeg altså nødt til at sige, at internettet er til fri afbenyttelse. Det er et rigtig godt værktøj.

  SvarSlet