Det kræver en del logistik ...

... at køre en ’menage’ som stedet her. Og det er dejligt, når alt det praktiske fungerer.

 

20130428_113447

 

Vi får en dejlig arbejdsgård bag det nye drivhus, og der skal vi have reoler, så planter og krukker fylder mindst muligt.

 

20130428_113502 20130428_113508

 

Da jeg var til plantemesse i Tyskland i januar, så jeg nogle meget gedigne reoler fra et hollandsk firma.

 

20130428_113518

 

Dem bestilte jeg straks nogle fag af, og nu er de kommet.

 

Reolerne bliver monteret i løbet af de næste dage. Det er skønt med orden i tingene! Heldigvis er mine medarbejdere – alle som en – langt bedre til at holde orden end jeg. Det er en fornøjelse.

2 kommentarer:

 1. Gode reoler kan man ikke få nok af!. Men den smukke hvide blomst som. der er i øverste højre på bloggen HVAD hedder den?? Jeg har ikke set den nogen steder planteskolen eller i div. frø firmaer. Nu har jeg tænkt på den i rigtig rigtig lang tid, nu må jeg bare have ro i sjælen. På forhånd tak :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 2. Kære Claus. Gode reoler er en fantastisk ting når man vil holde orden.
  Det er sjovt at se dine billeder fra begyndelsen af bloggen og se den enorme udvikling der er sket i haven og rundt om huset. Du har godt nok haft gang i mange projekter og det hele er blevet rigtig flot.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet