Duft i drivhuset

Når det handler om duftende blomster, synes jeg ikke, at der er meget, der overgår hyacinter.

 

Og det hvad enten, det er som afskårne eller på løg.

 

20130413_155837

 

20130413_160106 20130413_191256

 

Den smukke lysegule sort her er en virkelig favorit. Navnet er ’City of Haarlem’.

 

20130413_192436 20130413_192155

 

Den hvide er også dejlig. Den hedder ‘Carnegie’.

 

Også har jeg en trist meddelelse. Nogle har måske undret jer over Tante Grøns fravær her på bloggen, selv om hendes bog lige er udkommet. Men sagen er den, at Jytte for nogle dage siden mistede sin mor.

 

Jeg har mødt Jyttes søde forældre flere gange, og de var så stolte over deres Jytte, der nu skulle være forfatter.

 

Jeg har ikke talt med Jytte de seneste dage, men jeg håber og tror på, at hun synes, at det er i orden, at jeg skriver dette.

 

Mine tanker går i disse dage til Jytte og hendes familie.

15 kommentarer:

 1. Hyacinterne er smukke.
  Kondolencer til Tante Grøn.
  Kærlig hilsen
  Marianne

  SvarSlet
 2. Tanker herfra til tanten- har været der selv for få måneder siden :'(
  Hyacinterne er smukke men sneglene var dem der først fangede mit blik. Jeg elsker nemlig keramik og glas ♡

  SvarSlet
 3. Det er i sådan en situation man har svært at finde ord der kan bruges..
  Mine varmeste tanker til Tante Grøn og hendes familie, det gør mig så uendeligt ondt.
  varme hilsner Gunvor

  SvarSlet
 4. Kære Jytte

  Det gør mig så utroligt ondt Jytte, at du nu må igennem denne svære tid som det er at miste en man holder så usigeligt meget af.
  Mine dybe og varme tanker går til dig og din familie i denne svære tid.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Mine varmeste tanker går til dig kære Tante.
  Knus Susan

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Jeg tror heller ikke Jytte vil tage dig det ilde op, at du nævner hendes mors død her.
  Mine tanker har også kredset mere end ellers hos hende de sidste dage, for hvor er det trist, at det som skulle have været en glæde over at have udgivet sin egen bog sammen med dig, samtidig skulle overskygges af hendes mors dødsfald. Det har vores allesammens kære Jytte ikke fortjent.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 7. kære Claus..du har ret , duften af hyacinter er noget for sig selv, iøvrigt holder jeg også meget af Narcissen Bridal Crown`s skønne duft...

  Jeg sender dig, jytte "tante Grøn" min dybeste medfølelse, kærlige tanker og kram fra mig..
  Diana

  SvarSlet
 8. Det er svært at miste sine forældre. Så er der ikke overskud til kommentarer, det er klart.
  Kærlige tanker og hilsener til den Grønne tante!

  SvarSlet
 9. Som hos Inga, har det også fyldt mine tanker disse dage og jeg har sendt vores tante alle de kærligste og varmeste tanker. Det er smertefulde at miste en man elsker.

  Kh Anne Mette K

  SvarSlet
 10. Beate fra Skovhaven14. april 2013 kl. 09.48

  Mine varmeste tanker går til dig Tante Grøn og din familie. Din bog er et dejligt opslagsværk med rigtig mange gode ideer.Man bliver i rigtig godt humør,af at læse den.Du trækker mange dejlige minder tilbage til din barndom.

  SvarSlet
 11. Kære Claus og alle I andre,

  Mange tak for de smukke, hjertevarme og trøstende ord.

  Claus, det er en stor lettelse for mig, at du her på bloggen fortæller, grunden til min tavshed. Jeg har været bange for at virke hoven og ligegyldig overfor de utroligt mange søde kommentarer, folk har skrevet i forbindelse med min bogudgivelse, fordi der ikke har været tid eller overskud til at skrive og sige TAK.

  TAK af hele mit hjerte for hvert et blogindlæg, hver en positiv tilkendegivelse, og hvert et venligt og rosende ord. At møde sådan en varme her i Blogland, har rørt mig usigeligt meget i denne svære tid. At blomsterelskere besidder et helt særligt sensitivt og medfølende gen, skal der slet ikke herske nogen tvivl om. Jeg har mærket det helt ind i hjertet.

  Vorherre har sort humor! Min elskede og tapre mor fik fred, lige præcis den dag min bog udkom. Jeg nåede at holde bogen op foran min mors ansigt og sige: "Du skal være den første, der skal have min bog". Det betød uendeligt meget for mig, at min mor skulle nå at se den færdige bog. At hun var alvorligt syg, kom som et chok.

  Bogens udgivelse blev således ikke fejret med champagne og blomster, men med at holde min døende mor i hånden og fortælle hende godnathistorier om lykkelige episoder i hendes liv. Jeg var sammen med min mor i de sidste ti dage, og jeg oplevede grufulde øjeblikke såvel som uendeligt smukke, intense, stærke og kærlighedsfyldte afskedsstunder, som det vil tage mig lang tid at bearbejde og fordøje. Men eet, har jeg fundet ud af: Kærlighed er stærkere end døden.

  Imorgen skal min mor begraves. Min allersidste blomsterhilsen til hende, bliver blodrøde roser.

  Tusind tak til jer alle. Jeg vil aldrig glemme jer for jeres støtte.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 12. PS: Til sygeplejer EDDIE <3

  Jeg ved, at du som blomster- og haveelsker læser med her hos Claus.

  Tusind tusind tak for din helt enestående kærlige omsorg og pleje af mor. Tusind tak for alle dine trøstende knus og håndklem. Du er en engel i hvid kittel.

  Knus

  SvarSlet
 13. Kære Tante Grøn

  'Tårer er hjertets kronblade'

  sagde den franske digter Paul Èluard.Måske kan det lindre lidt at tænke på, når du græder over tabet af din mor.
  Det gør mig så ondt for dig.
  Jytte Due

  SvarSlet
 14. Kære Tante Grøn
  Tænker på dig og din familie, det er hårdt at miste en man holder meget af,og så samtidig med,at du lige har udgivet din bog, som jeg var så heldig at modtage forleden dag og hvilken bog den er bare så godt skrevet og flotte flotte fotos.Den vil blive flittig studeret.
  Kærlig hilsen og tanker fra Kirsten


  SvarSlet
 15. Til min allerkæreste Tante.
  Av, det gik lige i hjertekulen! Det er ikke uden en mdr siden jeg selv sad og fortalte historier og holdte i hånd. Døden kom nådigt og stille. Det er mærkeligt at verden snurre videre uden at kunne mærke den knugende sorg og store tomhed man selv føler. Mit bedste råd er, husk jeres kærlighed og jeres minder. Lad det overrisle til du igen smiler. Jeg sender dig varme tanker og store knus.

  SvarSlet