En varm dyne

Som I ser på billederne, har vi nu givet løgvæksterne en varm dyne på.

 

20130408_162333

 

Det er bobleplast med store bobler, og det er den type, der isolerer bedst.

 

20130408_162343

 

Er spændt på, hvornår tulipanerne og de øvrige løgvækster vil blomstre.

12 kommentarer:

 1. Hej Claus,
  tillad et dumt spørgsmål..
  Hvorfor er det nødvendigt?
  Er det for at fremskynde blomstringen eller for at beskytte mod evt frost?
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 2. Hej Claus.
  Det er godt nok sent du henter dine løgvækster frem. Mine har stået ude i solen i godt 14 dage, og er næsten 10 cm høje. Det er første gang de er lykkes for mig, mon ikke det skyldes din gode video om løg i krukker på Bilka.dk
  Mit spørgsmål går på: Hvad gør du ved alle løgene når de er færdig blomstret? Tager du dem ud af krukkerne og opbevare dem til næste år? Eller sætter du dem ud i dine bede?
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 3. Tak for en dejlig side....................

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Det er en god ide med en lun overfrakke for det er altså rigtig koldt stadigvæk. Mine hornvioler står i drivhuset med natdyne på og ser lidt sølle ud. Normalt ved denne tid har de boet i drivhus i 3-4 uger og blomstrer overdådigt og er lige til at sætte ud, men ikke i år.
  Hvordan går det med dine stakkels Dahlia? jeg har kun fået plantet et par af mine i potter og de bor i en kølig stue.......
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 5. Det ville bare være så dejligt, hvis det hele er i fuldt flor d. 19/5 ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg ville gøre det så godt, så mine løg blev sat i et udhus med mange vinduer. Det har betydet, at de nu står i blomst. Det var nu meningen de skulle have stået ude ved min indgang, men det må jeg vente med til næste år, for det nytter ikke at sætte dem ud nu.
  Hilsen Lise

  SvarSlet
 7. Kære Suk . det er for at fremskynde blomstringen lidt.

  Kære Heike - beklager, at vi ikke har fået potterne frem før nu. Det er altså meget at gøre. Tulipanløgene bliver kasseret, narcisserne bliver plantet ud i bedene.

  SvarSlet
 8. Hvorfor kaster du tulipanene? Mine spirer nu ute og har stått ute hele vinter i et stort plastkar. De blomstret fint i fjor og jeg håper de blomstrer i år også. tenke tenke det er nok masse jeg enda ikke forstår om løkplanter ja.

  SvarSlet
 9. Bra idé med bubbelplast över känsliga plantor som behöver tid att komma igång, med tanke på den sena våren i år.

  SvarSlet
 10. Man kasserer tulipanløgene efter de er blevet drevet frem, da de i de fleste tilfælde vil være så svage at de ikke når at kunne samle kræfter til næste sæson eller også går de til af sygdomme,da drivningsprocessen er ret belastende for løgene.

  SvarSlet
 11. Her i dag på planteskolen købt endnu én af dine dejlige bøger. De er en stor glæde og en daglig inspiration for mig.
  De er mine bibler ........................

  SvarSlet
 12. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet