Endelig forår

Nu er der gang i havecentrene,og I Bilka har vi linet op til den helt store uge.

 

Mon ikke, at der er noget, der kan friste her?

 

Klik ind og de siderne i fuld størrelse på Bilka.dk

 

image

 

image

image

 

image

 

image

image

image

 

image

8 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Ja,har lige været i Bilka i Hundige og købt et plantestativ,og en masse planter ,nu skal jeg bare lige finde ud af hvilken slyngplante der skal i stativet,jeg kunne også godt have brugt et af de fine flueskabe ,så der er ikke andet for end at jeg må afsted igen i morgen.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 2. De viste vandkander er rigtig flotte, men stod ikke til den pris sidst jeg var i Bilka - Nogen der har set om de er blevet sat ned ? De havde vandkander til de nævnte priser, men altså ikke dem på billedet ;-((
  Venlig hilsen Lotte

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig afsindigt til det bliver rosentid...................
  Romantiske flotte billeder igen fra dig.

  SvarSlet
 4. Den som hadde bodd i Danmark:) Men..er masse fint i Norge også nå..bare litt mer varme i været her så hjelper det :) Ha en fin søndag :)
  Vibeke:)

  SvarSlet
 5. Jeg må vist i Bilka i morgen :-)

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Det var rigtig mange dejlige haveting der var på hylderne. Det hele var hjemme og stillet frem da jeg var afsted så vi har plantet løs det meste af weekenden. Dejligt din vandkande har så god balance når man går med den med vand i.

  SvarSlet
 7. Sikken et lækkert udvalg!
  Bare pengepungen kunne rumme det hele :-)
  Mht. til priserne, som en nævner, så står der jo at de gælder fra 18/4 - 1/5, så det er vel bare om at skynde sig hvis man vil have tilbuddet.

  Det meste har jeg jo allerede savlet over her på bloggen tidligere, men hvor det dog river i mig for at suse af sted og købe vandkander, pottestativer, konsolborde, minidrivhus, lathyrusfrø etc.!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 8. Charlotte Bennet23. april 2013 kl. 21.44

  Kære Claus.
  Jeg har købt dine Lathyrus frø og planterne er nu ca. 20 cm. høje. Hvis jeg køber et højt plantestativ, hvor mange planter skal jeg så plante rundt om, hvis det er et af dem fra Bilka? Hvornår skal jeg plante dem ud?
  Mange hilsner Charlotte Bennet

  SvarSlet