Jeg elsker at få ryddet op og gjort rent

Det hører virkelig foråret til. På denne årstid handler det jo ikke så meget om lugning, men mere om at få gjort pænt helt ud i alle kroge.

 

20130422_155232

 

Hvert andet år får vi lagt nyt stenmel på, og i år var det tid. Det er som at lægge en nystrøget dug på bordet.

 

20130422_155354

 

Jeg holder så meget af de jomfruelige stiers udtryk og synes, at de i den grad spiller op til alt det nye og friske, der udspiller sig netop nu.

 

20130422_155439

 

Jeg kan ikke sige det ofte nok: Mine medarbejdere er fantastiske. Som arbejdsbier summer de rundt og gør det så fint.

 

Imens sidder jeg i havestuen og betragter det hele. Jeg har jo travlt med ’Den hvide have’, men bliver nødt til at erkende, at jeg ikke når en udgivelse midt i maj, som jeg havde håbet på. Jeg arbejder støt og roligt, men tager mig også små pauser, hvor jeg går rundt i haven og glæder mig over alt det, der sker derude.

 

Når jeg har en mere præcis udgivelsesdato, vender jeg tilbage. I skal bare vide, at jeg ikke ligger på den lade side!

11 kommentarer:

 1. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge lyder ordspråket..... Man skall inte stressa fram något så viktigt som ett bokmanuskript. Det bör få tid att utvecklas och mogna!
  Det är nog ingen av oss som följt din blogg som tror att du är en latmask Claus!!! Lycka till!

  SvarSlet
 2. PS! Det ser vidunderligt fint ud i din have! IMW

  SvarSlet
 3. Efter at have luget igennem i weekenden, og med tydelige meen i ryggen deraf, er jeg ikke helt enig i det med lugningen :-)
  Men ok, mit bed har også været forsømt siden august.

  Det lyder dejligt med pauser i haven - skønt at høre at du også når at nyde det lidt. (Arbejdsbi er i høj grad noget jeg forbinder med dig!)

  Kærlig hilsen, Lisbeth K

  SvarSlet
 4. Tak for kigget i din have i går Claus!Du er helt forundt de små pauser indimellem, jeg kan heller ikke lade være med at holde øje med alt det der er på vej ;-)Jeg glæder mig sådan til at læse både Tante Grøns bog og den Hvide have. Men det er nok lidt "farligt". Du inspirerer jo voldsomt!
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Det er vitaminer at kigge i dine bøger og i din have.
  Du er master Inspiration for mig. Dine bøger er mine bibler hver eneste dag. Med dem hører en kæmpe glæde..........
  Min have ligner meget langt fra noget som helst hos dig men jeg kan li dem begge.

  SvarSlet
 6. Kærre Claus

  Jeg kan godt forstå du er glad for alle dine små arbejdsbier som summer rundt om hovedet på dig, du har det jo som blommen i et æg når du sidder der som bikongen i havestuen og nyder hver et sekund de summer rundt. Imens kan du lægger din hånd på Den Hvide Have i ro og fred. Tag dig endelig de pauser, som du har behov for, vi er jo så rigeligt forkælet med Tante Grøn vidunderlige bog, at vi kan læser og studere den igen og igen, dette pragt eksemplar af en bog bliver vi ALDRIG trætte af.
  God aften til Mors og dig Claus.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 7. Det ser herligt ud med de friske stier.

  SvarSlet
 8. Det pynter gevaldigt med sådan en forårsrengøring hvor grænserne bliver trukket op - lige klar til at blive blødt op igen efterhånden som planterne vokser udover kanterne. Det grønne skær der er over dine bede ser også smukt ud - snart er det helt dækket af grønne vækster:)

  SvarSlet
 9. De små pauser er dig velundt - vi venter bare lidt længere med stor forventning på den hvide have. Jeg nyder også lidt hjælp i haven denne sommer af min svigerdatter - herligt. Og så den energi - minder mig om migselv for 30 år siden.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 10. Det ser simpelthen så flot ud. Glæder mig til 'Den hvide have' og synes som de andre også at det må være dig velundt med pauser :-) Venlige hilsener fra amatør-gartneren med de grønne fingre :-)

  SvarSlet
 11. ser simpelthen så flot ud med dine "nye"stier. tak for altid dejlig information og ikke at forglemme inspiration.

  SvarSlet