Jeg elsker pakker ...

Særligt, hvis der er planter i. Og det var der i den, jeg modtog her tit morgen.

 

20130424_092121

 

20130424_092135

 

Det var dahliastiklinger, som jeg havde bestilt fra England. De ser ikke ud af meget, men nu bliver de pottet op, og så tager de små snart til i størrelse.

 

20130424_092222

 

Planterne får plads i 9-cm potter, og her skal de stå en måneds tid i drivhuset, inden de flytter over i krukker.

 

20130424_092241

 

I løbet af sommeren udvikler planterne knolde, som jeg så kan gemme til næste år.

Smart ikke?

8 kommentarer:

 1. Hej Claus,
  Jo, det er ret smart. Nu googlede jeg lige de forskellige og hvor er de smukke! Især Franz Kafka er da uimodståelig - men hvem elsker ikke ceriserøde georginer ...
  Kh Mathias

  SvarSlet
 2. Hej Claus,
  er det billigere, nemmere eller kan man få anderledes sorter ved at gøre sådan fremfor at købe knolde?
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 3. Du godeste Claus. Det er nok til godt og vel 28 krukker, plus de mange du allerede har. Man skulle tro, at jeg efter at have fulgt bloggen her så længe havde lært det. Alligevel sidder jeg her og tænker "hvor i alverden vil han dog gøre af det hele!" Det siger muligvis mere om mig end dig. Men alligevel. Desuden tør jeg vædde 10 stegte rødspætter med, at diverse kurerfirmaer kører i pendulfart fra hovedkontor til din matrikel disse dage. Og jeg sætter stor pris på nyfangede stegte rødspætter, og vædder kun, hvis jeg er sikker på at vinde.

  SvarSlet
 4. Uh det var da et farligt link. Har bestilt georginer andetsteds i år, men er ret sikker på, der er noget der frister derfra næste år. Linket er gemt. Tak.

  SvarSlet
 5. Alle tiders Claus !!!
  Hilsen A. Bonaerensis

  SvarSlet
 6. Neeeej sikke en fantastisk pakke! Små og sarte babydahliaer - man bliver helt øm om hjertet ;-) God fornøjelse med oppotningen - det er lige vejr til det. Knus

  SvarSlet
 7. Kan bara hålla med om att det är trevligt med paket med växter. Undrar om du kan tipsa om någon bra firma som säljer tulpaner och andra vårblommande lökar via internet. Stort tack för alla snygga kombinationer av vårlökar.

  Ha det gott!

  SvarSlet
 8. Jeg har osse lige fået en pakke fra Kirsten hos thyboesminde stauder. .. 6 stk blev det til. Her i blandt hylden "black lace"som jeg glæder mig til at følge væksten på. Så nu står de i min "vuggestue" og venter på at jeg finder deres faste plads :-)

  SvarSlet