Kender I Bettys skønne skamler?

Jeg har tidligere skrevet om keramiker Betty Engholm og hendes arbejder og selvfølgelig også om hendes og Torbens fortryllende have ved Sorø.

 

080620_14735_

 

081022_105831__01 081022_082322_

 

Betty og Torben er to dejlige mennesker, som jeg sætter stor, stor pris på.

 

081022_085115_

 

Betty laver de mest fantastiske havemøbler, og jeg har – ligesom mange andre – totalt overgivet mig til hendes skønne skamler med puder på sned.

 

080620_14673_ 080620_14672_

 

I år skal det være. Da vil jeg inddrage et par af Bettys arbejder på pladsen foran det nye drivhus eller måske ved søjlepavillonen.

 

080502_2079_havedrømme

 

Besøg Bettys hjemmeside.

12 kommentarer:

 1. Hvor ser de indbydende ud. Jeg fik straks lys til at sætte mig :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Jo, jeg har læst om haven og skamlerne i en eller flere af dine bøger. Husker ikke hvor - men husker skamlerne. De er ikke til at stå for, og får mig altid til at smile. Du går vist shopamok for tiden, og det bliver spændende at se, hvordan du sætter det hele sammen. Du er jo helt ustyrlig :0)

  SvarSlet
 3. Hej Claus

  Hvor er de flotte,og en rigtig god ide .

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Jeg har også læst om dem tidligere.
  Hvor er de skønne, fuld af humor, som får mig til at smile når jeg ser dem..Jeg kan godt forstå du har lyst til sådan et par nye siddepladser

  Super flot håndværk Betty...
  God søndag ...Diana

  SvarSlet
 5. Holbæk sygehus har en række stående af de fine skamler. Dejligt at vide, hvem der har lavet dem, da jeg ikke har kunne finde ud af det. Havde nemlig overvejet at anskaffe mig en . . .

  SvarSlet
 6. Skamlerne er simpelthen bare skønne og den slags kunst, som får én til at trække på smilebåndet - en rigtig lille aha-oplevelse!
  Hmm...hvilke nuancer pude-glasur skal du mon ha´på?
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 7. Bettys skamler har jeg haft svært ved at glemme fra dine bøger og jeg ville gerne eje et par stykker - så jeg er bare lidt misundelig på dig, men jeg tror at de vil gøre sig godt uden for dit nye drivhus:-)

  SvarSlet
 8. Skamlerne er også rigtig fede i virkeligheden. Jeg gad godt ha' 1 eller 2. Men det er kunsthåndværk af en rigtig dygtig kunstner, så prisen er oppe i 5 cifre. For mig bliver det derfor ved drømmen :-(...
  Birgit/Sorø

  SvarSlet
 9. Eva Kjær Nielsen7. april 2013 kl. 23.10

  Jeg mangler ord ...
  fantatiske kunstværker!

  SvarSlet
 10. Tror de vil passe perfekt ind :)
  Kh
  Marianne

  SvarSlet
 11. Hei Claus! Så FANTASTISKE sittepuffer. Sklir rett inn i haven på en naturlig og leken måte. Har aldri sett maken...men nå bor jeg altså i Norge:) Hilsen Christin i "Cornelias verden".

  SvarSlet
 12. Hei Claus! Så FANTASTISKE sittepuffer. Sklir rett inn i haven på en naturlig og leken måte. Har aldri sett maken...men nå bor jeg altså i Norge:) Hilsen Christin i "Cornelias verden".

  SvarSlet