Nej, det er ikke en aprilsnar!

Det er altså svært at forstå det, men billederne er præcis et år gamle, og det varer vist noget, inden vi kommer til at opleve dette syn her.

 

20120402_163035

 

Skovhaven, hvor disse billeder stammer fra, er endnu dækket af omkring 10 cm sne, og jeg tror, at der går mindst tre - måske fire – uger, før vi ser de skønne forårsvækster på billederne.

 

20120402_162604

 

Når vi først får forårsagtige temperaturer, er der ingen tvivl om, at det kommer til at gå hurtigt.

 

20120402_162537

 

Hvor ville det have været dejligt, hvis vi kunne have strukket alt det dejlige lidt længere.

6 kommentarer:

 1. .....nej men gid vejret var en aprilsnar så vi i morgen stod op til 15 grader og friske skud på træer og buske;-)

  Forårshilsener fra Berit på Sydfyn

  SvarSlet
 2. Billederne får mig til at tænke på, hvor mange uger vi mon egentlig er bagud i forhold til et normalt forår?
  Og du har nok ret, Claus, når foråret endelig kommer og kulden slipper, ja, så kommer det med et brag og giver en kort "sæson"

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Vi må da håbe at der er kommet noget op af jorden inden den 19 maj, 10 cm sne endnu og alt er totalt frosset, jeg har revet græsplæne med sne på idag, lidt en anderledes måde at gå i haven på, men hvor bliver det dejligt når forårsblomsterne trænger igennem jorden igen
  Mvh Jesper

  SvarSlet
 4. Fantastisk! Her er det så tørt og kald i bakken at vi har fått totalforbud mot å tenne opp ilde utendørs. Vi har ikke hatt en slik tørr mars i Rogaland på 110 år sies det. Jeg venter enda på påskeliljene skal sprette opp av bakken. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves...:)Skjønt å se slike vakre bilder. Klem:)

  SvarSlet
 5. Åh jeg er så træt af den sne, gik tur i haven i går og havde lyst til at tage haveslangen med og spule snedriverne væk..
  Heldigvis spire frøene inden døre, og det er jo en dejlig ting :)

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  mine botaniske krokus lider sandelig for de kan ikke holde sig nede i jorden. Alt er forsinket og hvis det bliver for varmt så falder både tulipaner og narcisser ret hurtigt. Vi krydser fingre for foråret.

  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet