Så er der ’dækket op’ ...

The sunken garden er et af havens markante rum, og her er der ikke åbne bede. Det er en krukkehave.

 

20120816_063734

 

Før jeg fik skabt dette rum, var det ikke oplagt at arbejde med symmetri her i haven, men det nyder jeg at gøre her.

 

20120816_063602

 

Hvert år prøver jeg at udvikle stilen, og ikke to sæsoner er ens.

 

20120816_063438

 

Bestandigt prøver jeg at dygtiggøre mig, og der er heldigvis hele tiden mulighed for at gøre tingene endnu bedre.

14 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Med mindre din smag ændrer sig (hvilket måske er sandsynligt), har jeg svært ved at se, hvordan det kan blive bedre. Det kan sikkert være en interessant udfordring at eksperimentere med nye kombinationer, men det er en helt anden sag. Tror jeg. Der er forskel på "bedre" og "anderledes". Hov. Der stak jeg lige næsen frem.

  SvarSlet
 2. Kære Nette - du er altid velkommen til at stikke næsen frem. Du forstår jo at belægge dine ord. Kh Claus

  SvarSlet
 3. Du godeste hvor er det smukt, er også betaget af billederne i det forrige indlæg ;-)) KH Lotte

  SvarSlet
 4. Meget smukt!

  Husker jeg ret hvis der før var en swimmingpool her? Vil bytte til dette til enhver tid!

  SvarSlet
 5. Mit absolutte yndlingshaverum, jeg går ofte en lille tur i rummet...;O) (video fra 3. aug. 2012)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 6. Eva Kjær Nielsen2. april 2013 kl. 22.29

  Favoritten :-)

  SvarSlet
 7. Det er og bliver en utrolig flot have du har. Dine blomster vokse jo næste som "ukrudt". :-) så frodig de står. Vi andre kan kun drømme om en liggende frodighed i vores sandjords have, her i midtjylland.
  Jeg sad forleden og læse en af mine bedste bøger, Hemmelig Haver da jeg en dag mindes Holger på Fyn. Kunne ikke lade være med at tænke om Holger stadig er i blandt os, og hvad der sker med den smukke natur have i en plet midt i skoven.

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Skønne billeder du viser endnu engang.
  Den frodighed som du er så god til at trylle frem beundre jeg dig rigtig meget for. Endnu har du ikke vist et billede fra dette vidunderlige haverum
  uden at jeg falder helt i staver, det er bare rigtig smukt uanset hvilke retning man vender sig i. Men også de forskellige årstider er en stor fornøjelse, nok lige med undtagelse af vintermånderne hvor du har det store hvide telt stående, men et eller andet sted falder det jo lidt i med omgivelserne.
  Jeg glæder mig til bogen om den hvide have udkommer, den vil blive studeret nøje. Men først gælder det bogen om Tante Grøn have, som udkommer i næste uge, den er bestilt hvor jeg glæder mig til at sætte i min gode lænestol med benene oppe og et krus kaffe.

  Rigtig god dag til Mors og Risskov.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 9. Utrolig smukt og frodigt. Man fristes til at spørge, hvad i alverden du gør ved dine blomster - de eksploderer jo nærmest i frodighed. Jo, du forstår at gøre havearbejde til en kunstart.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 10. Det er jo bedårende smukt allerede - kan da slet ikke forestille mig, hvordan du vil forbedre og udvikle. Men det bliver skønt at følge med og lære mere.

  Jeg vender tilbage her til din blog igen og igen for at lære noget, og for at nyde din smukke have. Hvis jeg ikke allerede længtes efter egen have, så gør jeg det da nu. Håber at min terrasse kan blive til et frodigt paradis...

  Hav en vidunderlig dag.

  SvarSlet
 11. Hej Claus,
  jeg vil give de andre ret.. BEDRE kan det ikke blive -men anderledes.
  Vi ser dybt betagede på alle de kreative ideer, du lægger frem for os..
  Der er aldrig noget, man ikke bryder sig om -men mange af os må VÆLGE mellem dine vidunderlige planter og smukke løsninger..
  Jeg HAR ikke plads til Magnolia -ikke hvis det øvrige skal være her.

  Jeg er vild med dit solur!
  Så engang et lignende i Australien, men kunne ikke forstå, hvordan det kunne vise nogetsomhelst der, for solen står jo i nord midt på dagen :-)
  Det viste sig da også at være importeret fra Frankrig..
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 12. Kære Claus. Det er en fantastisk frodighed du har i dine krukker men planter du dem om i større krukker hvert år, eller gir du dem bare en topdressing?
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 13. Jeg fristes også til at spørge om du ikke nogle gange har lyst til at fortsætte /gentage bedet et år mere og så blot finjustere små detaljer ? Det er så flot .. Har du ikke følelsen af ind i mellem " så nu er den der sgu "? Ikke fordi vi ikke kender følelsen af .." og så bare lige og så lige nogle.... Så er den der ..

  SvarSlet
 14. Kære Vicki - nej, slet ikke.

  SvarSlet