Så er ‘min’ plantemuld klar

Jeg fortalte om plantemulden for nogle uger siden, men gør det nu igen, førdi den er kommet på Bilkas hjemmeside.

 

Skal I anlægge et nyt bed eller måske bruge muld til højbedet eller køkkenhaven, er ‘min’ plantemuld unik. Dette næringsrige produkt består af kompost, vasket sand og hestegødning.

 

Plantemulden udlægges i et lag på ca. 20 cm og kultiveres derefter ned i den eksisterende jord. I højbede bruges plantemulden alene.

 

claus20130227_112126

 

En kubikmeter muld i storæsk koster frit leveret kr. 1495,- Læs mere her.

10 kommentarer:

 1. Det lyder super godt man kan købe det over nettet. Jeg bor desværre temmeligt langt væk fra en Bilka butik.Det ville være rart man kunne købe din krukkemuld over nettet.Er det et ønske du kunne videre bringe til Bilka? Eller er plantemulden lige så god til krukkerne?
  Tak for en super god og inspirerende blog.
  Hilsen Annette fra Lolland

  SvarSlet
 2. Det ser godt ud! Og ikke skyggen af spagnum, vel?

  Med venlig hilsen
  Lise E Rasmussen

  SvarSlet
 3. Jeg er enig med Annette fra Lolland, men vi har jo talt om det med levering af krukkemuld til hudløshed. Jeg skal bruge mange poser, og det kan jeg desværre ikke have i min håndtaske (læs: lille bil). Derfor må jeg finde på noget andet. Ærgerligt!

  HOV glemte at jeg var lock-outed herfra.

  SvarSlet
 4. Hør hov..
  Er krukkemulden det samme som denne plantemuld?
  Så er der vist noget, jeg har misforstået :-(
  Jeg var ellers i Bilka i går og reddede mig 2 poser krukkemuld..
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 5. @ SuK, Det tror jeg bestemt IKKE.

  SvarSlet
 6. Jeg overvejer at bruge poserne med krukkemuld som plantesække til mine kapillærkasser. Da jeg var så begejstret over resultatet i mine krukker sidste sommer, må det kunne overføres til tomatplanterne. Gad vide om nogen har erfaring med det?
  Iøvrigt rigtig fint at der nu kan købes bigbags. :)

  SvarSlet
 7. Kære alle - svar på nogle spørgsmål.

  Plantemulden er ikke det samme som krukkemulden. Og nej, plantemulden vil ikke være god i krukker. Og nej, der er ikke spagnum i plantemulden.

  Krukkemulden kan fint bruges i kapillærkasser.

  Mht til nethandel af krukkemuld har jeg fået oplyst.´, at den ikke kommer i netbutikken, fordi forsendelsesudgiften procentuelt vil blive for høj. Jeg har INTET med dette at gøre, og I må kontakte Bilka, hvis I stadig er uforstående.

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Ved du, om plantemulden er fin nok til, at man kan bruge til topdressing af græsplænen (selvom jeg godt ved, at din smukke og inspirerende have er helt plænefri)?

  Mange hilsener fra en stor beundrer og nyder af din blog

  Ole

  SvarSlet
 9. Kære Ole,

  Nej, det vil den ikke egne sig som topdressing, idet der er tilført husmusrigt materiale.

  Kh Claus

  SvarSlet
 10. Tak for svaret og god weekend.

  Mvh Lise E Rasmussen

  SvarSlet