Tantens bog er lige kommet ...

… og alle I, der har forudbestilt den, modtager den i morgen.

 

img-11750-w335-h465[1]

 

Lige nu har de meget travlt med at pakke nede på lageret.

 

Se hele bogen her.

24 kommentarer:

 1. jeg har lige bestilt den i dag, så jeg må nok komme i en senere postgang, men jeg venter gerne..... og med lidt længsel :)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hvor helt igennem dejligt :-) har glædet mig længe! Troede først bogen kom på torsdag, og der er jeg i København, så helt perfekt, at den leveres på bopælen i morgen. Glæder mig, glæder mig, glæder mig...

  SvarSlet
 4. Tanten skal være så velkommen... :o)

  SvarSlet
 5. Den når jo nok først Solskinsøen i overmorgen, hvis jeg kender Postdanmark ret. Men hvor jeg dog glæder mig til at se, hvad I har skabt sammen - du og den kjæreste Tante, Kære Claus!!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 6. Held og lykke med salget!

  :-) Lisbeth K

  SvarSlet
 7. Så flott den var!
  Hvor og når kan jeg få kjøpt denne i Norge? Mvh Kjersti

  SvarSlet
 8. Beate fra Skovhaven9. april 2013 kl. 16.33

  Ih, hvor jeg glæder mig, jeg kan næsten ikke vente til posten kommer.
  Du og tante Grøn har garanteret lavet et mesterværk.

  SvarSlet
 9. Jubiiii, det passer jo perfekt nu hvor jeg sidder med benet i en skinne og ikke kan komme i haven:-)
  Jeg glæder mig VILDT - hils tanten, knus hende og fortæl hende det:o)

  SvarSlet
 10. Dejligt - jeg glæder mig også!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 11. Glæder mig...:-)

  Hej fra lisbeth

  SvarSlet
 12. Øj øj, allerede i morgen! Og her har jeg talt ned til i overmorgen, jabadadue, jeg glæder mig :-D

  Venligst Susan Bj. Christensen/Kjellerup

  SvarSlet
 13. Jeg glæder mig også, må dog vente lidt, da den kommer med familien som en forsinket fødselsdagsgave

  SvarSlet
 14. Nøøj, så håber jeg godt nok posten gider kommer forbi min postkasse i morgen, ellers får jeg den forhåbentlig torsdag :)

  SvarSlet
 15. Kære Claus og Tante Grøn

  Så er den meeeeeeeeget laaaaaaaaaange ventetid endelig overstået, hvor jeg glæder mig til at sidde med den i hånden og nyde med garanti dette pragteksemplar som er udkommet fra begge jeres hænder. På vejrfronten snakker de jo kun om dårligt vejr de næste dage, så det er jo herligt. (Ville nu gerne se forår og lidt varmere vejr nu).

  Rigtig god aften til jer begge.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 16. Endelig den lidt forsinkede fødselsdaggave. :)

  SvarSlet
 17. Jeps, blot sove én nat mere... Så nu er jeg vist nødt til at aflyse biografturen i morgen aften !

  SvarSlet
 18. SÅ! Nu er bogen kommet og jeg har lige haft den i hænderne. Skimmede den lige hurtig igennem. Nøj nøj for en dejlig tyk bog med skønne billedere og gode beskrivelser af hvad jeg ser. Nu vil jeg lave mig en dejlig kop varm kaffe og sætte mig godt tilrette. Det kan kun blive en god dag!

  Venligst Susan Bj. Christensen

  SvarSlet
 19. Yes står nu med bogen i hånden. Har heldigvis en fridag i dag, så jeg kunne vente på posten :-). I kan glæde jer derude. Bogen lever fuldt ud op til forventningerne. Endnu engang tillykke til dig min Jyt, og til dig Claus for nogle fantastiske billeder. Rigtig god dag til alle. Kærligste hilsner Tina Larsen

  SvarSlet
 20. Må se at komme ud af dvalen og få bestilt den........

  SvarSlet
 21. Kære Kjersti - den nemmeste og billigste måde er at købe bogen hos adlibris.no

  SvarSlet
 22. Jeg har modtaget mit eksemplar, og har skimmet den igennem. Det bliver helt sikkert en bog, der bliver læst forfra og bagfra mange gange i rigtig nyde-tempo. En moderne Tasha Tudor. Jeg har betegnelsen: den skal med på plejehjem = den kan man ALDRIG skille sig af med.

  Der er også mange skønne billeder i bogen - man kan godt "fornemme" fotografen og hans "stil" i billederne.

  Til lykke til jer begge.


  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 23. Kære Jytte.
  Undskyld jeg ikke fik skrevet her i går - men jeg var totalt opslugt af din bog.
  Du skriver så levende, at man føler, man er der selv. Kan næsten dufte blomsterne.
  Hvor er det også dejligt, at der er billeder af jer alle tre. Hils John og Emma fra mig.
  Og den kære Claus har jo nok engang taget de skønneste billeder.
  Jeg siger som Hannemor: Den bog skal med på plejehjemmet om ca 35 år ha, ha.
  Vejret i dag lægger op til, at jeg lige kan tage sidste halvdel af TANTE GRØNs første bog:-).
  De kærligste hilsner

  SvarSlet