Udekøkkenet er også klar

Vores udekøkken er også blevet grundigt rengjort, og nu er vi klar til at bruge det igen. Nu skal der bare ‘pyntes’ lidt op.

 

20130422_160235

 

Det er som om, at udekøkkener ikke helt fik den gennemslagskraft, som det blev spået for nogle år siden, men vi er i hvert fald glade for vores og bruger det flittigt gennem hele sommerhalvåret.

 

20130422_160257

 

Her er der blevet budt på mange gode måltider, og det er jo en kendt sag, at mad spist i det fri smager ekstra godt.

9 kommentarer:

 1. Uhh dejlig tid vi går i møde. Kan ikke se grillen ordentligt, er du til kul eller gas? Jeg gætter på kul :-)
  Dejlig forår og sommer til dig Kære Claus :-)

  Forårs smil Lena

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Det ser jo bare uforskammet ;0) godt ud. Jeg kan godt forstå I har nydt mange måltider i de dejlige omgivelser, I må da blive "hensat" til syden når I sidder der en varm sommeraften !
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 3. Kære Lena, du har gættet helt rigtigt. Kul, selvfølgelig!

  SvarSlet
 4. HVor ser det lækkert ud. Så er det bare at håbe på dejligt vejr hele sommeren.

  SvarSlet
 5. Jeg elsker dit udekøkken. Særligt fordi at det er så stilrent og strømlinet. Det der gør det ekstra lækkert er når du giver det "stramme" modspil i form af planter og andre dekorative indslag. Glæder mig til at se hvordan sommerenes Styling bliver :-)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud,lad os håbe at vi får en dejlig sommer, det er så skønt når man kan sidder ude og nyde haven.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 7. Næh! Vi har jo økonomisk krise, og så er der mange, som synes, at man godt kan klare sig med det, man har. Jeg for eksempel.
  De to af væggene i mit lille køkken er vinduer, så når jeg vil ha' udekøkken, lukker jeg bare vinduerne op. Så har jeg heller ikke problemer med alger og lignende, når det står og bare står om vinteren. Og dertil kommer , at jeg er tilstrækkelig barnlig til at synes, at det er sjovt at stikke tingene ud af vinduet og snakke med dem udenfor, når jeg laver mad.

  Men du har et fint udekøkken, Claus, og det er godt, at der er nogle, som holder hjulene i gang.
  Velbekomme
  Jytte
  www.,danishknitdesign.com

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Super hyggeligt udekøkken i har, kan god forstå at i anvender det meget igennem sommeren, der er ikke noget så hyggeligt som at gå i haven at makke, mens stegen er i grillen

  Mvh Jesper S

  SvarSlet
 9. Copy page :) har fået bevilget orangeri og udekøkken til 50 års fødselsdag.... Så nu er der dømt planlægning til vinter

  Susann, Nivå

  SvarSlet