Ugens tilbud

image

 

image

 

Her ser I ugens ’Claus Dalby-tilbud’ i Bilka. Jeg er blandt andet rigtig glad for, at vi i denne uge kan tilbyde klokkeranker, lathyrus og lyse tallerkensmækkere i bakker.

 

20130426_144930 20130426_144957

 

Jeg var forbi Bilka i Tilst forleden og så de flotte planter.

 

I annoncen står der, at der er seks planter i hver bakke, men det ser ud til, at gartneren har været i godt humør, for han havde sat to planter i hvert af de seks huller.

 

20130424_122213 20130424_122224
20130424_122338 20130424_122351
20130424_122407 20130424_122618

28 kommentarer:

 1. Mine klokkeranker er ikke rigtigt spiret for mig, så da jeg var i Bilka onsdag købte jeg en bakke, en bakke lathyrus, fire stauder, påfugleblomster og... og... og... Det va en dyr omgang men så er der også godt fyldt op med sommerblomster - bilen duftede fantastisk da jeg kørte hjemad

  SvarSlet
 2. Woooah!
  Du MÅ få overtalt Bilka til å starte utsalg i nabolandene Norge og Sverige også! ;-)

  SvarSlet
 3. Meget yndige blomster dem.....................virkelig.

  SvarSlet
 4. Hmmm måske jeg bare skulle smide min 3 trilliader beskidte og grimme såbakker med frølinger ud og gå i Bilka.

  SvarSlet
 5. Kære Claus. Jeg syntes, det er rigtig ærgerligt st se på alle de tilbud fra Bilka, som du lægger på din ellers så gode blog. Jeg er godt klar over, at du markedsfører mange god planter m.m. For Bilka, men det er ikke det der virker inspirerende på din blog. Hvor er alle de spirende forårsvækster fra din flotte have, som vi alle kan få ideer af. Vi kan altid selv opsøge Bilka, og se deres ugentlige tilbud, hvis vi har lyst til det. Venlig hilsen Ruth

  SvarSlet
 6. Kære Ruth - det bliver du nødt til at finde dig i, at jeg gør en gang om ugen i sommer månederne. Synes ellers nok, at jeg kommer med megen anden inspiration.
  Vær dog lidt positiv ...

  SvarSlet
 7. Jamen det er da rigtig dejligt at blive oplyst om, at der er planter i Bilka, ellers fik jeg ikke købt nogen af dem og det ville være en skam, så der er vi ikke helt enige Ruth.Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 8. Nu bliver jeg da bare sur - kan godt forstå at kommentaren over mig er anonym - tør nok ikke andet. Jeg synes, det er fint, at man får at vide, hvis der er gode tilbud i Bilka. Det er jo meget billigere end at køre til et plantecenter. Så behold dine sure kommentarer for dig selv "anonym", eller vær så meget mandfolk, at du skriver dit navn !!!

  SvarSlet
 9. Jeg er altså også til hele pakken og synes det er dejligt med virkelige billeder af planterne fra Bilka også. Selvom jeg også efter CD-samarbejdet faktisk bladrer bilkarekalmen igennem (bladrer hurtigt frem til plantesiderne først;O))
  Synes også om, at du viser billeder fra dit nye væksthus med det lille drivhus fra Bilka sat sammen med resten af indretningen.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 10. Skøn ide med de små spænde planter i bakkerne.... Især for dem som er knap så heldige med deres såning, eller som ikke har pladsen til at forsøge sig selv.
  Jeg så godt billederne i reklamen, men må indrømme at først rigtig stoppede op da jeg så billederne her... Måske jeg alligevel skulle ud og kigge nærmere på planterne :-)

  Iøvrigt - har lige et spørgsmål. De fine planteborde som du lancerede sidste år - dem med metalrammen, og flise-stenen som hylde... Kommer de igen i år?

  Mange forårshilsner fra Susan

  ps. Jeg syntes det er mere end fint at du fortæller om ugens "fund". Det er meget inspirerende - og vel også en del af jeres aftale. Så kun TAK herfra.

  SvarSlet
 11. Kære Susan - flisebordene er ikke på 'programmet' i år.

  SvarSlet
 12. Jeg er helt enig med Ruth - og synes det er lidt ærgerligt, at den mindste smule kritik af denne blog stort set altid bliver mødt med tøsefornærmethed i stedet for at betragte det som forskellige holdninger.
  Men man kan jo bare vælge ikke at besøge bloggen, hvis man ikke bryder sig om dens selvros.

  Hilsen Jytte

  SvarSlet
 13. Kære Jytte - det har du da fuldstændig ret i; at man bare kan vælge ikke at besøge bloggen ...

  SvarSlet
 14. Jeg glæder mig hver dag når jeg går på facebook over de ting jeg læser og de billeder du lægger på siden, det er til stor fornøjelse.Har lige købt et Sirius orangeri i Bilka som jeg glæder mig til at indrette, jeg stjæler lidt af dine gode ideer, fra dine super gode bøger og tv udsendelser. Tak for at du deler ud af din viden:-)

  SvarSlet
 15. Kære Claus.
  Ja jeg er altså én af uden tvivl mange vestjyder, der er glad for, at du fortæller om, hvornår de forskellige ting er fremme i Bilka - for her i Ringkøbing har vi ikke fået Bilka-reklamer siden årsskiftet. Det vil sige - vi fik netop for denne uge - men det er nok en engangs foreteelse, så bliv endelig ved med at yde os denne service også. Tak du.

  SvarSlet
 16. ...Husk en blog er jo personlig og ikke et debatforum, hvor man kan diskutere og komme med alle mulige personlige holdninger, hvis ikke man bliver spurgt. Bloggen repræsenterer ejeren og det emne bloggen handler om. Altså behøver man slet ikke at kommentere - nå ja, det kom jeg så til alligevel...
  Godnat - hilsen Pia

  SvarSlet
 17. Kære Pia - lige mine ord. Tak ...

  SvarSlet
 18. Så har jeg været i Bilka og købt det fine kastanjehegn og manden har allerede sat det op ved havehuset. Det bliver rigtig godt og især når hegnet får lidt patina og mine ærteblomster kan sno sig omkring hegnet...

  Kærlig hilsen Tanja

  SvarSlet
 19. Kære Claus
  Jeg er bare så glad for, at du vil bruge din tid på at inspirere alle vi " havetosser". Det er da en superflot service og ikke en selvfølge. Hvis der så er indslag, som man ikke selv har brug for eller er interesseret i, kan man jo lade være med at læse det.
  Kh Ida fra Koldingegnen

  SvarSlet
 20. Jeg kører kun til Bilka, hvis jeg ser noget herinde på bloggen, som jeg kan bruge. Jeg besøger KUN Bilkas Havecenter, så bliv endelig ved med at oplyse, når der er gode ting.
  Jeg bliver nødt til at få fat i nogle af disse planter. Har ellers lige sået rosenslynge, men hvis jeg ikke har mere held med dem end sidste år, er det godt at have et par planter i reserve :-)
  Det er lige netop de rigtige farver, som er fremme nu.

  SvarSlet
 21. Kære Claus.

  Jeg er utrolig glad for dine bøger, har alle havebøgerne.

  Jeg kan rigtig godt lide at følge med på bloggen, men er ved at være træt af den meget selvhøjtidige stemning, hvor man næsten skal undskylde, hvis man ikke er enig med dig.

  Jeg havde ikke opfattet det som at bloggen kun var for folk med samme holdninger.

  Jeg opfatter dig også som en trend spotter. Derfor er det vel også vigtigt at få et nuanceret billede og ikke kun fra folk med samme holdninger som dig.

  Hvorfor ikke bare sige pyt, hvis der er nogle, som ikke er enige med dig. Langt de fleste af os, synes, at du har nogle fantastisk gode idéer og nyder at besøge din side.

  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 22. Kære Charlotte - det eneste, jeg skriver, er, at jeg forbeholder mig retten til at vise de tilbud, som jeg sammen med Bilka har sammensat.

  Jeg synes, at ovenstående kommentarer viser, at de fleste er glade for dette. Det har da intet med trends at gøre!

  SvarSlet
 23. @ Charlotte: Kald det bare selvhøjtideligt,men det er Claus´blog, så selvfølgelig handler den om ham og hans meninger. Som Pia så rigtigt skriver er det ikke et debatforum.
  Ang Bilka så ved vi jo at det er et samarbejde Claus har indgået med Bilka og derfor omtales de tilbud som han dér lægger navn til.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 24. Kære Claus
  Hvor er det fedt at du har lavet samarbejde med Bilka!
  Jeg har købt nogle CD lathyrus frø i Bilka og vil bare sige at det er en fornøjelse at købe frø hvor der på pakken står at der er ca 15 frø og nu har jeg 17 fine stærke lathyrus planter stående som bare venter på at blive pottet om!
  Og tak for en inspirerede blog - den tager iøvrigt ca 3 uger stort set uden pause at læse/se igennem fra start til slut ;)

  Til slut et forslag - kunne du ikke udgive en bog om haver på landet? Utroligt mange havebøger omhandler små haver og små haverum..
  Jeg savner inspiration til en stor have på landet - herude hvor vinden suser :) sådan en bog står i hvert fald på min ønskeseddel!

  Mange hilsner Karina

  SvarSlet
 25. Kære Karina - en særlig bog om landbohaver kommer jeg nok ikke til at lave. Men følg bare med her; min have er jo heller ikke helt lille.

  SvarSlet
 26. Kære Claus

  Sidder netop efter en dejlig lang weekend og læser op på din blog - og vil bruge denne lejlighed til at sige dig tak fordi du annoncerer hvornår de forskellige eftertragtede varer er på hylderne i Bilka.

  Så vidt jeg husker er du blevet opfordret til at annoncere dem flere gange fra ivrige bloglæsere, så fortsæt endelig med det.

  Jeg holder heller ingen reklamer og nyder at blive orienteret herigennem, for så skal jeg ikke køre forgæves på de forkerte tidspunkter til Bilka, og jeg behøver heller ikke at besvære mig med at finde frem til Bilkas hjemmeside eller tilbudsavis. (Kald mig bare doven).

  Tak for det Claus.

  :-) Lisbeth K

  SvarSlet
 27. Hej Claus.
  Vil bare sige at jeg er rigtig glad for dit samarbejde med Bilka, det er jo tydeligt at der kan købes rigtig mange specielle planter, stauder osv, vil faktisk sige at en del af udvalget er bedre end på diverse havecentre hvor det konstant er det samme uden variation udover det sæson betonede.
  Bor selv ret langt fra Bilka ( Tilst ), men besøgte det en gang ugentlig mens jeg gik til strålebehandling som en lille velfortjent gave til mig selv... Så tak Claus
  Venlig hilsen Lotte

  SvarSlet