Åben have

Det er vist en kendt sag, at mange ønsker at se min have, og at jeg bliver nødt til at trække lod.

 

Deltagerne til 19. maj er udtrukket, og nu er det den 23. juni, det gælder.

 

20100703_174401_lo

 

Hvad tilmelding angår, skal man nu tilmelde sig via facebook.

 

Jeg forestiller mig, at nogen vil spørge: ’Jamen hvad så med os, der ikke er på facebook?’. Her bliver jeg nødt til at sige, at så kender I nok én, der er.

 

Tilmeld jer her.

13 kommentarer:

 1. Jeg har trukket et lod. Så må vi se om vi er heldige :)

  SvarSlet
 2. Hvor kan jeg se, hvem de heldige er til den 19. maj ?

  SvarSlet
 3. Hej Helle
  De heldige vindere står under åben have, under indholdsfortegnelsen, til højre på bloggen
  Mvh Jesper S

  De 25 er:
  Annemette Wandsø, Lene Langeland, Lene Mols, Ingmarie We, Kirsten Miran, Tine Uldall Vogt, Karen Riemenschneider, Iben Kofoed, Margit Bruun, Sanne O, Bente fra Bornholm, Peter Gregersen, Salla Fischlein, SuK, Karina Viborg, Reidun D, Vera Glindvad Kristensen, Søren Kiil, Lena fra Håstrup, Marie Petersen, Brit Nordström, Maria Christensen, Landliv, Jesper Svendsen og John Pedersen

  SvarSlet
 4. Jeg håber virkelig, jeg er heldig denne gang. Jeg har både meldt mig her og i Bilka så måske.
  Ida fra Koldingegnen.

  SvarSlet
 5. Hej Claus. Jeg kan ikke læse teksten på dit Fc opslag. Det er skrevet hen over billedet med små bogstaver i sort.... Vil da ellers forfærdelig gerne med i lodtrækningen :-)

  SvarSlet
 6. Kære Lotte - undersøger lige sagen. Herfra er der ingen problemer. Kh Claus

  SvarSlet
 7. - Hvad med os der allerede har "tilmeldt" os før du lagde det over på Facebook? Er vi stadig med i lodtrækningen?

  Skøn rosenhæk på billedet :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 8. jeg har nu deltaget via Facebook - blot en lille grad af ærgelse af at funktionaliteten krævede en trawling af hele min telefonbogsliste på min iPhone... Det burde ikke være nødvendigt for at deltage i konkurrencen?

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Jeg prøver altid lykken, fordi jeg - ligesom alle andre - meget gerne vil besøge din fantastiske have. Er for længe siden tilmeldt på den "gamle" facon. Men facebook Claus - nej det vil jeg ikke bruge. Selvom vi sikkert ikke er mange facebook-fornægtere, så er det alligevel rigtig trist, at det er adgangsvejen denne gang - og bruge en andens profil, nej desværre det vil jeg ikke. Jeg håber os uden facebook får en chance en anden gang.

  SvarSlet
 10. Kære Lisbeth - nej, jeg starter på en frisk. Kh Claus

  SvarSlet
 11. Kære Lotte - problemet skulle være afhjulpet nu.

  SvarSlet
 12. Tak for svaret Claus!
  Jeg har været væk fra bloggen - faktisk rigtig trælse computerproblemer hele weekenden :-(

  - Vil prøve at læse op og lægger måske lidt kommentarer hist og pist.

  Kan godt forstå at du har været nødt til at starte forfra med tilmeldinger! Du må jo have fået i tusindvis :-)

  KH. Lisbeth K

  SvarSlet
 13. Jeg er en av de mange som i flere år har drømt om å se hagen din, men jeg er ikke på Facebook. Som nevnt av en annen: Håper vi som ikke er/ønsker å være på Facebook kan få en sjanse ved neste korsvei:-)
  Mvh Else Hilde K.

  SvarSlet