Back stage

En dejlig sidegevinst ved det nye drivhus er den praktiske arbejdsgård bagved.

 

20130514_200451

 

Som I ser på billederne her, har vi fået etableret reoler, så planterne bogstaveligt talt kan stables. Det er her de mange dahliaer – blandt meget andet – står opmagasineret.

 

20130514_200421

 

Inden længe får vi låger for at skærme gården af. De bliver i samme stil som i haven, dog med plader, så man ikke kan se igennem dem.

 

NB. Jeg er i Frihuset i dag – på TV2 Fri – direkte. Omkring en halv times ved middagstid.

14 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Sikke en flot reol-opmagasinering, og hvilken nydelig orden der hersker bag ´kulisserne´, det ser godt ud. Skønt med god plads at arbejde på.
  Hvilke planter er dét med det gullige løv? De fangede lige mit blik for de ser spændende ud.
  Har DESVÆRRE endnu ikke haft held med at finde TV2-Fri, hverken på TV eller PC, ... så jeg drømmer videre ...
  God dag. Kh, iris.

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Alletiders med plads til opmagasinering - noget, der altid er behov for i en have, men som kan være vanskeligt at placere og samtidige bevare det gode helhedsindtryk - super fin løsning. Har mulighed for at se TV2fri i dag, så jeg glæder mig til dit indslag :-)
  Ha´en god dag - kh Celsiana

  SvarSlet
 3. Eva Kjær Nielsen15. maj 2013 kl. 08.31

  Øv ...
  Jeg kan ikke finde kanalen,
  men har dine bøger og mine
  drømme ;-)

  SvarSlet
 4. Kære venner - TV2 Fri kan ses gratis på nettet i en prøveperiode.

  Kære Iris - den gulløvede plante er en gul variant af Helichrysum petiolare. Kh Claus

  SvarSlet
 5. Du godeste! Jamen Claus! Dét er i sandhed industrielle mængder. Både du og dine medarbejdere må klappe i hænderne af den orden. Med de mængder planter kan jeg forestille mig, at I kommer til at undre jer over, at I nogen sinde har kunnet undvære de reoler.

  @ Iris, Mon ikke det er Helichrysum Petiolare Limelight?

  @ alle jer som TROR, at I ikke kan se TV2 Fri, så se dog her HELT GRATIS. Blot tryk på den rigtige kanal nederst: http://play.tv2.dk/live/tv-2-fri/#tv-2-fri

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Tak for svaret. Faktisk var dét den første plante på din blog, jeg forelskede mig i. Har den ´grå´-løvede fra Bilka, men har endnu ikke været heldig med at finde ´Limelight´.
  Også tak til Nette, vil straks gå til nævnte side :o)
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 7. Link til live tv online er her:

  http://play.tv2.dk/live/tv-2-fri/#tv-2-fri

  SvarSlet
 8. Hvor ser det flot ud med din stramme orden! Det må være herligt at kunne få tingene godt af vejen.

  Hvad med en DVD-opsamling:
  "Stjernestunder i selskab med Claus"?

  Det kunne da være fedt!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Så fik jeg endelig set dig igen på TV2 Fri. Et fint indslag, bare alt for kort for min smag.
  Det ville være fint, hvis du ville oplyse os om, når du er på, for man kan jo ikke bruge 2 timer på Tv hver dag i denne forårstid, selv om det da også er godt at blive oplyst om smørrebrød, grisetræning og alle de andre indslag, de sender fra Frihuset.
  Kh Ida fra Koldingegnen

  SvarSlet
 10. øv fjernsyn om dagen er jo uladsergørligt pga arbejde osv,, Her i huset er tv2fri døbt nårviblirpensonist kanalen, Jeg har dog liige fanget et par klip en gang imellem om aftenen. Men det kunne være fint hvis du kunne annoncere når du var "på".
  kh Gunvor

  SvarSlet
 11. Kære Claus
  Jeg låner lige din blog.

  @ Gunvor, Jeg ved ikke hvad ikke-pensionister ellers laver sidst på aftenen, men mange ser måske fjernsyn alligevel efter kl. 21? Kanalen har i øvrigt mere at byde på end Frihuset. Selv har jeg afgjort ikke tænkt mig at vente til jeg bliver pensionist med at blive inspireret og få gode idéer. Jeg medgiver dog, at jeg gerne ville have set mere til hr. Dalby :0)

  SvarSlet
 12. Tak fordi du oplyste om din deltagelse i Frihuset i dag... så kan jeg love for harddiskoptageren kom i sving. Så var der noget at glæde sig til senere når mørket falder på. Bliv ved med det Claus :-) TAK for skønne indslag og selvom man egentlig ved "det meste" så skal det jo ses og gemmes alligevel.

  kh Helle Aagaard
  Sydfyn

  SvarSlet
 13. Hvordan får man styr på haven Claus hilsen Simon det mit spørsmål

  SvarSlet
 14. Håber at det er i orden med et spørgsmål i et gammelt indlæg, men jeg overvejer selv reoler eller lignede til opmagasinering i haven, men jeg frygter lidt at de normale stålreoler vil ruste og hurtigt gå til, så vil høre om det er specielle reoler til udendørs opmagasinering du har eller?

  SvarSlet