En god gerning ...

... kan ikke gøres for tit. Og derfor vil jeg var også lige i år gøre opmærksom på, et unikt postordrefirma, der sælger de mest fantastiske planter til meget rimelige priser. Klik her.

 

_20100517_090528[3][1]

 

Mange af jer kender i forvejen Odenia.dk, og jeg ved, at rigtig mange af jer handler der fast. Det er simpelthen genialt at modtage planterne med posten.

 

Læs mere om Odenia.dk her.

3 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Jeg har allerede fået mine småplanter i hus fra Odenia. Jeg havde bestilt dem til "omkring 1. maj", og sandelig om ikke jeg dagen før fik en mail, som bekendtgjorde, at nu blev de sendt. De er allerede pottet op i mindre potter, hvor de lige skal vente på at blive lidt større, før de kommer ud og lege med de store potter. Odenia fiffet fik jeg her fra bloggen for et par år siden, og det er værd at tage til sig. Så tak for det!

  SvarSlet
 2. Så lykkelige dere må være som har tilgang på slikt. Her i Norge ligger vi litt etter og er i tillegg utenfor EU, så da får vi bare sitte i våre stuer å nyte herligheten på computeren.

  SvarSlet
 3. Du frister....hmmmm

  knus og god weekend
  til dig

  SvarSlet