En næsten ny allé

Nuvel, det er selvfølgelig ikke en ny allé, vi har fået. Den har ligget på samme sted, siden vort hus blev bygget for over hundrede år siden.

 

claus20130508_191824

 

Men vi har fået ny belægning; den samme som omkring drivhuset. Forinden blev vejen rettet af, og nu er den fin og plan.

 

 claus20130508_191911

 

Det svagt karamelfarvede grus, der er lagt på, er valgt med stor omhu, og jeg synes, at resultatet er blevet rigtig godt.

 

claus20130508_191845

 

Faktisk så godt, at jeg vil foreslå Bilka at sælge dette produkt i storsække. Mon nogle kunne være fristet af det?

13 kommentarer:

 1. Det er bare skønt med sådan en ny og frisk belægning. Jeg kommer i tanke om dengang jeg arbejdede i Tivoli for mange herrens år siden (1978). Hver morgen inden Tivoli åbnede gik arbejdsmændene og fejede grusstierne med riskoste som de selv bandt af en eller anden slags grene - det gør man nok næppe mere...

  SvarSlet
 2. Det ser godt ud :) har ikke selv en alle' at lægge sten på, men hvis jeg havde ville en blød varm fave friste. Der er kold granit alle vegne og det falder ikke sammen med træstammernes og bladenes farve på samme måde.

  SvarSlet
 3. Din allé er flot - jeg kunne godt lide lyden af gruset på "den gamle". Hvordan lyder den nye mon?
  Jeg kan ikke afgøre om jeg kan lide grus rigtigt, før jeg har trådt på det.
  Men det ser godt ud på billedet, og jeg er vild med den lette bue - lige indkørsler er alt for forudsigelige.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Det ser rigtig fint ud, det kan være jeg skal vælg dette grus, som stier i min forhave, for går og overvejer om græsset der, skal lade livet. Helt sikkert mere indbydende end sort granit, som man jo efterhånden ser i alle indkørsler.
  Mvh Jesper

  SvarSlet
 5. Uhmm lyden af knasende grus! En helt undervurderet belægning som spiller meget mere naturligt op til havens farver end det sorte helvede man ser allevegne! Fordelen må vel også være en efterhånden betonfast sti underneden?
  Dejlig dag til havefolket:-)

  SvarSlet
 6. Godmorgen Claus. Det ser rigtig lækkert og indbydende ud, det grus du har fået på. Det ser også rigtig godt ud til dine lilla tulipaner i alléen.
  Jeg bryder mig bestemt heller ikke om granit i indkørsler, det gir sådan et koldt og hårdt udtryk.
  Jeg har ingen stier i min krukkehave, ellers var jeg aftager til et læs karamelfarvet grus:)
  Ønsker alle en dejlig solskinsdag.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 7. Det tycker jag, iallafall om det är lika svårt att hitta små störrelser på grus som det är här i sverige. det är så fint med varma toner!

  SvarSlet
 8. Hvilket flot skue og ikke mindst de flotte tulipaner - hvilken sort er det?
  Med venlige hilsner Helle

  SvarSlet
 9. Ja det ville være dejligt at kunne købe det i Bilka. Vi har noget der hedder slotsgrus og det er så svært at få fat i. Det ligner meget. Elsebeth

  SvarSlet
 10. Pernille Sparsø11. maj 2013 kl. 07.09

  Kære Claus
  Smuk alle' som på fornemste vis spiller op til de skønne tulipaner. Gruset har den helt rette farve. Ligner slotsgrus? Skynd dig at få Bilka til at få dette i deres sortiment, og gerne i halve bigbags så også vi med små haver kan få nogle dejlige gangster!
  Rigtig god weekend.
  Pernille

  SvarSlet
 11. Hej Claus

  Efter besøg hos dig, blev Søren så inspireret af den fine linde allé, at han nu har fået småbladet lindetræer i fødselsdagsgave, så han kan gå igang med hans egen fortolkning til indkørslen :-)

  Gruset her som du viser er jeg ret vild med. Har du link til, hvor man kan købe i større mængder end pose størrelser? Indkørsel er 30 meter lang og 6 meter bred. Et lastvogns træk er nok mere på sin plads :-)

  De bedste hilsner fra Helle

  SvarSlet
 12. Dens ser smuk. Granit kan anvendes til flere formål. Der er mange fordele ved at bruge granit. At vide mere om granit skærver kan jeg anbefale at besøge granitskaerver.com.

  SvarSlet
 13. Det er præcis den farve jeg vil have rundt om vores højbede. Kan du oplyse hvad gruset hedder? Jeg kan ikke se Bilka er blevet forhandler. Det ligner slotsgrus men i en smukkere farve, synes alm slotsgrus er for gult.
  Mvh Camilla

  SvarSlet