Endnu en video d. 20. maj 2013

4 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Dejligt med levende billeder, tak for det.
  Og mange mange tusind tak for din gæstfrihed i haven igår. Det var vidunderligt at opleve din helt eventyrlige have, i smuk smuk forårsdragt. En kæmpe oplevelse. Jeg svævede på en lyserød sky, hele vejen hjem, let om hjertet, glad i sindet. Tænk hvad en sådan fantastisk oplevelse kan udrette. Det var så skønt både at se, røre og dufte, og stille mærke gnisten langsomt vende tilbage og sanse en ny glæde ved livet.
  Fatter ikke hvordan du bærer dig ad med at kreere et sådan overdådigt flor. Beundrer dig højlydt. :o) Tusind tak for dig.

  Også en kærlig hilsen og knus til Jytte og Paw. Tak for jeres varme og imødekommenhed, som jeg blev ganske rørt over.

  Endnu engang TAK.
  Mange kærlige hilsner og knus,
  Henrik og Iris.

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Tak for endnu en video. Det er skønt at kunne smæske sig i dine videoer, når nu man ikke selv kan vandre rundt i din have og nyde skønheden. Også ganske dejligt at du delte dit allium løvfif. Det er skønt med de små perler, du drysser ud til os med mindre viden og erfaring. Tak for det.

  I går da jeg rumsterede i haven, kom en havenabo forbi, og vi skulle lige se, om du mon havde lagt en video på. Smartphonen blev fundet frem, og vi talte netop om, hvor god du er blevet til en rolig kameraføring.

  SvarSlet
 3. Man føler sig lidt som Alice i eventyrland, når man "går" rundt i din have. Og det er helt korrekt - dine videoer er blevet lidt mere rolige, herligt. Så kan man rigtig nyde at dvæle lidt ved de forskellige planter. Tak for turen.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 4. Kære Iris - tak for dine altid søde hilsener. Kh - også til Henrik - fra Claus

  SvarSlet