Et par dejlige tulipaner

To skønne tulipaner, som jeg glæder mig over lige nu, er den rosa ’Angelique’ og den grønhvide ’Spring Green’.

 

claus20130519_062803

 

claus20130519_062828 claus20130519_062752 claus20130519_062738

 

De klæder virkelig hinanden.

7 kommentarer:

 1. Hej Claus,

  Vilken underbar kombination! Du har en fantastisk känsla för färg.

  Ha en skön dag!

  Varma hälsningar,
  Maria

  SvarSlet
 2. Ak ja!
  Rådyrene kapper altid hovederne af mine tulipaner, så sidste år besluttede jeg, at nu skulledet være slut med dem undtagen i potter, som jeg så kunne tage ind i orangeriet. Jeg nåede bare ikke at få 'Spring Green'ind længe før de overhovedet havde tænkt på at blomstre.

  De spæde blade har forhåbentlig bekommet min hind vel. Hun har lige født to bittesmå kid, som i forgårs stod og diede hos hende lige uden for vinduet, hvor jeg sidder og skriver! Det er en tilbagevende stor oplevelse hvert forår, når de små kid spankulerer rundt her på grunden - og det skal jeg prøve at huske, når jeg bander dem langt væk resten af året, fordi de mæsker sig i snart sagt hvad som helst. I vinter og det kolde og tørre forår har det været særlig slemt; men man bliver jo blød om hjertet, når de nye små kommer til.

  Dine tulipaner er imidlertid udsøgt fine, Claus, så
  til lykke med dem
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 3. Hvor er haven bare smuk på denne årstid - man har jo slet ikke tid til at gå på arbejdet! I øvrigt er Spring Green vældig flink til at komme igen år efter år.
  :-) Lotte

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Flotte billeder af en forårs have i sit bedste dress.
  Nu bliver de dejlige tulipaner nok brændt af, nu hvor solen er dukket frem fra sit skjul efter nogle meget våde dage. Men der er heldigvis rigtig meget andet på vej, så det gør ikke noget. Jeg glæder mig allerede.
  Rigtig god dag, vi ses i Flade i morgen.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  Hej Jytte, jeg håber ikke du har slidt knæene helt ud af dine bukser, der må jo gerne være lidt af det forbudte grønne stads. Det så du jo.
  Vi ses.

  SvarSlet
 5. Hvor er de smukke disse to tulipaner - de står godt sammen. Dejligt at se, nu hvor mine egne tulipaner er helt færdige - de tålte ikke onsdagens regn og rusk. Men så kommer der jo nok noget andet at glædes over. De hvide syrener står snart på spring - og kastanjetræerne står med "lysene" på spring. Og det er jo også dejligt.

  God have weekend til alle.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Mine tulipaner har også sagt farvel og tak for i år - du er heldig, at der stadig er nogle smukke eksemplarer at glæde sig over - mon ikke de står i din skovhave?
  I min egen have glæder jeg mig over akelejer og andre forårsblomster, tidligt blomstrende klematis og syrener, der helt sikkert giver den gas i weekenden - sikke en dejlig årstid med fuglesang og summen fra flittige bier, der samler nektar i æbleblomsterne - SKØNT!
  God weekend :-)
  Kh Celsiana

  SvarSlet