Jeg er faktisk ret stolt …

… over mit samarbejde med Bilka! For Bilka er i den grad lydhøre overfor mine ønsker, og som jeg før har nævnt, har jeg aldrig hørt ordet ‘nej, når jeg er kommet med et forslag.

 

Det hørte jeg heller ikke forleden, da jeg tilfældigt kom i kontakt med en gartner, der havde den drømmedejlige lyserøde lupin ‘Blossom’ til salg.

 

Vi er mange, der har drømt om den, og den er så godt som umulig at skaffe, også selvom man søger i udlandet.

 

 

Men nu kommer den altså i Bilka. Store flotte planter i femliters potter med en del skud. Pris: kr. 119,-

 

Det gælder om at være først ude. Hver af de nedenstående butikker modtager blot omkring tyve planter, og de er til salg, når havecentrene åbner fredag morgen.

 

Planterne kan fås i følgende Bilka Havecentre: Aarhus/Tilst, Aalborg/Skalborg, Hundige, Odense, Slagelse, Næstved, Holstebro, Esbjerg, Vejle, Kolding, Sønderborg og Hjørring.

34 kommentarer:

 1. Kære Claus,

  den lupin er simpelthen så appetitlig, at man har lyst til at spise den. Mon ikke der er mange, der overnatter foran Bilkas hovedindgang natten til fredag? Hvis jeg var ung, og mine knogler og led var i tiptop form, så ville JEG ihvertfald gøre det. Jeg ville sove i en indkøbsvogn, som var godt surret fast til indgangen:o)

  Men ak, det kan det halvgamle skrog ikke holde til. Jeg tror der bliver vild rift om de lupiner. Jeg ser scenariet for mig.. ..Pink Blossom psykopater, der kæmper om de lækre spir til sidste blodsdråbe. Den helt helt bedårende babylyserøde farve, kan virkelig få folk til at slibe albuerne, så de bliver enormt spidse, tror jeg:o) :o) :o) Og dog...have- og blomsterfolk er jo et venligt og godmodigt folkefærd:o)

  Jeg håber, at vi når at få de sorte fingre i et par stykker af dejlighederne.

  De kærligste lupinlidenskabelige hilsner og tanker til alle derude

  SvarSlet
 2. Du har ret Jytte. Jeg tænkte netop på at overnatte foran Bilka i Hundige, men jeg tror jeg nøjes med at stå tidligt op den dag, for kan man nøjes med én. Skal man være venlig og gemme til andre - eller må man godt være egoistisk??? :)

  SvarSlet
 3. Kære Lene,

  man må godt tage bud med for en, som har 2 timers kørsel til nærmeste Blossom-Bilka og som er forhindret i at tage til Ålborg eller Århus fredag, skulle jeg mene:o) Blot et lille vink med en vognstang....:o)

  Knus fra en havetosse, der forvandler sig til havepsykopat når det drejer sig om Blossom

  SvarSlet
 4. Hvor er den smuk, håber da at der kommer flere af dem på et tidspunkt.
  Har desværre ingen kørelejlighed til Bilka/Aalborg på fredag.

  Er sikker på den er udsolgt inden der er gået mange minutter..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Hvor er den dog smuk - hvor kan man altså bare ÆRGRE sig over, at man bor langt fra en Bilka - og også er arbejdsramt, så man ikke kan lægge sig foran Bilkas dør fredag morgen.
  Jeg må nøjes med at nyde dette skønne billede.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Godt gået Claus!

  Åh og suk er desværre hvad det må bliver til for mig, øv øv øv, men det er en umulighed med Bilka fredag morgen. For søren hvor er den skøn og hvor ville jeg dog ønske...Jeg tror jeg ville sove ved siden af den...må finde noget andet lyserødt, selv om det slet ikke er det samme...

  kh Anne Mette K

  SvarSlet
 7. Hvorfor kommer der så få, den er simpelthen det flotteste jeg har set længe??

  SvarSlet
 8. Stort ØV. der røg den nattesøvn. Tante Grøn skal vi dele en gajol;).
  Bilka Viborg har aldrig noget af guffet. Claus din rose var også udsolgt i Viborg.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 9. Åhh...den lupin kan få en til at savle! Fredag morgen er dog ikke lige så god, hvis man bare kunne få en Blossom-lupin-indkøbs-sygedag? Den er nu nok ikke hørt før, men den går sikkert heller ikke helt an. Kunne en eller anden her (med fri fredag) ikke starte et lille sortbørssalg;O)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 10. Kære Maggie,

  ja, stakkels os. Det er hårdt at være ulykkelig forelsket. Især når det har stået på i over et år. Chancerne for at erobre den attråede, som vi begærer så vildt og blodigt, er nok ikke så store for os to udkants-havetosser.

  Så ja, lad os drukne vore kærlighedssorger i en flaske Gajol:o)

  Knus fra bakkerne

  SvarSlet
 11. Tak Claus

  Jeg sad lige og så fri og sukkede over den fantastiske lupin, men den kunne jeg godt glemme når den er så speciel, men hvis jeg er heldig kan det være jeg får fat i en. Jeg skal ihvertfald i Bilka fredag morgen! Jeg er meget glad for tippet.

  Mvh Vera

  SvarSlet
 12. Kære anonyme (navn???) - fordi, det var dem, der kunne skaffes. Det ER altså en meget sjælden plante.

  SvarSlet
 13. Kære Margrethe - jeg beklager. Det er ikke min beslutning, men jeg forstår godt frustrationen,

  SvarSlet
 14. Foarte frumoasa floarea!

  SvarSlet
 15. Kære Claus - siden de nu er så lydhøre overfor dine ønsker i BILKA må du meget gerne viderebringe at Bilka i Hillerød skal kridte skoene. Vi er mange haveelskere Nordsjælland er vil sætte pris på et spændende udvalg. VH Barbara.

  SvarSlet
 16. Sidder og overvejer om man er en dårlig mor, hvis man aflyser sin søns tandlægetid fredag morgen...
  Har længe forsøgt at skaffe lige den lupin, tror jeg er ramt af en smule havesyge

  SvarSlet
 17. Det er jo total CANDYFLOSS... Sød og lækker!

  Jeg formoder, det var den du havde med i dag i TV2 FRI? Den var rigtig skøn!

  Men - jeg "nøjes" med de alm. lupiner, som vi har masser af i haven. Dem er jeg rigtig glad for!

  *SMIL* fra Lisbet

  PS. God tur til Monets have i Giverny. En have man bare MÅ besøge min. én gang i livet. Vi var der for ca. 15 år siden, og jeg ville da mægtig gerne forbi igen! :-)

  SvarSlet
 18. Wuuuaaah. Har ledt efter den siden anne just skrev om den for år siden. Men havde ikke navnet... Men når man bor på nordsjælland er der ingen bilka der har den! Claus hvor køber Bilka den så vil jeg bestille den til mig.

  Og i morgen kommer mit drivhus /orangeri til min nye køkkenhave. Måske det første der er bygget magen til vinduerne i huset, som også er helt ny ombygget i større stil. Efter et år og otte måneders ventetid!

  SvarSlet
 19. Hvor er den uimodstålig!
  Meget fin og dejligt med en blomst som er lidt sjælden...

  Jeg er imponeret over hvor ihærdig du er med hensyn til at skaffe det bedste hjem til havefolket! Hvor er det betænksomt af dig Claus.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 20. Wow...så vacker! Jag önskar att Bilka fanns i Sverige också! Käre Claus, kan du inte lägga ett gott ord för oss svenskar och förmå Bilka att öppna en filial i Stockholm! Så många vackra saker de säljer på din inrådan, man blir nästan sjuk av längtan!/ Titti

  SvarSlet
 21. Så nydelig. I Norge er Lupiner svartelistet - det synes jeg er synd fordi de er så vakre!

  SvarSlet
 22. Hurra, den lokale planteskole har også skaffet den hjem (Aldershvile), jeg har ledt efter den i virkelig lang tid.

  SvarSlet
 23. Hej Claus

  Så bliver det bare ikke meget bedre,hvor er den dog smuk,surt at man skal på arbejde ,de bliver sikkert revet væk i Bilka Fredag morgen.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 24. Nej nej nej! Jeg skal lave være med, at se alle de skønherligheder, for jeg bliver bare SÅ FORELSKET <3

  SvarSlet
 25. Jeg troede jeg var listig og sneg mig i Bilka lige inden lukketid her torsdag aften og håbede jeg kunne blinke med dådyrøjnene og få et eksemplar med hjem. Men ak nej.
  Jeg måtte 'nøjes' med de andre CD-blomster og -buske.

  Stort tillykke til jer der får fingrene i den i morgen. Men med sådan nogle flotte og eftertragtede planter hører også et ansvar. Er ansvar for at stiklingeformere, roddele, frøformere eller hvad man nu kan for at dele lidt med os andre. Det bør være enhver Blossom-ejers pligt.

  Hilsen Maria

  SvarSlet
 26. Det er dog en ualmindelig smuk og dejlig lupin :-)

  SvarSlet
 27. Jeg var SÅ heldig og fik sendt min mand i Bilka (nøjeberegnet valg, da han har meget mere spidse albuer end jeg selv) ;-). Så jeg får den hjem her i eftermiddag og glæder mig til at se den blomstre. Er der nogle af jer andre, der er inde i hvordan man formerer den ? Så vil jeg gerne være gavmild. Jeg har tidl. prøvet at tage frø fra lupiner uden held nemlig.

  SvarSlet
 28. Han sagde forresten, at man skulle løbe for at få en, da der virkelig var rift om dem. Så tusind tusind tak for tippet Claus ;-).

  SvarSlet
 29. Jeg var så heldigt af få 2 stk. af de eftertragte Blossom i Bilka Hundige, de var væk inden for 10 min. Kan oplyse at en svensker var blevet sendt af sted af sin fru for at redder sit ægteskab( han var står op kl.4 for at glæde sin kære hustru)

  SvarSlet
 30. Ihh hvor er jeg glad i dag. Kørte hjem med mine indkøb på bagsædet, jeg var næsten lige så stolt som var det et par unger der sad der omme på bagsædet. Og hvor de dog duftet den lille punto var jo et sandt paradis. Skønt at en blomst kan gøre én så glad. Tak for tippet Claus.

  SvarSlet
 31. Øv havde ellers sent min mor til hundige imorges men ingen tilbage kl 8:30... :(. Håber de måske kommer igen. Tak for en dejlig blog med skønne videoer og indspirende billeder.. :)). Mange hilsner Gitte

  SvarSlet
 32. Huraaa jeg var osse heldig! Fik 3 Lupin Blossom med hjem fra Holstebro, hvor vi ventede på, at en meget undrende chauffør fik bakket ind til havecentret:)Han var vist ikke vant til så megen opmærksomhed fra så menge forventningsfulde kvinder...
  Mange hilsner og tak til dig Claus.
  Grit

  SvarSlet
 33. Hej Claus.
  Var noget slukøret, da jeg først vågnede fredag morgen kl 10.30 efter en fed Pink koncert. Men kunne ikke glemme den smukke lupin, så sprang ud af sengen og drønede til Bilka Vejle. Tænkte at det var tosset, men man havde vel lov at håbe.
  Ved ikke om du har et sort hul af manglende blog læsere hernede, men der var stadigvæk over 10 stk tilbage, og jeg er nu den stolteste ejer af denne vidunderlige vækst. Den er allerede plantet og pryder det ny anlagte bed.
  Glæder mig altid over at det er muligt at få dine fantastiske ting i min bilka, og at du får de mange gode idéer til deres indkøb. Så ikke noget med at afsløre at det i Bilka Vejle ofteste er til at få dine ting, uden at skulle overnatte på fliserne ude foran butikken.

  SvarSlet
 34. Hej. Ærgrede mig over, at jeg ikke havde mulighed for at komme i Bilka. Gik istedet en tur i et af de lokale havecentre i Haderslev og vupti!! :)) der stod den dejlige fluffy lyserøde Blossum og tiggede om at komme med hjem.
  Mange hilsner Irene

  SvarSlet