Jeg er ret sikker på ...

... at der er en del af jer, der har anskaffet jer nordens oliven, Pyrus salicifolius, som jeg har anbefalet gennem Bilka er par sæsoner.

 

claus20130508_192410 claus20130508_192442

 

Jeg kan ikke forestille mig et skønnere træ til den lille have. Hvad siger I?

 

claus20130508_192531

 

Her ser I mine fire træer i den nederste del af haven. Vi har klippet dem flittigt hver vinter, siden de blev plantet. Det betyder, at kronerne nu er rigtig tætte.

9 kommentarer:

 1. Jeg har 2 pilebladet pære, købt i Bilka og jeg er helt enig. De er smukke og dejlig lette i løvet. Jeg synes de er særligt gode sammen med hvide blomster.

  SvarSlet
 2. De er bare "must have" når vi engang får gang i den forhave..:-)
  Vil så gerne forsøge mig med den flotte blå rose de sælger i Bilka, men er ikke god til roser desværre.
  den er ualmindelig smuk..:-)

  God weekend fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Ja, gråpæren er ikke til at undvære, når først man har lært den at kende. Vores står lige nu helt ir-grøn og med de flotteste hvide blomster - et skønt skue!
  Med venlig hilsen Helle

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Jeg købte sidste efterår et af de høje i Bilka, og glæder mig meget til at se det folde sig ud. Det står på spring med lysegrønne strittere.

  SvarSlet
 5. Ved du om det er samme træ der står i den hvide have på Sissinghurst? Det er nemlig meget smukt :-)

  SvarSlet
 6. Hej Claus,
  Købte min prydpærer lige efter du havde omtalt træet og vist billeder for et par år siden. Har studset det efter dine anvisninger og nu står det flot med mange blomster, der kan springe ud hver dag, det skal være. Det er placeret i min såkaldte hvide bed hmm, jeg glæder mig til din bog 'Den hvide have'.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
 7. Hej Claus

  Tak for billedet af din prydpære, nu tør jeg godt klippe min, men jeg venter til vinter, da den jo nu står med mange blomsterknopper, som jeg ikke nænner at klippe af.

  Tak for en hyggelig sludder i Bilka. Du er så levende og fuld af livsenergi. Det smitter. Tak for det.

  Knus fra Janne i Greve og også fra Mogens

  SvarSlet
 8. Riktig nydelig er det :) Trær er undervudert i hagene, er så fint å få inn litt høyde og tak!

  SvarSlet
 9. Jep, jeg har anskaffet mig en prydpære - sådan 2 meter træ kan lige nøjagtig være i en lille Citroen C3 :o). Min sprang ud med de smukkeste blade for et par uger siden - ingen blomster, men de kommer måske næste år. Desværre har havens mange gråspurve fundet ud af, at bladene er dejlige og bløde, for de sidder og hiver dem af - jeg går ud fra, at de går til at fore rederne med. Godt at redebygger-sæsonen snart er slut, så jeg kan have mit træ i fred, for det er ganske enkelt smukt :o)
  Gitte

  SvarSlet