Let og lyst

Her ser I endnu en buket med årstidens blomster.

 

claus20130520_193054 claus20130520_193004

 

Bemærk, den skønne vase, som jeg synes passer rigtig fint til buketten.

 

claus20130520_193136 claus20130520_193111

 

claus20130520_193201

 

claus20130520_193316

 

I det hele taget tager jeg ofte udgangspunkt i vasen og plukker først ind, når jeg har valgt den.

9 kommentarer:

 1. Tack för den ideén,inte så dumt alls egentligen. Tänk vad bra det är med folk som har bra ideér.
  Ha en fin fredag
  Kram Meta

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Smukke vaser du har, jeg kan godt lide farven, og selvfølgelig dine buketter.
  hilsen jmn

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Meget smuk og enkel buket i en meget smuk, grøn vase - jeg er også vild med grønne vaser - giver efter min mening en rolig og harmonisk basis for buketter uanset blomsterfarve.
  Også stort tillykke med rosen - det er yderst velfortjent! Kan du sige noget om rosens duft? Flere steder på nettet er den beskrevet som havende let duft - andre steder med stærk duft - hvad er mon rigtigst?
  God fredag :-)
  Kh celsiana

  SvarSlet
 4. Hej Claus,
  den vase er min yndling blandt alle dine smukke af slagsen.
  Hvis jeg engang øjner noget tilsvarende i handel og vandel, vil den straks blive min..

  Der bliver da en hel blomsterbinder ud af dig :-)
  Men du har vel også nok gode materialer omkring dig!

  Bilka-projektet med bedkanter i rustent jern.. mon det bliver til noget, eller er det opgivet?
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 5. Hej Claus

  Tak for tippet. Jeg kan undre mig over at jeg ikke selv har tænkt på at vælge vasen først, for hvem har ikke stået med en buket der slet ikke passer til vasen ;). Du har virkelig fået mig til at falde for den støvede lys grønne farve som din smukke vase har. Den farve er så smuk i dit nye drivhus!

  Mvh Vera

  SvarSlet
 6. Hvor må det være rart at have sans for alt det kunstneriske - at sætte ting sammen så det ser pænt ud. Jeg lider normalt ikke af misundelse - men her kan jeg godt føle et lille snert.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Hej Claus

  Endnu en meget smuk buket og vase,du kan bare det der.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 8. Smukt som altid.. Er det mon pga skyggen fra skoven at du stadig har narcisser dorthea liljer osv for alt mit er forlængst afblomstret:-(.

  Berit fra Sydfyn

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Så er jeg tilbage til bloggen efter en lang weekend, og så er det skønt at se sådan et fint lille indslag her til morgen :-)

  Hvor er den fin den buket Claus! Tiden hvor du kunne afværge og undskylde dig med at du ikke var så god til buketter er for længst forbi! Du er jo et talent ud i blomsterkunsten, også til at arrangere det. Dejligt at få lov til at være med på en kigger.

  Hvad hedder den narcis som er hvid i kronbladene og cremegul i midten? (Hvis du har tid til at svare, eller måske en anden på bloggen kender navnet?)

  Yndigt med pinseliljer og Dorothealiljer og endnu engang påskeklokker, godt sammensat!

  Min favorit buket i sidste uge var: Forglemmmigej, Blue Bells, Løjtnantshjerter, Pinseliljer og små hvidlige, sart rosa tulipaner. (Tak til min mor!). Dem satte jeg i en gammeldags klar glasvase (a al et kræmmerhus på fod).

  Knus fra Lisbeth K

  SvarSlet